ane_ta 04.12.05, 12:26 Chodzi mi o "Traktor ze zwierzętami" Brio i "Traktor safari" Kiddieland. Jakie mają wymiary, jak są wykonane i jak uruchamia się odgłosy zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcantra Re: Traktorki Brio i Kiddieland - ktoś ma? 04.12.05, 13:01 Nie wiem, czy pomogę, bo kupilśmy traktor Kiddieland ale nie safari tylko taki "wiejski" Odgłosy zwierząt rewelacyjne, tak jakby nagrane na żywo. Kogut i świnka są najlepsze. Zwierzątka oraz kierowcę można wyjąć i bawić się oddzielnie. Traktor świeci relfektorami, terkocze, jeździ, chłopek-kierowca jodłuje melodię "Kaczor Donald fermę miał". Przyznam, że na zdjęciach traktor nie prezentuje się tak fajnie, jak w rzeczywistosci. Wymiary pudełka: 40x16x19 cm. Jeszcze nie wyjęliśmy zabawki, bo czeka na dzień urodzin --------- <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=18704641&v=2&s=0">Króliczynka </a> Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: Traktorki Brio i Kiddieland - ktoś ma? 04.12.05, 18:46 Jest NUMER 1 ! Jaś dostał go , ten wiejski na roczek i to już pół rpku codziennie sie nim bawi. Jest super ostatnio nawet 7 latek się nim bawił. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ane_ta Re: Traktorki Brio i Kiddieland - ktoś ma? 04.12.05, 21:54 Dzięki za informacje. Nigdy nie miałam do czynienia z tą firmą i obawiałam się trochę zakupu w ciemno. Teraz już chyba podjęłam decyzję... Odpowiedz Link Zgłoś
ane_ta Re: Traktorki Brio i Kiddieland - ktoś ma? 04.12.05, 22:29 Hmm... ale nie mogę nigdzie znaleźć traktorka "wiejskiego", a jedynie "safari". Gdzie kupiłyście "wiejski" Kiddieland? Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Traktorki Brio i Kiddieland - ktoś ma? 04.12.05, 22:53 W Smyku w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Traktorki Brio i Kiddieland - ktoś ma? 04.12.05, 23:04 Jest też tutaj: ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi?vid=itgivxitftcjjigiaxerncmpecebeyma&com=PT/1519 Ze zdumieniem stwierdzam, że ten Brio to jest dokładnie to samo co Kiddieland. Z tym, że w Smyku był w promocji za 69.90 (wcześniej 99,90). Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Ale heca! ;-) 04.12.05, 23:06 a tu też jest taki sam (nieco inny kolor i chłopek ma inną buźkę), tyle że firmowany przez My Baby i w związku z tym tańszy: ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi?vid=qwletxhunfennknxsstkiwtboprwmwnl&com=PT/7430 Odpowiedz Link Zgłoś
ane_ta Re: Ale heca! ;-) 05.12.05, 15:17 No właśnie. Czy ten "wiejski" traktorek to aby na pewno Kiddieland, bo na stronie Kiddeland'a (www.kiddieland.pl) jest tylko taki "safari"? Więc ten który zachwalacie to może jest Brio? Ale się zamotałam z tymi traktorkami... Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Ale heca! ;-) 05.12.05, 23:10 to jest jeden i ten sam "wiejski" traktorek produkowany w Chinach na zamówienie różnych firm, a moze raczej: różnych marek. My mamy na pudełku markę Kiddieland i napisy po francusku i angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Ale heca! ;-) 05.12.05, 23:24 a zwierzątka i woźnica taki sam jak w Farmie FP, no może kolorki inne..... Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Ten sam traktorek w Kauflandzie 06.12.05, 08:12 Po przeczytaniu waszych opinii o traktorku postanowiłam go kupic dla synka. Zamierzałam to zrobic na allegro, ale jak wielkie było moje zdziwienie, gdy ten sam traktorek zobaczyłam w Kauflandzie. Kosztuje 49,99. Kupiłam i mam z głowy. Trzeba tylko dokupic baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Ten sam traktorek w Kauflandzie 06.12.05, 09:04 Na pewno wyjdzie taniej niż 69,90 w Smyku (ciekawe, czy ta przecena z 99,90 to był chwyt marketingowy, żeby nałapać klientów?). Z tym, że za dobre baterie pewnie też trzeba będzie zapłacić jakieś 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Ten sam traktorek w Kauflandzie 06.12.05, 09:10 A myślisz, że traktorek ze Smyka ma już baterie? Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Ten sam traktorek w Kauflandzie 06.12.05, 11:26 Ma, bo właśnie w Smyku kupiliśmy Jest gotowy do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl A co myślicie o tym traktorku? 05.12.05, 09:58 www.allegro.pl/show_item.php?item=74835819 Trudno powiedziec jak wygląda bo fotki są malutkie, ale opis i cena są zachęcające. Odpowiedz Link Zgłoś
dexon Re: A co myślicie o tym traktorku? 15.12.05, 23:19 ja go widziałam w smyku, jest b. fajny.Tam kosztuje 99. Odpowiedz Link Zgłoś