Dodaj do ulubionych

Ubranko-Mikołajek

04.12.05, 20:30
Czy ktoś wie, gdzie w W-wie można kupić świąteczne ubranko dla chłpca (r.68)?
Szukam jakiegoś czerwono-białego pajacyka albo spodenek i bluzy...
Podpowiedzcie, bo nie jestem na tyle mobilna, żeby oblecieć wszystkie galerie!
Obserwuj wątek
    • alojw Re: Ubranko-Mikołajek 04.12.05, 20:58
      Widziałam w H&M w Arkadii, kosztowało 29,99. Są takie na allegro więc możesz
      zobaczyć. Tylko nie wiem czy po weekendzie coś zostałosmile Może zadzwoń i
      zapytaj, oni zawsze odkładają jak się poprosi.
      • inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 04.12.05, 21:21
        w każdym hm są. ale o wiele ładniejsze są w cubusie albo w kappahl (ale raczej
        w tym pierwszym). troszkę droższe ale niewiele.
    • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 10:39
      W Cubusie jest świąteczne ubranko 2cz z reniferkiem - cudo, ale cena chyba ok
      60-70 zł. Natomiast widziałam całkiem fajne, nowe ubranka na Allegro. Aha, te
      same ubranka z Cubusa były takze w zeszłym roku - tuz przed świętami przecenili
      je o połowę. Zobacz jeszcze w Mothercare.
    • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 10:50
      www.allegro.pl/search.php?string=ubranko+%C5%9Bwi%C4%85teczne&category=11768&description=1&country=1
    • asiek.m Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:07
      a ja szukam czegoś dla mojego synka, rozmiar 86,mieszkam w Płocku i tu raczej
      niczego nie znajdę, może któraś z Was chce sprzedać?
      • inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:10
        te w cubusie nie kosztuja az tyle co piszesz pia_.
        • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:26
          Jutro sprawdzę, ale też mnie cena lekko ścieła, więc na bank nie było to nic
          ponizej 50 zł. No chyba, że się pomylili w sklepie. Jutro sprawdzę.
          • inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:30
            pia_ napisała:

> Jutro sprawdzę, ale też mnie cena lekko ścieła, więc na bank nie było to nic
            > ponizej 50 zł. No chyba, że się pomylili w sklepie. Jutro sprawdzę.

masz racje pia_ one kosztują prawie 70 zł. A wydawało mi się że są tańsze... no
            ale może popatrzyłam na inna walute niz PLN (ostatnio często mi się to zdarza).

Podobno w Tesco sa bardzo ładne stroje za 19 zł
      • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:38
        Przeczytaj mój poniższy post, jeśli macie Tesco to ten 3 cz komplet jest także w
        r. 86.
    • jolakl Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:16
      Widziałam sliczne pajacyki w gazetce Carrefour'a albo Tesco. Sprawdze w domu i
      dam znać.
      • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:28
        Są i w Carrefourze i w Tesco albo po 19,90 albo po 24,90.
      • metis1 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:30
        Dzieki, dziewczyny! Jak zawsze jestescie niezawodne!!! kiss Jutro ruszam do
        Galerii Mokotow, moze sie jakos dotelepię z małym...
        • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:37
          W gazetce Carrefoura są pajacyki niemowlęce - zapakowane w ozdobne pudła
          prezentowe z motywem światecznym, fajne są te czerwono-białe z Mikołajem i
          reniferkiem, cena 19,99. W gazetce Tesco są pajace welurowe z motywami
          świątecznymi (na oko ładniejsze to niż te z Carrefoura) za 19,99, dostępna jest
          również czapeczka Mikołajka za 6,99. No i jest jeszcze komplet niemowlęcy z
          bawełny: bluza, spodenki, czapeczka za 16,99 - spodenki są całe czerwone, bluza
          i czapeczka białe z głową Mikołajka. Wszystkie te ciuszki są w rozmiarówce 62-86.
          • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:57
            www.tesco.pl/promocje/0,0.php?src=gazetka-prezenty/gazetka.php
            link do gazetki Tesco, trzeba przewertować, str.11
            • marchefka27 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:00
              gazetka teco obowiazywala chyba od 24.11 a juz kilka dni potem w tesco przy
              gorczewskeij nie bylo tych ubranek (welurowy pajac z reniferem i napisem my
              first christmas -, byly tylko czapki. Jak ktos widzial ostatnio w jakims tesco
              w wawie to oubranko prosze o sygnal.
              My mamy w razie co jeszcze to z hm - za 29.99, Mały wyglada slodko w nim wink
              • inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:06
                w piatek na gorczewskiej byly
            • maggie2229 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:06
              jesli chodzi o ten welurkowy pajacyk z Tesco, juz mialam go w rekach i
              odłozyłam, na wieszaku wyglada odjazdowo, ale:
              - zapinany na plecach - moja mała wiekszosc czasu lezy wiec napki beda uwierały
              - aplikacja na brzuszku chyba reniferek wypukła i od spodu bardzo szorstka - to
              nie jest niestety jakosc H&M - wiec lezenie a brzusiu z cieniutkim body pod
              spodem wg mnie tez odpada

i mam dylemat, wyglada cudnie i w sumie na 1 wieczór dla malenstwa (tak mozna
              pomysleć) ale wykonanie super bubel ...
              co zrobić, sobie frajdę, ze malenka bedzie uroczo wygladala, czy niewygode dla
              dziecka
              aha, te czapki mikołaja z napisem "maly pomocnik Mikolaja" - super, ale u mnie
              jakies na duuuuze głowy zostały

dajcie znać jak ten komplecik z carrefoura-moze jednak lepiej wykonanay,

aha, te 3 czesciowe w Tesco juz lepsze ale na wieksze dzieci-a ja potrzebuje 62 cm
              • pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:10
                Wbrew pozorom, takie zapięcia na pleckach wcale nie uwierają malucha - moja córa
                miała kilka takich pajacy i nie protestowała, nawet kiedy juz umiała coś
                powiedzieć smile A szorstka aplikacja to też nie problem - pod spód można założyć
                body i nic nie będzie przeszkadzć. Tylko z czapeczka bym nie przesadzała, bo
                maluch spłynie potem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka