metis1 04.12.05, 20:30 Czy ktoś wie, gdzie w W-wie można kupić świąteczne ubranko dla chłpca (r.68)? Szukam jakiegoś czerwono-białego pajacyka albo spodenek i bluzy... Podpowiedzcie, bo nie jestem na tyle mobilna, żeby oblecieć wszystkie galerie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: Ubranko-Mikołajek 04.12.05, 20:58 Widziałam w H&M w Arkadii, kosztowało 29,99. Są takie na allegro więc możesz zobaczyć. Tylko nie wiem czy po weekendzie coś zostało Może zadzwoń i zapytaj, oni zawsze odkładają jak się poprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 04.12.05, 21:21 w każdym hm są. ale o wiele ładniejsze są w cubusie albo w kappahl (ale raczej w tym pierwszym). troszkę droższe ale niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 10:39 W Cubusie jest świąteczne ubranko 2cz z reniferkiem - cudo, ale cena chyba ok 60-70 zł. Natomiast widziałam całkiem fajne, nowe ubranka na Allegro. Aha, te same ubranka z Cubusa były takze w zeszłym roku - tuz przed świętami przecenili je o połowę. Zobacz jeszcze w Mothercare. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 10:50 www.allegro.pl/search.php?string=ubranko+%C5%9Bwi%C4%85teczne&category=11768&description=1&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
asiek.m Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:07 a ja szukam czegoś dla mojego synka, rozmiar 86,mieszkam w Płocku i tu raczej niczego nie znajdę, może któraś z Was chce sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:10 te w cubusie nie kosztuja az tyle co piszesz pia_. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:26 Jutro sprawdzę, ale też mnie cena lekko ścieła, więc na bank nie było to nic ponizej 50 zł. No chyba, że się pomylili w sklepie. Jutro sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:30 pia_ napisała: > Jutro sprawdzę, ale też mnie cena lekko ścieła, więc na bank nie było to nic > ponizej 50 zł. No chyba, że się pomylili w sklepie. Jutro sprawdzę. masz racje pia_ one kosztują prawie 70 zł. A wydawało mi się że są tańsze... no ale może popatrzyłam na inna walute niz PLN (ostatnio często mi się to zdarza). Podobno w Tesco sa bardzo ładne stroje za 19 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:38 Przeczytaj mój poniższy post, jeśli macie Tesco to ten 3 cz komplet jest także w r. 86. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:16 Widziałam sliczne pajacyki w gazetce Carrefour'a albo Tesco. Sprawdze w domu i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:28 Są i w Carrefourze i w Tesco albo po 19,90 albo po 24,90. Odpowiedz Link Zgłoś
metis1 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:30 Dzieki, dziewczyny! Jak zawsze jestescie niezawodne!!! Jutro ruszam do Galerii Mokotow, moze sie jakos dotelepię z małym... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:37 W gazetce Carrefoura są pajacyki niemowlęce - zapakowane w ozdobne pudła prezentowe z motywem światecznym, fajne są te czerwono-białe z Mikołajem i reniferkiem, cena 19,99. W gazetce Tesco są pajace welurowe z motywami świątecznymi (na oko ładniejsze to niż te z Carrefoura) za 19,99, dostępna jest również czapeczka Mikołajka za 6,99. No i jest jeszcze komplet niemowlęcy z bawełny: bluza, spodenki, czapeczka za 16,99 - spodenki są całe czerwone, bluza i czapeczka białe z głową Mikołajka. Wszystkie te ciuszki są w rozmiarówce 62-86. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 11:57 www.tesco.pl/promocje/0,0.php?src=gazetka-prezenty/gazetka.php link do gazetki Tesco, trzeba przewertować, str.11 Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:00 gazetka teco obowiazywala chyba od 24.11 a juz kilka dni potem w tesco przy gorczewskeij nie bylo tych ubranek (welurowy pajac z reniferem i napisem my first christmas -, byly tylko czapki. Jak ktos widzial ostatnio w jakims tesco w wawie to oubranko prosze o sygnal. My mamy w razie co jeszcze to z hm - za 29.99, Mały wyglada slodko w nim Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:06 jesli chodzi o ten welurkowy pajacyk z Tesco, juz mialam go w rekach i odłozyłam, na wieszaku wyglada odjazdowo, ale: - zapinany na plecach - moja mała wiekszosc czasu lezy wiec napki beda uwierały - aplikacja na brzuszku chyba reniferek wypukła i od spodu bardzo szorstka - to nie jest niestety jakosc H&M - wiec lezenie a brzusiu z cieniutkim body pod spodem wg mnie tez odpada i mam dylemat, wyglada cudnie i w sumie na 1 wieczór dla malenstwa (tak mozna pomysleć) ale wykonanie super bubel ... co zrobić, sobie frajdę, ze malenka bedzie uroczo wygladala, czy niewygode dla dziecka aha, te czapki mikołaja z napisem "maly pomocnik Mikolaja" - super, ale u mnie jakies na duuuuze głowy zostały dajcie znać jak ten komplecik z carrefoura-moze jednak lepiej wykonanay, aha, te 3 czesciowe w Tesco juz lepsze ale na wieksze dzieci-a ja potrzebuje 62 cm Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ubranko-Mikołajek 05.12.05, 12:10 Wbrew pozorom, takie zapięcia na pleckach wcale nie uwierają malucha - moja córa miała kilka takich pajacy i nie protestowała, nawet kiedy juz umiała coś powiedzieć A szorstka aplikacja to też nie problem - pod spód można założyć body i nic nie będzie przeszkadzć. Tylko z czapeczka bym nie przesadzała, bo maluch spłynie potem. Odpowiedz Link Zgłoś