monika19793 07.12.05, 19:23 Czesc.Jestem w pierwszym miesiacu ciazy i powoli zastanawiam sie nad kupnej nowej bielizny,ktora bedzie wygodna i praktyczna przez najblizsze miesiace.Prosze o porade jaki najlepiej wybrac biustonosz.dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: Jaki biustonosz 07.12.05, 20:55 To już nawet nie można kupić odpowiedniego dla siebie biustonosza, bez zasięgnięcia porady na forum? ) Jeśli faktycznie sama nie umiesz sobie z tym poradzić to napiszę Ci wskazówki: Nie kupuj biustonosza zanim Ci się powiększą piersi. Kup wtedy jak już "wyrośniesz" z tych które posiadasz. Przy zakupie dobierz odpowiedni rozmiar miseczek i obwód. Jak lubisz bawełniany to taki sobie kup. Jak lubisz z innego materiału to kup sobie z innego. Mam nadzieję że Ci pomogłam. ) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Wygodny!!!!!!!!!! 07.12.05, 21:01 A o resztę to raczej po porodzie zacznij się martwić- powiększy się biust i kwestia czy będziesz karmić naturalnie czy nie , jak tak to są specjane biustonosze bardzo ułatwiająe karmienie Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: Wygodny!!!!!!!!!! 07.12.05, 21:07 Są biustonosze "rosnace" razem z przyszłą mamą, nie polecę konkretnego, bo nie miałam takowego. Popytaj w bielizniarskich Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Jaki biustonosz 07.12.05, 22:47 Hmm... Ja nosiłam takie same jak przed ciążą. Dopiero po porodzie się zaczęło.... Przed ciąża rozmiar B, w czasie karmienia - D, po zakończeniu karmienia - A. W tym temacie proponuję nie mrtwić się na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś