sylwia1239 11.12.05, 15:07 dupiłam baby anabel, ale nie rusza oczami ani buzią ,baterie ma nowe.Niewiem może są różne rodzaje tych lalek, ale z tego co widziałam to tylko tą jedną.Napisz czy jaka jest twoja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialena11 Re: do madzialena11 11.12.05, 19:18 Lepiej ją zareklamuj. Powinna mieć wszystkie funkcje... Rusza buzią, zamyka i otwiera oczy i słychać jak je przy piciu z butelki. Tak samo ze smoczkiem. Po najedzeniu się, zamyka oczy i śpi, i wtedy słychać jak oddycha. Poza tym gaworzy i się śmieje, "beka", płacze... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 Re: do madzialena11 11.12.05, 19:42 ma wszystko oprócz tego co pisałam ale najgorsze że opakowanie poszło do kosza ,niewiem czy mi przyjmą samą lalkę Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: do madzialena11 12.12.05, 11:57 Przecież reklamujesz sama lalkę a nie opakowanie..., nooo chyba że sprzedawca zgodził by się na oddanie pieniążków, to wtedy tak. Najważniejszy jest paragon, lub rachunek. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś