Gość: joannka IP: 83.238.74.* 05.07.06, 09:47 Jadę z dwójką 15 mies. dzieci w październiku do Riadh Palms, szukam opinii o tym hotelu, ewentualnie rad jak uniknąc wpadek.Przydadzą mi się wszystkie informacje. joannka9@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: Riadh Palms IP: *.wat.edu.pl 05.07.06, 10:04 Kto szuka ten znajdzie. Poszukaj na tym forum i forum wakacje.pl jest kilka opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Riadh Palms IP: *.kghm.pl 06.07.06, 12:14 Naprawdę fajny hotel, byłam w nim 2 lata temu, super baden, piekna plaza. Polecam i zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Riadh Palms IP: *.zvid.net 07.07.06, 13:34 Sporo informacji o tym hotelu znajdziesz na www.ocenyhoteli.pl - dodaj własną opinię po powrocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midas Re: Riadh Palms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 01:21 czesc wczoraj wrocilem z tego hotelu na poczatku bylem zalamany ale poznie zweryfikowalem swoja ocene nie jest zly ale : bierz pokoj cztero cyfrowy a nie trzy te z 4 cyfrowym numerem sa w nowej czesci nie bierz pokoju na 9 pietrze bo tam klima nie dziala jezeli chcesz polezec na plazy blisko wejscia na basen to musisz codziennie wstac o 4,60 nad ranem i rezerwowac lezak jest wiecej chetnych zeby przeplacic czarnucha niz lezakow za to jest bardzo dobry all inclusiwe jak na tunezje pokoje oceniam na 2+ all na 4 plaza 4+ basen 4 i jeszcze jedno przy meldowaniu nie dawaj zadnych dolarow w paszport bo ja jestem 20$ w plecy a i tak 3 razy zmienialem pokoj Odpowiedz Link Zgłoś