maja285 15.12.05, 14:49 czy widzialyście na żywo taki stolik??????? www.toysrus.co.uk/Product.aspx/truorfindusing/truazofbrands/trutoysconstructionmegabloks/504092 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-j Re: Stolik Mega Bloks 15.12.05, 21:09 Tak, mamy taki stolik. Kupiony był za granicą, w Polsce chyba ich nie ma w sprzedaży. Z jednej strony ma blat grający, z drugiej strony można zamontować płytki do układania mniejszych klocków. Można zdjąć płytki do układania klocków i wtedy jest gładki blat. Nie wiem, co jeszcze chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Stolik Mega Bloks 15.12.05, 21:35 czy dzieciaki interesują się nim? Czy na tych plytkach mozna coś budować czy są bardzo małe? Czy w tych pojemnikach po bokach zmieści się więcej klockow? No i czy nadaje sie on dla 14 miesięcznej dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: Stolik Mega Bloks 16.12.05, 18:58 maja285 napisała: > czy dzieciaki interesują się nim? trudno powiedzieć. Nasz Mały trochę się nim pobawił. Teraz stolik stoi u Dziadków - Synek nie jest tam za często, więc podczas wizyt chętnie się nim bawi. Czy na tych plytkach mozna coś budować czy są > > bardzo małe? Poniżej podaję link do zdjęć tego stoliczka. www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000067PHP/t/102-1082932-1797701?v=glance&s=toys&me=A3UN6WX5RRO2AG&vi=pictures&img=14#more-pictures Jeśli chodzi o tę stronę grającą, to jest dosyć mała. Z drugiej strony na te mniejsze klocki, są dwie małe płytki. Czy w tych pojemnikach po bokach zmieści się więcej klockow? hmm tak naprawdę to nigdy nie liczyłam - trochę ich się mieści, trochę klocków jest w zestawie ze stolikiem, ale nie pamiętam ile, bo klocki kupilismy też dodatkowo oddzielnie. No i > czy nadaje sie on dla 14 miesięcznej dziewczynki... Wiekowo tak, a czy się będzie bawić przy stoliczku, to naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś