aga_x 16.12.05, 12:25 jaką zabawkę Leap Frog możecie polecic dla prawie rocznej dziewczynki oprócz stolika edukacyjnego bo taki już mamy i dzidzia się nim świetnie bawi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska0619 Re: Leap Frog 16.12.05, 13:51 Kupiłam niedawno grajacą żabę - ma zabawę , która polega na przyciskaniu odpowiednich figur, po kazdej dobrej odp. jest nagroda w postaci fajnej piosenki za każdym razem innej, żaba daje całuska i mówi że cię koch, można słuchać samych piosenek albo włączyć spokojne kołysanki....itp zabawka bardzo fajna, moje dziewczyny ( 6 lat i 7 miesiecy )siędzą nad żabą już trzeci dzień ....a starsza już podśpiewuje oczywiście po angielsku - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Leap Frog 16.12.05, 15:26 Zabawki Leap frog sa moim ulubionymi i naprawde wydaje mi sie cokolwiek kupisz bedzie mala zadowolona. Swietny jest bebenek,starczy na dlugo.Gasiennica czy zabka na troche krocej ale rowniez ucieszy dziecko. Naprawde kazda z tych zabawek jest udana i trafiona i wybierajac trzeba sie kierowac jakie jest dziecko i co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab20 Re: Leap Frog 16.12.05, 15:12 Witam, dla rocznej dziewczynki z zabawek Leapfrog najfajniejszy wydaje mi sie bebenek www.smartoys.pl/?page=3&gallery=leapfrog&pokaz=104. Ewentialnie Kula Odkrywcy www.smartoys.pl/?page=3&gallery=leapfrog&pokaz=103,lub Stonoga Liternoga www.smartoys.pl/?page=3&gallery=leapfrog&pokaz=106. Zaby w tej chwili niestety nie ma na rynku polskiem. Medzie dopiero na przelomie lutego i marca. Odpowiedz Link Zgłoś