ptysiaczek_r 28.12.05, 15:00 Może wiecie kiedy zaczynają sie wyprzedaże? Szczególnie zależy mi na Mathercare, ale nie tylko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariella Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 28.12.05, 16:47 mothercare tez czekam, ale juz jest obnizka w Zara kids choc symboliczna bardziej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aga_x Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 28.12.05, 17:35 W Galerii Mokotów juz jest, byłam wczoraj ale tylko zwracałam uwage na czapki i kurtki na zime i to bylo przecenione.Nie wiem jak z pozostałym asortymentem. Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 10:58 czy ktos widzial, czy wszystko jest juz przecenione czy tylko kurtki? i czy tylko w galmoku czy w innych tez? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 12:12 byłam wczoraj w Mothercare w Arkadii, w Wawie i przecenione są poszczególne rzeczy, bardziej dla starszych dzieci. Ja poluję na body i śpiochy pakowane po kilka sztuk, a one są dalej w normalnej cenie. W zeszłym roku przecena była dokładnie od pierwszego dnia po Świętach-pamiętam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga3 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 13:58 Ja jestem z Poznania. W zeszłym roku to ja miałam dwie olbrzymie torby zakupów z Mothercare już 22 grudnia. U nas też na razie drobiażdżki, body z długim rękawem w podejrzanych okolicznościach "wyszły" ze sklepu, są tylko z krótkim, a niektórych rozmiarów i tak na przecenie nie będzie, domyślacie się, że tych "długoterminowych"... Aha, zauważyłam już jakiś czas temu małe "podwyżki" przed-przecenowe Odpowiedz Link Zgłoś
dronka Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 15:47 Tak z ciekawosci - ile kosztuje 7pack body z dlugim rekawem w Mothercare? Kolezanka mi ma przywiezc z Anglii, tam kosztuje 10 funtow, jesli cena jest podobna, nie bede jej fatygowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dora1001 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 30.12.05, 11:41 Patrząc na ceny Mothercare w internecie - ceny w Anglii są 2 razy niższe niż u nas!!! Więc warto fatygować koleżankę. Można też zamówić przez intrnet, ale koszty wysyłki są wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga3 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 30.12.05, 14:03 U nas 109- 149zł Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 15:10 Ta wyprzedaż to raczej tylko obniżka o ok. 20% na poszczególne niezbyt ciekawe rzeczy. Wróciłam z Galerii Mokotów przed chwilą i żałuję, że w ogóle tam chodziłam. Na tą właściwą wyprzedaż trzeba chyba poczekać do lutego Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka1980 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 30.12.05, 10:43 Wyprzedaże w Mothercare zaczynają sie od przyszłego tygodnia. Body z długim rękawkiem z motywami Disney'a (7szt) są w cenie 139 zł. 7szt body z krótkim rękawkiem- 109 zł,obniżka stała ze 119 zł. W tej chwili jest bardzo mały wybór z długim rękawkiem (małe rozmiary). Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 04.01.06, 12:21 czy ktos wie, jak wyglada sytuacja w mothercare w galerii mokotow, bo bede w okolicy i nie wiem, czy wrato wpadac (a z dzieckiem, wiec nie tak hop siup ? Bylam w poniedzialek w Arkadii i bardzo zawiedziona wyszlam, bo przecenione byly trzy rzeczy na krzyz. Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 04.01.06, 18:19 Dzisiaj w Ardakdii było naprawdę dużo przecenionych rzeczy. Obkupiłam małą maksymalnie. Od bluzeczek po 19 zł do spodenek i sweterków po 49. Ogólnie są cztery ceny 19, 29, 39, 49, ale zdarza się też, że coś jest przecenione np. ze 149 zł na 99 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 04.01.06, 20:19 to juz lepiej wyglada w bhs w arkadii, polecam 50% mniej, ja obkupilam corke w poniedzialek, bluzeczki i spodenki dresowe wychodzily po 15zl, rozmiar 80cm, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiaczek_r Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 09:35 A co to jest za sklep bhs? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 00:26 ja też tam dziś byłam i kupiałam zestaw bluz (12-18 miesięcy - ale są ciut za duże na mojego dwulatka) za 39zł. Są fajne ciuszki do spania w dobrych cenach i ogólnie spore obniżki. Przecenili już chyba całą starą kolekcję - buty też. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 01:03 W zeszłym roku tam były najlepsze obniżki... Obkupiłam dzieciaki, ale teraz spodziewam się maluszka i chciałabym kupić np. pajacyki w 3-paku r. 0-3 M, i dla córki body z kr. rękawem na 18-24M i też pajace do spania na 18-24M. Może wiecie, jakie są ceny na te rzeczy? Bedę bardzo wdzięczna, bo i dzieci są chore i ja, więc muszę wiedzieć, czy mam po co posyłać mężą. aga Odpowiedz Link Zgłoś
julawolf Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 11:02 słyszałam że bielizna którą mają na okrągło, czyli właśnie takie pajace i body i która nie zmienia się w zależności od sezonu nie podlega przecenom, czasem można znaleźć tylko jakieś promocje ale jeśli ktoś ma inne info, to proszę dać znać Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka1980 Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 11:52 Przecenione są chyba ze trzy rodzaje pajacy,Body z krótkim rękawkiem. Hitem są body z kubusiem puchatkiem (7szt) przecena ze 129 zł na 69 zł.Ale mało co już zostało i małe rozmiarki.Body na ramiączka (7szt) z 99 zł na 59 i 69 zł. Ja juz zrobiłam mały zapasik najpotrzebniejszych rzeczy.Widziałam,również komplety zimowe (czapka,szalik,rękawiczki)po 9 zł.Szkoda mi tylko tych pań obsługujacych,uwijają się z tymi przecenami jak mróweczki,segregują ubranka,dokładają towar. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 18:35 julawolf napisała: > słyszałam że bielizna którą mają na okrągło, czyli właśnie takie pajace i body > i która nie zmienia się w zależności od sezonu nie podlega przecenom, Może zeszły rok byl wyjątkowy, ale kupowałam przecenione pajace, niektóre bardzo tanio, np. trzypak pajacyków frotte 6-9 M za 29 zł (bo opakowanie było podniszczone), bawełniane były po 49 i 59zł (cały czas poszę o 3-pakach). Liczyłam na podobne ceny w tym roku Body kupowałam po 79 i 89 za 7-pak. aga Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek bhs 05.01.06, 22:34 jakosc wg mnie taka sama jak mothercare, chyba jedyny sklep tej firmy w Polsce, tez angielska, na parterze w arkadii obok smyka, przecena 50%, ja obkupilam coreczke,pozdrawiam,Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 08:22 czy ktoś orientuje się ile kosztują piżamki dla chłopca w rozmiarze dla 3-4 latka ? Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 12:56 w Arkadii chyba 49zł za dwie sztuki (czyli dwie pary spodni i dwie bluzy) Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 06.01.06, 14:37 Warto się wybrać zwłaszcza jak chce się kupić tanie spodnie.Jest kilka modeli po 29 zł., po 39zł(jeansy) i kilka po 59zł. Bluzeczki bawełnane nadal dość drogie( te tańsze już wyprzedane)bo po 49 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Mathercare w Wola parku 06.01.06, 22:35 Byłam dzisiaj i sie trochę rozczarowałam. Z bieliżnienych rzeczy, na których mi zależało kupiłam tylko 3-pak pajacyków w rozm. 0-3 za 49zł. W tej cenie był tylko jeden rodzaj, w niezbyt ciekawych kolorach, ale zdecydowałam się, bo jakość dobra, a takiemu maluchowi wszystko jedno Kupiłam też zestaw dwóch prześcieradeł z gumką na materac 140x70 za 19 zł. Przyznam, że na ubranka typu bluzki, sweterki, spodnie tylko rzuciłam okiem, ale ceny nie były jakieś super. Może jeszcze obniżą? aga Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Mothercare - Arkadia 08.01.06, 20:36 Wczoraj byłam z kolei w Arkadii. Jak inne emamy polecam bhs, bo w Mothercare cienko. Jedyna fajna rzecz, jaka rzuciła mi się w oczy to śpiworki do spania (były dwie sztuki) z kolekcji chyba Humphrey's Corner (żółta krateczka, zielone dodatki) w rozm. 0-6 mies. po 49 zł - cena bardzo atrakcyjna moim zdaniem. Ja nie kupiłam, bo się już skusiłam na śpiworek w bhs (w tej samej cenie), ale może ktoś potrzebuje. aga Odpowiedz Link Zgłoś