Dodaj do ulubionych

Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie?

28.12.05, 15:00
Może wiecie kiedy zaczynają sie wyprzedaże? Szczególnie zależy mi na
Mathercare, ale nie tylko.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ariella Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 28.12.05, 16:47
      mothercare tez czekam, ale juz jest obnizka w Zara kids choc symboliczna
      bardziej
      pozdr
    • aga_x Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 28.12.05, 17:35
      W Galerii Mokotów juz jest, byłam wczoraj ale tylko zwracałam uwage na czapki i
      kurtki na zime i to bylo przecenione.Nie wiem jak z pozostałym asortymentem.
      • ariella Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 10:58
        czy ktos widzial, czy wszystko jest juz przecenione czy tylko kurtki? i czy
        tylko w galmoku czy w innych tez?
        dzieki
    • dominika8 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 12:12
      byłam wczoraj w Mothercare w Arkadii, w Wawie i przecenione są poszczególne
      rzeczy, bardziej dla starszych dzieci. Ja poluję na body i śpiochy pakowane po
      kilka sztuk, a one są dalej w normalnej cenie. W zeszłym roku przecena była
      dokładnie od pierwszego dnia po Świętach-pamiętam dokładnie.
      • kinga3 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 13:58
        Ja jestem z Poznania. W zeszłym roku to ja miałam dwie olbrzymie torby zakupów
        z Mothercare już 22 grudnia. U nas też na razie drobiażdżki, body z długim
        rękawem w podejrzanych okolicznościach "wyszły" ze sklepu, są tylko z krótkim,
        a niektórych rozmiarów i tak na przecenie nie będzie, domyślacie się, że
        tych "długoterminowych"...
        Aha, zauważyłam już jakiś czas temu małe "podwyżki" przed-przecenowe sad
        • dronka Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 15:47
          Tak z ciekawosci - ile kosztuje 7pack body z dlugim rekawem w Mothercare?
          Kolezanka mi ma przywiezc z Anglii, tam kosztuje 10 funtow, jesli cena jest
          podobna, nie bede jej fatygowac.
          • dora1001 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 30.12.05, 11:41
            Patrząc na ceny Mothercare w internecie - ceny w Anglii są 2 razy niższe niż u
            nas!!! Więc warto fatygować koleżankę. Można też zamówić przez intrnet, ale
            koszty wysyłki są wysokie.
          • kinga3 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 30.12.05, 14:03
            U nas 109- 149zł
    • sdomitrz Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 29.12.05, 15:10
      Ta wyprzedaż to raczej tylko obniżka o ok. 20% na poszczególne niezbyt ciekawe
      rzeczy. Wróciłam z Galerii Mokotów przed chwilą i żałuję, że w ogóle tam
      chodziłam. Na tą właściwą wyprzedaż trzeba chyba poczekać do lutego
      • kuleczka1980 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 30.12.05, 10:43
        Wyprzedaże w Mothercare zaczynają sie od przyszłego tygodnia.
        Body z długim rękawkiem z motywami Disney'a (7szt) są w cenie 139 zł.
        7szt body z krótkim rękawkiem- 109 zł,obniżka stała ze 119 zł.
        W tej chwili jest bardzo mały wybór z długim rękawkiem (małe rozmiary).
        • ariella Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 04.01.06, 12:21
          czy ktos wie, jak wyglada sytuacja w mothercare w galerii mokotow, bo bede w
          okolicy i nie wiem, czy wrato wpadac (a z dzieckiem, wiec nie tak hop siup smile?
          Bylam w poniedzialek w Arkadii i bardzo zawiedziona wyszlam, bo przecenione
          byly trzy rzeczy na krzyz. Dzieki za info
          • renata28 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 04.01.06, 18:19
            Dzisiaj w Ardakdii było naprawdę dużo przecenionych rzeczy. Obkupiłam małą
            maksymalnie. Od bluzeczek po 19 zł do spodenek i sweterków po 49. Ogólnie są
            cztery ceny 19, 29, 39, 49, ale zdarza się też, że coś jest przecenione np. ze
            149 zł na 99 zł.
            • aagulek Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 04.01.06, 20:19
              to juz lepiej wyglada w bhs w arkadii, polecam 50% mniej, ja obkupilam corke w
              poniedzialek, bluzeczki i spodenki dresowe wychodzily po 15zl, rozmiar 80cm,
              pozdrawiam
              • ptysiaczek_r Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 09:35
                A co to jest za sklep bhs?
                Pozdrawiam.
            • laminja Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 00:26
              ja też tam dziś byłam i kupiałam zestaw bluz (12-18 miesięcy - ale są ciut za
              duże na mojego dwulatka) za 39zł. Są fajne ciuszki do spania w dobrych cenach i
              ogólnie spore obniżki. Przecenili już chyba całą starą kolekcję - buty też.
              • agni71 Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 01:03
                W zeszłym roku tam były najlepsze obniżki... Obkupiłam dzieciaki, ale teraz
                spodziewam się maluszka i chciałabym kupić np. pajacyki w 3-paku r. 0-3 M, i
                dla córki body z kr. rękawem na 18-24M i też pajace do spania na 18-24M. Może
                wiecie, jakie są ceny na te rzeczy? Bedę bardzo wdzięczna, bo i dzieci są chore
                i ja, więc muszę wiedzieć, czy mam po co posyłać mężą.

aga
                • julawolf Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 11:02
                  słyszałam że bielizna którą mają na okrągło, czyli właśnie takie pajace i body
                  i która nie zmienia się w zależności od sezonu nie podlega przecenom, czasem
                  można znaleźć tylko jakieś promocje
                  ale jeśli ktoś ma inne info, to proszę dać znać
                  • kuleczka1980 Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 11:52
                    Przecenione są chyba ze trzy rodzaje pajacy,Body z krótkim rękawkiem.
                    Hitem są body z kubusiem puchatkiem (7szt) przecena ze 129 zł na 69 zł.Ale mało
                    co już zostało i małe rozmiarki.Body na ramiączka (7szt) z 99 zł na 59 i 69 zł.
                    Ja juz zrobiłam mały zapasik najpotrzebniejszych rzeczy.Widziałam,również
                    komplety zimowe (czapka,szalik,rękawiczki)po 9 zł.Szkoda mi tylko tych pań
                    obsługujacych,uwijają się z tymi przecenami jak mróweczki,segregują
                    ubranka,dokładają towar.
                  • agni71 Re: A byl ktoś w Wola Parku? 05.01.06, 18:35
                    julawolf napisała:

> słyszałam że bielizna którą mają na okrągło, czyli właśnie takie pajace i
                    body
                    > i która nie zmienia się w zależności od sezonu nie podlega przecenom,

Może zeszły rok byl wyjątkowy, ale kupowałam przecenione pajace, niektóre
                    bardzo tanio, np. trzypak pajacyków frotte 6-9 M za 29 zł (bo opakowanie było
                    podniszczone), bawełniane były po 49 i 59zł (cały czas poszę o 3-pakach).
                    Liczyłam na podobne ceny w tym roku smile Body kupowałam po 79 i 89 za 7-pak.

aga
                    • aagulek bhs 05.01.06, 22:34
                      jakosc wg mnie taka sama jak mothercare, chyba jedyny sklep tej firmy w Polsce,
                      tez angielska, na parterze w arkadii obok smyka, przecena 50%, ja obkupilam
                      coreczke,pozdrawiam,Agnieszka
    • beata1974 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 08:22
      czy ktoś orientuje się ile kosztują piżamki dla chłopca w rozmiarze dla 3-4
      latka ?
      • laminja Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 05.01.06, 12:56
        w Arkadii chyba 49zł za dwie sztuki (czyli dwie pary spodni i dwie bluzy)
    • rysia30 Re: Kiedy wyprzedaże w Mathercare w Warszawie? 06.01.06, 14:37
      Warto się wybrać zwłaszcza jak chce się kupić tanie spodnie.Jest kilka modeli
      po 29 zł., po 39zł(jeansy) i kilka po 59zł. Bluzeczki bawełnane nadal dość
      drogie( te tańsze już wyprzedane)bo po 49 zł.
      • agni71 Re: Mathercare w Wola parku 06.01.06, 22:35
        Byłam dzisiaj i sie trochę rozczarowałam. Z bieliżnienych rzeczy, na których mi
        zależało kupiłam tylko 3-pak pajacyków w rozm. 0-3 za 49zł. W tej cenie był
        tylko jeden rodzaj, w niezbyt ciekawych kolorach, ale zdecydowałam się, bo
        jakość dobra, a takiemu maluchowi wszystko jedno wink
        Kupiłam też zestaw dwóch prześcieradeł z gumką na materac 140x70 za 19 zł.
        Przyznam, że na ubranka typu bluzki, sweterki, spodnie tylko rzuciłam okiem,
        ale ceny nie były jakieś super.

Może jeszcze obniżą?

aga
    • agni71 Re: Mothercare - Arkadia 08.01.06, 20:36
      Wczoraj byłam z kolei w Arkadii. Jak inne emamy polecam bhs, bo w Mothercare
      cienko. Jedyna fajna rzecz, jaka rzuciła mi się w oczy to śpiworki do spania
      (były dwie sztuki) z kolekcji chyba Humphrey's Corner (żółta krateczka, zielone
      dodatki) w rozm. 0-6 mies. po 49 zł - cena bardzo atrakcyjna moim zdaniem. Ja
      nie kupiłam, bo się już skusiłam na śpiworek w bhs (w tej samej cenie), ale
      może ktoś potrzebuje.

aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka