Dodaj do ulubionych

wyprzedaże ?

02.01.06, 18:44
Witam
Czy któraś z Mam była dzisiaj w Arkadi ?
Czy jest coś fajnego ?
Czy są już wyprzedaże w Mathercare i w Smyku ?
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: wyprzedaże ? 02.01.06, 19:05
      W sobotę zaliczyłam Bhs ( wszystko ! - 50 %), obkupiłam sie po zęby , a dziś
      pognałam znowu po jeszcze kilka rzeczy które mi wpadły w oko i których nie
      mogłam odżałować . W Kappahalu są wywieszki do 50 % , ale całe g..... tak
      naprawdę jest. W cubusie trochę rzeczy przecenionych 50% , ale trzeba dobrze
      patrzeć , bo przeceniali wyrywkowo. W Smyku też coś jest ( chyba 30 % ) i w
      Mothercare też 30 %. Przecena tez w 5-10-15 , Chicco i Wójciku , ale nogi mnie
      bolały uncertain więc nie zajrzałm .
    • ursgmo Re: wyprzedaże ? 02.01.06, 19:09
      Szczególnie warto się wybrać do Bhs mamom kompletującym wyprawki lub mającym
      maluchy do 2 lat, rzeczy jest mnóstwo ( ubrania ,body , ręczniczki , pościele ,
      kurteczki itd.) , są tanie i śliczne. Dla starszych jest mnóstwo bielizny ,
      skarpetek , piżamek itp.
      • ana119 Re: wyprzedaże ? 03.01.06, 13:41
        co to jest Bhs?
        • fyde Re: wyprzedaże ? 03.01.06, 17:58
          No wlasnie co to BHs???
          • ursgmo Re: wyprzedaże ? 03.01.06, 18:22
            Sklep angielski ( porównywalne do Next i Mothercare )z ubraniami : dla
            niemowląt , dzieci i dorosłych , trochę butów , bielizna , bielizna
            pościelowa ,ręczniki itd. Mieści się w Arkadii koło Smyka .
            • leigh4 BHS ostrzegam 03.01.06, 19:00
              dziewczyny, ostrzegam przed sklepem bhs-korzystając z wyprzedaży kupiłam
              mnóstwo rzeczy dla synka i kuzynki. No i wczoraj zrobilam pranie... Tshirty z
              długim rękawkiem zbladły(prałam w 30stopniach), dżinsy zbiegły się(!!!)-
              pierwszy raz mi się to zdarzyło, sweter zafarbowałsad Reszty rzeczy jeszcze nie
              używałam, więc nie wiem. Jestem wściekła, bo kupiłam b. dużo rzeczy,
              zapłaciłam też niemało i teraz płakać mi się chce, gdy patrzę na te
              moje "cudeńka". Zadzwoniłam do sklepu, oczywiście przyjmą reklamację, ponoć nie
              jestem pierwszasadAle pewnie będę musiala biegać parę razy, bo przecież używać
              będę sukcesywnie tych rzeczy.
              • o_l_a3 Re: BHS ostrzegam 08.01.06, 20:45
                i jak udało się zareklamowac? a jak inne dziewczyny? czy wy też po praniu
                stwierdzacie, ze te ubranka sa do niczego? ja mam pół szuflady ubranek z BHS i
                az sie boje zrobic pranie... sad
              • ursgmo Re: jestem zdziwiona? 09.01.06, 07:44
                Moje dzieci i dzieci moich koleżanek mają mnóstwo ( wspólnie wykupiłyśmy pół
                sklepu smile rzeczy z Bhs. I ani ja ani koleżanki nie mamy ani jednego
                odbarwionego czy zdeformowanego ubranka . Dotyczy to pełnego przekroju
                wiekowego , bo mamy dzieci różnych płci i w różnym wieku.
                U mnie piżamki które mam od otwarcia sklepu , prane na okrągło , odwirowywane
                itd. wyglądają jak nowe .Tak samo spodnie jeansowe , bluzy z długim rękawkiem
                cienkie i grube, spódnice , sukienki, wszelaka bielizna ( mimo że prana w 60
                stopniach). Rzeczy lubiane i często noszone .
                Dlatego jestem zdziwiona. Szcególnie te spodnie jeansowe. Mój syn ma kilka
                par , wszystkie w użytku i wszystkie wyglądają jak nowe.
                W każdej firmie moga się trafić jakieś pojedyńcze buble , mam takie i z
                Gapa ,Mothercare ,z Zary czy H&M . Ale jednak nie zraża mnie to do sklepu jako
                takiego.
    • agni71 Re: wyprzedaże ? 08.01.06, 21:28
      Byłam w sobote w Arkadii - kupiłam kilka rzeczy w BHS, mam nadzieję, że nie
      pożałuję.
      W Mothercare kiepsko - rzeczy, które mnie nie interesowały nie były
      przecenione. W innym wątku pisałam o śpiworkach do spania 0-6 M, w atrakcyjnej,
      moim zdaniem, cenie (49 zł).
      Do Smyka nie zagłądałam.
      W Cubusie kilka typów kurteczek (mnie interesował rozmiar 89/92) po ok. 50 zł i
      np. polarowe piżamki jednoczęściowe, nawet duże rozmiary (widziałam 92, 98 i
      chyba 116) po ok. 30 zł.
      W C&A też troszkę ciuszków, ale raczej niewiele i małe rozmiary.

aga
      • maczkama Re: wyprzedaże ? 08.01.06, 21:38
        prałam piżamę Bhs córki i męża jest oki. Swoją mam już z rok kupioną w Angli i
        jestem bardzo zadowolona. Dla córki też mam sporo rzeczy z tego sklepu, ale nie
        kupione w polsce i nigdy nie miałam zastrzeżeń do jakości. Czyżby w Polsce
        sprzedawali jkiś badziew?
        A swoją drogą ciekawa jestem czy udało Ci się zareklamować towar, bo w sklepie
        wisi wielka wywieszka, że towar przeceniony nie podlega wymianie i reklamacji...
        Ja chciałam wymienić jedną rzecz bo nie trafiłam z rozmiarem i nie chcieli
        przyjąć...
        • mdorota11 Re: wyprzedaże ? 08.01.06, 21:42
          mogą sobie pisać, ze przeceniony nie podlega reklamacji. PODLEGA, jak każdy
          inny towar
          • kiranna Re: wyprzedaże ? 09.01.06, 07:33
            towar z wyprzedazy podlega rowniez wymianie na cokolwiek ze sklepu, pytalam w
            sobote w arkadii, tylko zwrotow nie przyjmuja.
    • emamaa wyprzedaże ? 08.01.06, 23:50
      Cześć
      byłam dzis w bhs, ale szczerze mówiąc nie znalazłam tu nic nadzwyczajego. Nie
      mam jeszcze nic z tej firmy, ale jakoś zraziłam sie Waszymi opiniami. Może
      dlatego nie przypadło mi nic do gustu sad(
    • lhotse71 Re: wyprzedaże ? 09.01.06, 12:59
      w sobotę zajrzałam do Zary w Arkadii - super wybór bucików dla dzieci - już o
      50% !!! Są adidaski, są eleganckie i cudne sandałki - polecam bo można już za
      49 złotych kupiś ekstra buciki dla maluchów w różnym przedziale wiekowym smile
    • beata1974 Re: wyprzedaże ? 10.01.06, 07:58
      A może ktoś wie jak predstawia się sytuacja a Trójmieście?
    • beata1974 Re: wyprzedaże ? 11.01.06, 07:54
      czy nikt nie bywa w sklepach - przyznam się że na co dzień nie mam na to czasu
      aby pochodić po nich ponieważ oboje z mężem pracujemy mały 2 latka 4 miesiące u
      babci zostają jedynie weekendy kiedy synuś zostaje z tatą a ja mogę się
      ulotnić - to dajcie znać co mają i gdzie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka