klaudia271 02.01.06, 18:44 Witam Czy któraś z Mam była dzisiaj w Arkadi ? Czy jest coś fajnego ? Czy są już wyprzedaże w Mathercare i w Smyku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: wyprzedaże ? 02.01.06, 19:05 W sobotę zaliczyłam Bhs ( wszystko ! - 50 %), obkupiłam sie po zęby , a dziś pognałam znowu po jeszcze kilka rzeczy które mi wpadły w oko i których nie mogłam odżałować . W Kappahalu są wywieszki do 50 % , ale całe g..... tak naprawdę jest. W cubusie trochę rzeczy przecenionych 50% , ale trzeba dobrze patrzeć , bo przeceniali wyrywkowo. W Smyku też coś jest ( chyba 30 % ) i w Mothercare też 30 %. Przecena tez w 5-10-15 , Chicco i Wójciku , ale nogi mnie bolały więc nie zajrzałm . Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: wyprzedaże ? 02.01.06, 19:09 Szczególnie warto się wybrać do Bhs mamom kompletującym wyprawki lub mającym maluchy do 2 lat, rzeczy jest mnóstwo ( ubrania ,body , ręczniczki , pościele , kurteczki itd.) , są tanie i śliczne. Dla starszych jest mnóstwo bielizny , skarpetek , piżamek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: wyprzedaże ? 03.01.06, 18:22 Sklep angielski ( porównywalne do Next i Mothercare )z ubraniami : dla niemowląt , dzieci i dorosłych , trochę butów , bielizna , bielizna pościelowa ,ręczniki itd. Mieści się w Arkadii koło Smyka . Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 BHS ostrzegam 03.01.06, 19:00 dziewczyny, ostrzegam przed sklepem bhs-korzystając z wyprzedaży kupiłam mnóstwo rzeczy dla synka i kuzynki. No i wczoraj zrobilam pranie... Tshirty z długim rękawkiem zbladły(prałam w 30stopniach), dżinsy zbiegły się(!!!)- pierwszy raz mi się to zdarzyło, sweter zafarbował Reszty rzeczy jeszcze nie używałam, więc nie wiem. Jestem wściekła, bo kupiłam b. dużo rzeczy, zapłaciłam też niemało i teraz płakać mi się chce, gdy patrzę na te moje "cudeńka". Zadzwoniłam do sklepu, oczywiście przyjmą reklamację, ponoć nie jestem pierwszaAle pewnie będę musiala biegać parę razy, bo przecież używać będę sukcesywnie tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: BHS ostrzegam 08.01.06, 20:45 i jak udało się zareklamowac? a jak inne dziewczyny? czy wy też po praniu stwierdzacie, ze te ubranka sa do niczego? ja mam pół szuflady ubranek z BHS i az sie boje zrobic pranie... Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: jestem zdziwiona? 09.01.06, 07:44 Moje dzieci i dzieci moich koleżanek mają mnóstwo ( wspólnie wykupiłyśmy pół sklepu rzeczy z Bhs. I ani ja ani koleżanki nie mamy ani jednego odbarwionego czy zdeformowanego ubranka . Dotyczy to pełnego przekroju wiekowego , bo mamy dzieci różnych płci i w różnym wieku. U mnie piżamki które mam od otwarcia sklepu , prane na okrągło , odwirowywane itd. wyglądają jak nowe .Tak samo spodnie jeansowe , bluzy z długim rękawkiem cienkie i grube, spódnice , sukienki, wszelaka bielizna ( mimo że prana w 60 stopniach). Rzeczy lubiane i często noszone . Dlatego jestem zdziwiona. Szcególnie te spodnie jeansowe. Mój syn ma kilka par , wszystkie w użytku i wszystkie wyglądają jak nowe. W każdej firmie moga się trafić jakieś pojedyńcze buble , mam takie i z Gapa ,Mothercare ,z Zary czy H&M . Ale jednak nie zraża mnie to do sklepu jako takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: wyprzedaże ? 08.01.06, 21:28 Byłam w sobote w Arkadii - kupiłam kilka rzeczy w BHS, mam nadzieję, że nie pożałuję. W Mothercare kiepsko - rzeczy, które mnie nie interesowały nie były przecenione. W innym wątku pisałam o śpiworkach do spania 0-6 M, w atrakcyjnej, moim zdaniem, cenie (49 zł). Do Smyka nie zagłądałam. W Cubusie kilka typów kurteczek (mnie interesował rozmiar 89/92) po ok. 50 zł i np. polarowe piżamki jednoczęściowe, nawet duże rozmiary (widziałam 92, 98 i chyba 116) po ok. 30 zł. W C&A też troszkę ciuszków, ale raczej niewiele i małe rozmiary. aga Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: wyprzedaże ? 08.01.06, 21:38 prałam piżamę Bhs córki i męża jest oki. Swoją mam już z rok kupioną w Angli i jestem bardzo zadowolona. Dla córki też mam sporo rzeczy z tego sklepu, ale nie kupione w polsce i nigdy nie miałam zastrzeżeń do jakości. Czyżby w Polsce sprzedawali jkiś badziew? A swoją drogą ciekawa jestem czy udało Ci się zareklamować towar, bo w sklepie wisi wielka wywieszka, że towar przeceniony nie podlega wymianie i reklamacji... Ja chciałam wymienić jedną rzecz bo nie trafiłam z rozmiarem i nie chcieli przyjąć... Odpowiedz Link Zgłoś
mdorota11 Re: wyprzedaże ? 08.01.06, 21:42 mogą sobie pisać, ze przeceniony nie podlega reklamacji. PODLEGA, jak każdy inny towar Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: wyprzedaże ? 09.01.06, 07:33 towar z wyprzedazy podlega rowniez wymianie na cokolwiek ze sklepu, pytalam w sobote w arkadii, tylko zwrotow nie przyjmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa wyprzedaże ? 08.01.06, 23:50 Cześć byłam dzis w bhs, ale szczerze mówiąc nie znalazłam tu nic nadzwyczajego. Nie mam jeszcze nic z tej firmy, ale jakoś zraziłam sie Waszymi opiniami. Może dlatego nie przypadło mi nic do gustu ( Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse71 Re: wyprzedaże ? 09.01.06, 12:59 w sobotę zajrzałam do Zary w Arkadii - super wybór bucików dla dzieci - już o 50% !!! Są adidaski, są eleganckie i cudne sandałki - polecam bo można już za 49 złotych kupiś ekstra buciki dla maluchów w różnym przedziale wiekowym Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: wyprzedaże ? 10.01.06, 07:58 A może ktoś wie jak predstawia się sytuacja a Trójmieście? Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: wyprzedaże ? 11.01.06, 07:54 czy nikt nie bywa w sklepach - przyznam się że na co dzień nie mam na to czasu aby pochodić po nich ponieważ oboje z mężem pracujemy mały 2 latka 4 miesiące u babci zostają jedynie weekendy kiedy synuś zostaje z tatą a ja mogę się ulotnić - to dajcie znać co mają i gdzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś