mila2712 20.01.06, 14:33 A jakie chusteczki są wśród mama najpopularniejsze a tym samym najlepsze? ja stosowałam rozmaite a niva baby sensitive są moim zdanie najlepsze/ a jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 14:34 Nam obojętne, wszystkie dobre. Najczęściej kupuję J&J, bo są tanie (24 zł za 4 opakowania po 72 szt.) Odpowiedz Link Zgłoś
krossa1 Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 14:40 my używamy pampers sensitiv, po np. dzidziusiu mieliśmy uczulenie!!! pozdrawiamy, kasia i tomek!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=35102045 Odpowiedz Link Zgłoś
malex Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 14:47 a my tez wszystko co leci oprocz johnsona, bo dostal uczulenia na samym poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
fridka5 Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 17:38 Od samego poczatku Bambino. Są odpowiednio wilgotne, nie za cienkie i nie za grube. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulii4 Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 17:40 my używamy pampers,czteropak 28zł,dwupak 14zł.świetne są te lawendowe.do tej pory tradycyjne.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 17:53 Dzidzius suchy lub nawilzany Odpowiedz Link Zgłoś
sabana Re: chusteczki dla maluszków 20.01.06, 17:56 pampers - ale te zwykłe lub białe. lawendowe, j&j, dzidziusie i te inne wynalazki nas uczulają. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: chusteczki dla maluszków 21.01.06, 23:05 Ja też najbardziej lubię Nivea Sensitive Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola99 Re: chusteczki dla maluszków 21.01.06, 23:11 Bobbini. Bo są z plastikową klapką zamiast naklejki i niepotrzebne jest do nich pudełko, poza tym maja przystępną cenę i bosko pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: chusteczki dla maluszków 21.01.06, 23:17 wszystkie poza J&J. Ostatnio bardzo nam odpowiadają Rossmanowe, niebieskie z zielonym. Hitem były Pampersy. Bambino, dzidziusie, dada, nivea też ok. Mały teraz ma 14m wiec się juz specjalnie nie przejmuję. Co do pieluch to dochodzę do wniosku, ze przez pół roku niepotrzebnie wywalałam piniądze na Pampersy. Słabe były. Od 8 miesiecy stosujemu Rossmany i czasem Bella happy. Bella happy sa również super. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarolina Re: chusteczki dla maluszków 21.01.06, 23:48 --Rewelacyjne-jak dla mnie, a właściwie synka- chusteczki zielone DADA komfort z Biedronki. Bardzo polecam. Dobrze nasączone, ładnie pachna i tanie-3,99zł za 72 szt Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: chusteczki dla maluszków 22.01.06, 00:30 Nivea Sensitive - tylko. Nie lubię szczególnie chusteczek mocno perfumowanych, a Nivea mają bardzo delikatny zapach (w zasadzie to tak jakby go nie było) są mięciutkie, jak dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
barbami Re: chusteczki dla maluszków 22.01.06, 04:39 Też najbardziej odpowiadały mi nivea, ale ze względów finansowych przerzuciliśmy się na biedronkowe i jest ok. Nivea dobrze się sprawdza na samym początku kiedy te kupki są rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki70 Re: chusteczki dla maluszków 22.01.06, 09:55 My od samego poczatku uzywamy chusteczek z Lidla FROTTO.Jestesmy z nich bardzo zadowoleni-sa miekkie,bardzo mokre i przyjemnie pachna i kosztuja jedyne 3,99 za 72 sztuki.Goraco polecamy.Nivea nam nieodpowiadaly tak samo jak dzidziusie poprostu byly dla nas za suche Odpowiedz Link Zgłoś
majutka3 Re: chusteczki dla maluszków 22.01.06, 10:54 ja najczesciej uzywam chustek Penatenu-sa super. Po j&j dostal uczulenia, pampersy sa dla nas za suche i jak je wyciagam z opakowania to ZAWSZE zlepiaja sie ze soba i wyciagam po kilka sztuk jednoczesnie, co mnie wkurza, a nivea maja dla mnie za maly rozmiar. innych nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: chusteczki dla maluszków 22.01.06, 18:16 Nam pasują wszystkie, najczęściej kupujemy Pampers. Odpowiedz Link Zgłoś