21.01.06, 11:50
znacie?macie?polecacie?

poradzcie czy warto bo cena jest hmmm.wysokawa
Obserwuj wątek
    • mk110 Re: Thermomix 21.01.06, 22:15
      Ja mam ale go prawie nie używam ładnie wyglada w kuchni...nie mogłam sie do
      niego przekonać. Jak chcesz mogę Ci okazyjnie sprzedać kupilismy go dwa lata
      temu prawie nie używany przemyśl pozdrawiam
      Magda i Oleńka
      • mama_idalki Re: Thermomix 22.01.06, 00:09
        A po ile chciałabys to sprzedać?
        • mama_idalki Re: Thermomix 22.01.06, 00:12
          o kur.. właśnie zobaczyłam ceny tego cuda na allegro... jakbyś chciała sprzedać
          za 1/20 ceny to może bym się skusiła..
    • czajkax2 Re: Thermomix 21.01.06, 22:17
      a co to za ustrojstwo?
      • m711 Re: Thermomix 21.01.06, 22:59
        witaj
        ja mam go od 5 lat i nie wyobrazam sibie zycia bez niego.
        ciasto na pizze w 3 minuty extra wyrobione,zupka pyszna,sieka,mieli gotuje na
        parze.ja nawet pieke sama chleb-wkladam wszystkie skladniki nastawiam czas i
        gotowe ciasto tylko upiec.dla moich pociech gotuje w nim zupki w 80-90
        stopniach c, a potem od razu miksuje i gotowe.dla mnie bomba.jak bedziesz
        chciala zapytac o cos jeszcze napisz na priv.
        pozdrawiam
    • kiranna Re: Thermomix 22.01.06, 01:53
      wejdz na forum kuchnia (na forum ogolnym, nie edziecku) i wrzuc w wyszukiwarke
      thermomix. ten temat tam dosc czesto sie przewija.
      jest tyluz zwolennikow, co przeciwnikow tego ustrojstwa. w jednym wszyscy sa
      zgodni, pierunsko drogie wink
    • crises Re: Thermomix 22.01.06, 10:41
      Fajne - można tym robić wiele rzeczy, których nie da się tak prosto zrobić dowolnym robotem/malakserem, no i samo się myje, nie trzeba rozbierać - genialna sprawa.

Tylko że cena jest i tak za wysoka - gdyby kosztowało 1000 zł, warto by kupić, ale nie za 3x tyle.
      • melinthe Re: Thermomix 22.01.06, 12:24
        mam, gotuję, mało kłopotliwy, a jedzonko szybko i całkiem smaczne, no i mało
        mycia. Dzidzia dopiero w drodze, więc jedzonka dla maleństwa jeszcze nie
        testowałam, a jestem ciekawa jak się sprawdzi.
        pozdr
        aga
        • agunek1 Re: Thermomix 22.01.06, 14:36
          Warto wydać tyle kasy na to urządzenie, ale pod warunkiem że dużo robi się
          różnego rodzaju potraw.
    • wielorybka Re: Thermomix 22.01.06, 14:38
      dla mnie narazie niedostępne cenowo niestety sad
      siostra ma od lat i bardzo sobie chwali - wyrabia ciasto na chleb i czyni różne
      inne cudeńka, nawet kosmetyki można umieszać ekologiczne, o!
      • luxfera1 Re: Thermomix 22.01.06, 15:05
        byłam na prezentacji i faktycznie truudno sie powstrzymac z zakupem.wszystko co
        miła pani zrobila było bardzo smaczne no i szybko.Ale zeby wydać pioruńsko duzo
        kasy na cos takiego trzeba duzo gotować.Mnie osobiście najbardziej brakuje
        mozliwości robienia soków...tzn. można ale miksowane z wodą,takie przecierowe.

Musze sie jeszcze z tym przespac.
        • agunek1 Re: Thermomix 22.01.06, 18:15
          Fantastyczną sprawą jest to że można go zabrać ze sobą na wyjazd tzn weekend,
          urlop. Jeden bagaż a można wszystko w nim przygotować, wymieszać, ugotować i
          uparować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka