luxfera1 21.01.06, 11:50 znacie?macie?polecacie? poradzcie czy warto bo cena jest hmmm.wysokawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk110 Re: Thermomix 21.01.06, 22:15 Ja mam ale go prawie nie używam ładnie wyglada w kuchni...nie mogłam sie do niego przekonać. Jak chcesz mogę Ci okazyjnie sprzedać kupilismy go dwa lata temu prawie nie używany przemyśl pozdrawiam Magda i Oleńka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Thermomix 22.01.06, 00:12 o kur.. właśnie zobaczyłam ceny tego cuda na allegro... jakbyś chciała sprzedać za 1/20 ceny to może bym się skusiła.. Odpowiedz Link Zgłoś
m711 Re: Thermomix 21.01.06, 22:59 witaj ja mam go od 5 lat i nie wyobrazam sibie zycia bez niego. ciasto na pizze w 3 minuty extra wyrobione,zupka pyszna,sieka,mieli gotuje na parze.ja nawet pieke sama chleb-wkladam wszystkie skladniki nastawiam czas i gotowe ciasto tylko upiec.dla moich pociech gotuje w nim zupki w 80-90 stopniach c, a potem od razu miksuje i gotowe.dla mnie bomba.jak bedziesz chciala zapytac o cos jeszcze napisz na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Thermomix 22.01.06, 01:53 wejdz na forum kuchnia (na forum ogolnym, nie edziecku) i wrzuc w wyszukiwarke thermomix. ten temat tam dosc czesto sie przewija. jest tyluz zwolennikow, co przeciwnikow tego ustrojstwa. w jednym wszyscy sa zgodni, pierunsko drogie Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Thermomix 22.01.06, 10:41 Fajne - można tym robić wiele rzeczy, których nie da się tak prosto zrobić dowolnym robotem/malakserem, no i samo się myje, nie trzeba rozbierać - genialna sprawa. Tylko że cena jest i tak za wysoka - gdyby kosztowało 1000 zł, warto by kupić, ale nie za 3x tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
melinthe Re: Thermomix 22.01.06, 12:24 mam, gotuję, mało kłopotliwy, a jedzonko szybko i całkiem smaczne, no i mało mycia. Dzidzia dopiero w drodze, więc jedzonka dla maleństwa jeszcze nie testowałam, a jestem ciekawa jak się sprawdzi. pozdr aga Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Thermomix 22.01.06, 14:36 Warto wydać tyle kasy na to urządzenie, ale pod warunkiem że dużo robi się różnego rodzaju potraw. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Thermomix 22.01.06, 14:38 dla mnie narazie niedostępne cenowo niestety siostra ma od lat i bardzo sobie chwali - wyrabia ciasto na chleb i czyni różne inne cudeńka, nawet kosmetyki można umieszać ekologiczne, o! Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: Thermomix 22.01.06, 15:05 byłam na prezentacji i faktycznie truudno sie powstrzymac z zakupem.wszystko co miła pani zrobila było bardzo smaczne no i szybko.Ale zeby wydać pioruńsko duzo kasy na cos takiego trzeba duzo gotować.Mnie osobiście najbardziej brakuje mozliwości robienia soków...tzn. można ale miksowane z wodą,takie przecierowe. Musze sie jeszcze z tym przespac. Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Thermomix 22.01.06, 18:15 Fantastyczną sprawą jest to że można go zabrać ze sobą na wyjazd tzn weekend, urlop. Jeden bagaż a można wszystko w nim przygotować, wymieszać, ugotować i uparować. Odpowiedz Link Zgłoś