Dodaj do ulubionych

wózki BEBE CONFORT

22.01.06, 19:17
czy orientujecie się, gdzie w Warszawie można obejrzeć wózki bebe confort?
szukam w internecie, byłam we dwóch dużych sklepach i mogą jedynie pokazać mi
katalog... dziękuję za pomoc!
A.
Obserwuj wątek
    • laminja Re: wózki BEBE CONFORT 22.01.06, 19:31
      najlepsze ceny i duży wybór jest w sklepie Małe Dziecko na ul. Jagiellońskiej
      2. Sklep też daje 10% rabatu za płatność gotówką, właściciel jest bardzo
      uprzejmy i pomocny. Mają też wózki innych firm, więc można porównać.
    • anja.t Re: wózki BEBE CONFORT 23.01.06, 09:14
      W Smyku przy Kruczej
    • anna_13 Re: wózki BEBE CONFORT 23.01.06, 21:05
      Dziękuję.

Czy uważacie, że są warte tej ceny? Który model najlepiej wybrać?
      My szukamy takiego z dmuchanymi, dużymi kolami i wiem, że taki jest w bebe
      confort i bardzo mi się podoba...

proszę o radę!
      A.
      • laminja Re: wózki BEBE CONFORT 23.01.06, 22:46
        ja miałam stelaż trophy na kauczukowych kołach - bardzo fajny wózek. Zależało
        mi na lekkim stelażu, który bez problemu wniosnę na I piętro i jedną ręką złożę
        i zapakuję do samochodu. Ten stelaż dokładnie taki jest - lekki, dobrze się
        prowadzi, bardzo łatwo składa. Gondola i fotelik też super. Najsłabsze jest
        siedzisko Opera - ma krótkie szelki, więc nie starcza na zbyt długo. Dla mnie
        to nie było problemem, bo i tak chciałam się przerzucić na lekką spacerówkę-
        parasolkę. A po tuż 2 urodzinach moje dziecko odmówiło jazdy wózkiem.
      • laminja P.S. 23.01.06, 22:47
        jedź na Jagiellońską - tam Ci dobrze doradzą, mają też wózki innych firm, więc
        będziesz miała porównanie. I najlepsze ceny w Warszawie smile
      • olaj Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 10:04
        Dla mnie rewelacja. Używam już przy drugim dziecku, kupiłam cały zestaw i
        stopniowo dokupywałam akcesoria, więc mam mega-wypasiony zestaw wink
        Stelaż Trophy z lanymi kołami. Dla mnie b. ważne łatwe wpinanie fotelika
        samochodowego. Spacerówka Opera niezbyt fortunna dla małego dziecka, więc dla
        mariki właśnie kupiłam na ebay'u angielskim gondolo-spacerówkę Optima (już jej
        nie produkują), a do Opery przesadzę ją na wakacje.
    • gosia.mama.wojtusia Re: wózki BEBE CONFORT 24.01.06, 13:33
      jezdzilismy bebe confort z gondolą prelude,stelaż trophy na lanych
      kolach,polecam pod kazdym wzgledem ,jak bedemiala kiedys trzecie zdiecko to
      tylko BC kupie,bylsimy bardzo zadowoleni,uzywalam tylko glebokiego,synek jak
      mail 7 mies przesiedlismy sie na peg perego atlantico
      • betka_1713 Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 09:53
        ja też miałam dwa b.c i uwżam że to rewelacja tapicerkę prałam w pralce po
        złożeniu zajmuje mało miejsca.Prowadzi się jedną ręka.Ostatnio miałam stelarz
        elite z gondolką i spacerówką.Spacerówki używałam jak córeczka skończyła 3-m-ce
        kładłam ja na płasko miała leprzy widok i była spokojniejsza.Jedynym problemem
        były zabłocone i zaśnieżone polne drogi.Dlatego chcę kupic terenową spacerówkę
        bo w kwietniu przybędzie nam trzecia córcia.W mieście nie ma leprzego wózka ob b.c
    • justynapio Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 12:05

witam.
      Oglądałam te wózki w dwóch sklepach, jedenjest na Dxwigowej, nie pamiętam
      numeru ale jest to zaraz po lewej stronie skręcając z Połczyńskiej. A drugi to
      świat dziecka na Towarowej. Oobiście polecam Towarową, super doświadczeni
      sprzedawcy. Jeśli mogę coś poradzić to po konsultacjach z kilkoma osobami
      wybiłam sobie wózek Bebe Confort z prostej przyczyny, spaecerówka w porównaniu
      z wózkami innych firm w tej cenie jest bardzo wąska i nie ma możliwości osobnej
      regulacji oparcia i siedziska. Ale wybór należy do Ciebie smile

pozdrawiam
    • honda1998 Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 13:15
      Ja używałam Bebe Confort na stelaży Trophy i byłam zadowolona z całego zestawu
      łacznie z siedziskiem Opera. Dla mnie w Operze najkorzystniejsze było siedzisko
      kubełkowe. Faktem jest , że wystarczyło nam na 1,5 roku. Potem Bartek przesiadł
      się BBc Activ.

Bardzo mi się te wózki podobały i podobają. Teraz mam emmaljungę ale mieszkam
      prawie poza miastem (gdzie zupełnie nie ma chodników) i gdyby nie przeprowadzka
      ponownie zakupiłabym zestaw BBC

pozdrawiam,
      • honda1998 Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 13:16
        Duzy wybór jest na Towarowej (Centrum Jupiter), Tesco (Górczewska) ale ceny sa
        droższe niż w innych sklepach
        • laminja Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 18:17
          właśnie dlatego polecam Jagiellońską - tam jest chyba najtaniej i 10% rabatu za
          płatność gotówką.
          • edytek1 Re: wózki BEBE CONFORT 29.01.06, 19:48
            mialam cały zestaw i zdecydowanie najsłabsza jest spacerówka opera. Rewelacyjny
            stelaż( regulacja twardości zawieszenia) duży kosz na zakupy a pozostałe
            przyzwoite tylko moje dziecko było wielkie w niemowlęctwie i szybko z tego
            wózka wyrosło. Gondolka mogłaby być szersza , teraz kupiłabym podobny zestaw
            tylko bez opery zamiast tego kupiłabym peg perego atlantico lub pliko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka