Dodaj do ulubionych

Kurtka 3w1

25.01.06, 21:17
Hej!
Poszukuję dla mojej córeczki (1,5 roku) kurteczki 3 w 1, czyli żeby była to kurteczka z polarową podpinką, ale żeby można było tę podpinkę wypiąć i w ten sposób powstałaby osobno polarowa bluza i osobno kurteczka. Wiem, że coś takiego istnieje tylko gdzie to kupić? Jeśli wiecie, to doradźcie proszę.
Obserwuj wątek
    • mamaskarba Re: Kurtka 3w1 25.01.06, 22:03
      www.allegro.pl/show_item.php?item=82410522
    • katarzyna2222 Re: Kurtka 3w1 25.01.06, 22:08
      my mamy coś takiego kupione w ubiegłym roku w qudri foglio smile
    • pia_ Re: Kurtka 3w1 26.01.06, 11:30
      Widziałam taką kurtkę teraz w C&A, rozmiarówka zaczynała się od 92.
      A swoją drogą mieliśmy taką kurteczkę z Quadri Foglio, w podpince chodzi już
      chrześniak, a wierzchnia kurtka jeszcze posłuzy nam na wiosnę, choć to rozmiar
      92, ale jakiś strasznie wielki - bardziej 98/104, bo podpinka jest raczej
      rozmiarowo 86/92. I był jeden mankament tej kurtki razem z podpinką była zbyt
      ciężka i miała za wąskie rękawy, natomiast każda część osobno była rewelacyjna.
    • aniapz1 Re: Kurtka 3w1 06.02.06, 15:00
      Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Nie odzywałam się, bo licytowałam taką kurteczkę na Allegro, ale niestety zostałam przelicytowana. Niestety w Łodzi nie ma sklepu C&A. Czy mogłybyście podać mi ceny tych kurteczek i jakiś opis. Z góry dziękuję.
      • pia_ Re: Kurtka 3w1 06.02.06, 15:19
        Dzisiaj byłam w c&a, ale niestety nie zwróciłam uwagi czy był rozmiar 92. Ta
        kurteczka jest wiosenna, podpinka to gruba bluza z miękkiej dresówki w kolorze
        fuksji (czyli mocny róż, ale nie rażący), która można nosić osobno, wierzch, to
        typowa wiatrówka z kapturem (na podszewce), takze różowa (ten kolor co bluza) z
        białym, szerokim pasem przechodzącym w okolicy pupy. Na tym białym pasie jest
        jakiś różowy, graficzny rysunek - nie pamiętam co, ale fajny. Nie jestem
        zwolenniczką różu, ale ta kurtka jest bardzo ładna, tylko, że wydaje mi się
        ciutkę ciężka, przez tę podpinkę (to jest naprawdę bardzo gruba bluza). No i
        cena, chyba 119,90 albo 129,90 sad(((
        • iwek33 Re: Kurtka 3w1 06.02.06, 20:24
          Takie kurteczki ma w swojej ofercie Quadri Foglio i Mariquita, nie wiem, czy
          dla dziewczynek, ale dla chłopaków na pewno. Mieliśmy przez dwa lata taką z
          quadri i była rewelacyjna, najbardziej "wychodzona" kurtka mojego starszego
          synka, teraz czeka schowana aż drugi do niej dorośnie, bo jest w świetnym
          stanie. A oferta z MariQuity jest chyba teraz na allegro, ale chyba chłopięce
          modele
          www.allegro.pl/show_item.php?item=84594835
    • aniapz1 Re: Kurtka 3w1 07.02.06, 14:47
      Hej!
      Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Na Was zawsze można liczyć. Pia, ta kurteczka z Twojego opisu brzmi super. Szkoda, że taka droga. No i szkoda, że C&A nie ma w Łodzi. Iwek33, dzięki za ten link, nie wiedziałam, że oferta Mariquity jest na Allegro. Pozestaje mi teraz tylko obserwować aukcje i czekać, aż się coś fajnego w tym stylu pojawi. Jeszcze raz wielkie dzięki.
    • misia_75 Re: Kurtka 3w1 07.02.06, 15:58
      www.allegro.pl/show_item.php?item=85484601
      • lgosia1 Re: Kurtka 3w1 07.02.06, 16:28
        w tchibo będą takie kurteczki za tydzień ale od rozmiaru 122crying za ok 80zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka