Dodaj do ulubionych

meble Ikea Hensvik

27.01.06, 21:46
Czy ktoś ma i użytkuje te meble?
www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=19&langId=-27&catalogId=null&searchType=product&pageNumber=-
1&orderBy=score&query=hensvik&category=%23%7EProducts
Jestem bardzo ciekawa opinii...
Obserwuj wątek
    • katarzyna2222 Re: meble Ikea Hensvik 27.01.06, 21:48
      link nie wypalił, ale na stronie, po wpisaniu w wyszukiwarce Hensvik jest cała
      seria tych mebli...
    • agusmichal Re: meble Ikea Hensvik 27.01.06, 22:43
      Hej
      my mamy łóżko z barjerką. Fajne. Mamy je dopiero tydzieńsmile więc wiele nie napisze ale mi się od dawna podobało a kupiłam bo trafiłam w kąciku sprzedaży okazyjnej -60%smile)) za tę cenę to nawet mąż nie protestowałsmile))
    • ela-e22 Re: meble Ikea Hensvik 28.01.06, 14:35
      Ja mam, tzn córka ma w swoim pokoju od ponad roku . Żadnych problemów z nimi
      nie było i prezentują się bardzo ładnie. Mamy szafę, komodę, szafkę z
      drzwiczkami i regał.
      • katarzyna2222 Re: meble Ikea Hensvik 28.01.06, 21:36
        dzięki
        coraz bardziej przekonana jestem, tym bardziej, że cena przystępna...
        elu-e22 czy te Wasze mebelki są z tej wyższej serii... myślę tu np o regale...
        widziałam 165 cm (ten niby w dziale dziecięcym) i 186cm...
        Mi się zdaje, że te wyższe bardziej chyba przyszłościowe są???
        • ela-e22 Re: meble Ikea Hensvik 29.01.06, 09:34
          My je kupiliśmy dla naszej 16 letniej córki, więc są to normalne duże meble.
          Ale one są bardzo delikatne i "nie zagracają" ani nie przytłaczają pokoju.Do
          tego ma takie łóżko
          www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15558&catalogId=10103&storeId=19&productId=41411&langId=-
          27&parentCats=15558*15617*16172 wygląda bardo ładnie. Szkoda tylko ,że nie ma
          biurka z tej serii.Mieliśmy z tym mały kłopot.
          • leigh4 Re: meble Ikea Hensvik 30.01.06, 11:16
            My również mamy te meble, w pokoju synka. Nie wygladają "babsko"-choć tego się
            obawiałamsmile W ikei wygladają niepozornie, ale w domu robią wrażenie-u nas nawet
            zaprzysięgli przeciwnicy ikei dopytują się gdzie kupiliśmy i czy robiliśmy na
            zamówieniesmile
            Jak na razie sprawują się dobrze(mamy regały i komody). No i świetnie "grają" z
            kolorowymi zabawkamismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka