iwek33 Re: do api!!!!!! 08.04.06, 09:19 api, jak dostanę ten koszyczek z Baby Dreams ( mam nadzieję, ze pan znalazł w magazynie) to Ci poślę. Napisz tylko na mój gazetowy, jaki jest Twój adres Odpowiedz Link Zgłoś
olaste Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 16:25 Który z tych koszyków będzie pasował do caddy? allegro.pl/item95619053_koszyk_nr_2_do_laski_.html czy moze allegro.pl/item95584378_koszyk_do_laski_.html bo zdecydowanie po namowach iwek decyduje się na Chicco caddy. Ja równiez jestem ciekawa co z tym koszykiem który obiecał wysłac pan z baby dreams Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 16:34 Chyba te nie będą pasować. To znaczy bardziej ten pierwszy, ale musiałabyś doszyć z boku rzepki , żeby mocować na rurkach stelaża, a ten pierwszy ma napy z tyłu. Ja kupowałam u tego sprzedawcy w zeszłym roku bardzo podobny, ale miał trochę inne to mocowanie z tyłu. Poślę Ci fotkę na adres gazetowy. Wózek proponuję jednak osobiście przymierzyć. Ja go lubię ( mam ten stary model) ale ktoś tu na allegro pisał o tym nowym modelu, że ma gorszą tapicerkę i że się mu nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 16:34 Aha, ten drugi koszyk stanowczo za duży! Odpowiedz Link Zgłoś
olaste Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 17:05 Widziłam caddy w sklepie i zrobił na mnie dobre wrażenie Ale nie wiem czy to był stary czy nowy model A czy te na allegro to są te nowe z gorszą tapicerka? allegro.pl/item96748969_super_lekki_wozek_chicco_caddy_ct_06_nowy_wys_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 17:36 To sa te nowe, ale ja nie widziałam ich żywo , tylko cytuję jedną z forumowiczek. Chodzi chyba o to, że te nowe są takie śliskie ( takie, jak w większości obecnych wózków) a te stare modele miały tapicerkę z takiego jakby grubego płótna, dobrze się czyszczą, a dziecko się nie poci. Ale nie wiem, jak nażywo wyglądają te nowe. Zapytak katkę, oglądała nowe Caddy na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 17:37 Sorki, nie katkę, tylko Kajkę04 z tego drugiego wątku o parasolkach. Odpowiedz Link Zgłoś
api76 Re: caddy 08.04.06, 19:34 Ja kupiłam nowy chicco caddy - super leciutki,Mam ten rudy (ciemny pomarańcz. Wcale tapicerka nie jest z ortalionu. Na stanie w sklepie były te kolory co na allegro i wszystkie tapicerki były z płótna grubego. Odpowiedz Link Zgłoś
api76 Re: caddy 08.04.06, 19:36 a jeśli chodzi o koszyczek to ten pan z allegro )all czy jakos tak ) napisał, że postara się wystawić w najbliższych dniach koszyk pasujący do caddy. Odpowiedz Link Zgłoś
api76 Re: do iwek33 08.04.06, 19:37 wielkie dzieki, przekochana jesteś. Napiszę później na adres gazetowy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 chicco-tapicerka 08.04.06, 22:29 tapicerka jest ok, bardzo nam się podobała, w sklepie były kolory takie, jak na allegro, chyba wybierzemy bordo; pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
olaste do Iwek 09.04.06, 12:57 CZy ja też mogę prosić te słynne "patenty do caddy" na moja pocztę. Z góry serdecznie dziękuję!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw chicco caddy 09.04.06, 17:17 Dzisiaj oglądałam w chicco shopie, ten nowy ct 0.6, akurat stał ten w kolorze pomarańczowym, tapicerka jest ok, taka jakby z płótna. Akurat była kobieta z dzieckiem w tym starszym modelu i one są praktycznie identyczne, jedyna różnica jaką zauważyłam to to, że nowy ma z boku trochę inaczej złączone rurki takim plastikiem, a na nim napis ct 0.6. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: chicco caddy 09.04.06, 17:20 No dokładnie, już o tym pisałam, że różnice są drobne: ten plastik z boku, trochę inne rączki, inaczej oblane plastikiem blokady kół i hamulce i napis na podnóżku. Konstrukcja, wymiary są takie same. Ale teraz te nowe są po 199 tak jak stare modele, które gdzieniegdzie jeszcze można spotkać, to chyba lepiej nowszy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do olaste 09.04.06, 17:17 Oczywiście, żadne to wielkie patenty, ale już posłałam fotki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do api-koszyczek z baby Dreams do Caddy 20.04.06, 13:34 api, dziś dostałam koszyczek, czy jesteś zainteresowana? Napisz na gazetowy, mogę Ci posłać, bo ja kupiłam ten z Coneco speede. Odpowiedz Link Zgłoś