Dodaj do ulubionych

Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 latki?

• iwek33 Re: do api!!!!!! 08.04.06, 09:19
      api, jak dostanę ten koszyczek z Baby Dreams ( mam nadzieję, ze pan znalazł w
      magazynie) to Ci poślę. Napisz tylko na mój gazetowy, jaki jest Twój adres
    • olaste Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 16:25
      Który z tych koszyków będzie pasował do caddy?

allegro.pl/item95619053_koszyk_nr_2_do_laski_.html
      czy moze

allegro.pl/item95584378_koszyk_do_laski_.html
      bo zdecydowanie po namowach iwek decyduje się na Chicco caddy.
      Ja równiez jestem ciekawa co z tym koszykiem który obiecał wysłac pan z baby
      dreams
      Pozdrawiam

• iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 16:34
        Chyba te nie będą pasować. To znaczy bardziej ten pierwszy, ale musiałabyś
        doszyć z boku rzepki , żeby mocować na rurkach stelaża, a ten pierwszy ma napy
        z tyłu. Ja kupowałam u tego sprzedawcy w zeszłym roku bardzo podobny, ale miał
        trochę inne to mocowanie z tyłu. Poślę Ci fotkę na adres gazetowy. Wózek
        proponuję jednak osobiście przymierzyć. Ja go lubię ( mam ten stary model) ale
        ktoś tu na allegro pisał o tym nowym modelu, że ma gorszą tapicerkę i że się mu
        nie podoba.
      • iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 16:34
        Aha, ten drugi koszyk stanowczo za duży!
        • olaste Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 17:05
          Widziłam caddy w sklepie i zrobił na mnie dobre wrażenie
          Ale nie wiem czy to był stary czy nowy model

A czy te na allegro to są te nowe z gorszą tapicerka?

allegro.pl/item96748969_super_lekki_wozek_chicco_caddy_ct_06_nowy_wys_0.html
          • iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 17:36
            To sa te nowe, ale ja nie widziałam ich żywo , tylko cytuję jedną z
            forumowiczek. Chodzi chyba o to, że te nowe są takie śliskie ( takie, jak w
            większości obecnych wózków) a te stare modele miały tapicerkę z takiego jakby
            grubego płótna, dobrze się czyszczą, a dziecko się nie poci. Ale nie wiem, jak
            nażywo wyglądają te nowe.
            Zapytak katkę, oglądała nowe Caddy na żywo.
            • iwek33 Re: Lekka, dobra parasolka przewozowa dla 2,5-3 l 08.04.06, 17:37
              Sorki, nie katkę, tylko Kajkę04 z tego drugiego wątku o parasolkach.
              • api76 Re: caddy 08.04.06, 19:34
                Ja kupiłam nowy chicco caddy - super leciutki,Mam ten rudy (ciemny pomarańcz.
                Wcale tapicerka nie jest z ortalionu. Na stanie w sklepie były te kolory co na
                allegro i wszystkie tapicerki były z płótna grubego.
                • api76 Re: caddy 08.04.06, 19:36
                  a jeśli chodzi o koszyczek to ten pan z allegro )all czy jakos tak ) napisał, że
                  postara się wystawić w najbliższych dniach koszyk pasujący do caddy.
                • api76 Re: do iwek33 08.04.06, 19:37
                  wielkie dzieki, przekochana jesteś. Napiszę później na adres gazetowy pozdrawiam
          • kajka04 chicco-tapicerka 08.04.06, 22:29
            tapicerka jest ok, bardzo nam się podobała, w sklepie były kolory takie, jak na
            allegro, chyba wybierzemy bordo; pzdr
            • olaste do Iwek 09.04.06, 12:57
              CZy ja też mogę prosić te słynne "patenty do caddy" smile na moja pocztę.
              Z góry serdecznie dziękuję!!!!!!!
              • monika_wroclaw chicco caddy 09.04.06, 17:17
                Dzisiaj oglądałam w chicco shopie, ten nowy ct 0.6, akurat stał ten w kolorze
                pomarańczowym, tapicerka jest ok, taka jakby z płótna.
                Akurat była kobieta z dzieckiem w tym starszym modelu i one są praktycznie
                identyczne, jedyna różnica jaką zauważyłam to to, że nowy ma z boku trochę
                inaczej złączone rurki takim plastikiem, a na nim napis ct 0.6.
                • iwek33 Re: chicco caddy 09.04.06, 17:20
                  No dokładnie, już o tym pisałam, że różnice są drobne: ten plastik z boku,
                  trochę inne rączki, inaczej oblane plastikiem blokady kół i hamulce i napis na
                  podnóżku. Konstrukcja, wymiary są takie same. Ale teraz te nowe są po 199 tak
                  jak stare modele, które gdzieniegdzie jeszcze można spotkać, to chyba lepiej
                  nowszy...
              • iwek33 Re: do olaste 09.04.06, 17:17
                Oczywiście, żadne to wielkie patenty, ale już posłałam fotki. Pozdrowienia
                • olaste Re: do iwek 10.04.06, 13:28
                  Bardzo dziękuję!!!
                  • iwek33 Re: do api-koszyczek z baby Dreams do Caddy 20.04.06, 13:34
                    api, dziś dostałam koszyczek, czy jesteś zainteresowana? Napisz na gazetowy,
                    mogę Ci posłać, bo ja kupiłam ten z Coneco speede.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka