Dodaj do ulubionych

Kto mi doradzi?

11.02.06, 10:10
Właśnie stanęłam przed dylematem zakupu wózka, po długim czasie spędzonym na
poszukiwaniu tego idealnego dla mnie, który w końcu znalazłam, teraz doszedł
kolejny dylemat - kolor. Myślę nad tym już jakiś czas i mam problem z
podjęciem decyzji, a zauważyłam, że odzew na podobny post cieszył się dużym
powodzeniem więc i ja postanowiłam poprosić Was o radę i pomoc. Trudno mi
się zdecydować. A jakie są Wasze gusty? Może to ułatwi mi podjęcie decyzji.
Który Wy byście kolor wybrały dla swojego maluszka?
www.kocarky.com/jane_slalom_pro.html
Obserwuj wątek
    • driadea Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 10:25
      Wybrałabym G39. Po pierwsze najbardziej mi się podoba, po drugie jest
      praktyczny (pomarańczowy kolor świetnie działa na psychikę, a czarna tapicerka
      nie zabrudzi się tak szybko, jak jasna).
      Pozdrawiam.
    • malgosia103 Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 10:26
      mi osobiscie podoba sie g 35
    • o1la Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 10:27
      G38 LUB G20
    • jogaj Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 10:34
      Mi sie podoba G38 i G35.
      Jola
    • gosia.mama.wojtusia Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 10:55
      tez bym miala dylematsmilebardzo oryginalne są g35 i g39 ,ja bym chyba wybrala ten
      z niebieskim czyli g35,w tych porządnych wózkach materiały sa z takich tkanin
      które się nie bruzdzą,zwykle wystarcz mokra sciereczka i sladu po brudzie nie ma
      a ajsneijszy wózek jakis ladniejszy niż taki czarny,ten z niebieskim sliczny i
      niespotykany
      • mfka Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 11:08
        Najgorsze jest to, że muszę się zdecydować po tym co widać w katalogu lub na
        stronce, bo w sklepie wszystkiech kolorów nie będzie, tylko na zamówienie.
        • gosia.mama.wojtusia Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 11:14
          porównaj zdjecie na róznych stronkach bo czasem kolory sa przeklamane
          • mfka Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 11:17
            Patrzyłam jeszcze tutaj:
            www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_Buggy.html
            Raczej to samo.
    • gosia.mama.wojtusia Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 11:44
      a urodzi się synuś czy dziewczynka?dla dziewczynki wybrałabym ten z
      bniebieskim,a dla chłopczyka etz z pomaranczem,oba są sliczne,kurcze latwiej za
      kogoś decydowac o wiele latwiej,ja wczoraj całą noc spedzilam na zastanawianiu
      się nad kolorkiem dla mojego synkasmile)))
    • gosia.mama.wojtusia Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 11:44
      czerwony też ladny ale te które podalam wczesniej bardzoej oryginalne
      • mfka Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 11:57
        Synuś będzie. Też najbardziej biorę pod uwagę G35 i G39. Może uda mi się
        zobaczyć G39 w sklepie. Ma być w tym tyg. bo to są nowe modele i nowa
        kolorystyka. Choć już sama nie wiem czy bardziej nie podoba mi się ten G35 z
        niebieskim.
        Jest to dość drogi wózeczek więc zostanie później dla drugiego dzidziusia (mam
        cichą nadzieję,że dla dziewczynki...)
        • gosia.mama.wojtusia Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 13:05
          e tam,jak ebdziesz w drugiej ciązy to znów wyjdą nowe modele i bedziesz chciala
          miec szał kupowania,a drogie wózki drogo się sprzedaje,czasem za 70-80% wartosci
          nowego,o ile ebdziesz o niego dbac
          • mfka Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 13:10
            No to mnie ładnie pocieszyłaś! Choć wiem,że jest z tym sporo prawdy.
            A o wózek raczej będę dbać, no chyba,że jego mały użytkownik coś wymaści...
            • gosia.mama.wojtusia Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 13:15
              no przynajmniej ja tak miałam,po pierwszym synku zostawilam tylko pojedyncze
              ubranka ,takie sercu bliskie,reszte sprzedałam,jak zaszłam z drugim w ciążę to
              na nowo zaczęłam kupowanie,z moich doświadczen sprzedazy na allegro,sprzedaję
              zarówno zabawki,wózki,ubranka po dzieciach wynika ze ejsli amsz firmowe
              niezniszczone rzeczy sprzedasz je wysoko,ja np sprzedajac body z hM ktore
              kupilam za 24,99 lub 29,99 dostaję ok 20zl wiec spoko,sa ubranka które uzywane
              sprzedadzą się drozej niż kupilam nowesmilea wózek jak zadbany i markowy też ładnie
              się sprzeda
              • mfka Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 13:22
                Ciuszków mam już sporo. Mam siostrę w Angli i ponieważ mój mały będzie
                pierwszym dzieckim w rodzinie - siostra wariuje z zakupami. Na swięta
                przywiozła mi całą walizkę rzeczy dla małego w przedziale wiekowym od 0 do 12 m-
                cy. Teraz przyjeżdża za tydzień i mówi,że już ma 2 wielki torby, bo co idzie do
                sklepu to nie potrafi się opanować. Jejku, są to tak piękne rzeczy,że wątpię
                że będę potem miała serce je sprzedać. Część rzeczy jest uniwersalnych a cześć
                takich bardziej chłopięcych, więc jeśli druga trafi się dziewuszka, to
                faktycznie będzie okazja żeby coś dokupić typowo dziewczęcego.
    • honda1998 Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 14:00
      G 35. Bardzo delikatne kolory. Idealne dla chłopca i dziewczynki

pozdrawiam,
    • jowitak1 Jane Slalom 11.02.06, 14:38
      Pośrednio nawiązuję do tematu wątku-wybierz kolor na którym najmniej widac
      brud.Jest rzecz ,która zaskoczyła mnie po pół roku uzytkowania spacerówki
      Slalom.Nie da się wyprac tapicerki siedzenia.Na codzień,nie powiem "biezące"
      plamki schodzą dobrze wilgotną ściereczką.Ale po pewnym czasie to juz nie
      wystarczało-podnózek był brudnawy od bucików ,podłokietniki tez juz nie
      bardzo.I wtedy wpadkasadNa wszywce zabronione jest pranie w wodzie-zalecone
      chemiczne.Pani w pralni popatrzyła na mnie jak na wariatkę jak wywaliłam jej na
      ladę to całe siedzisko i powiedziała,ze nie ma mozliwości uprac chemicznie
      całości.Bo siedzenie stanowi całośc-w środek są wszyte te płyty usztywniające
      (jeszcze dodatkowo przykręcone) wszystkie plastikowe elementy mocujące są
      przytwierdzone na stałe.No i pat.Nie wiem moze są pralnie ,które piorą takie
      coś albo moze któraś dziewczyna ma jakiś patent na pranie.Licząc ,ze dziecko
      przesiądzie się do spacerówki około 6-7 miesiąca i ma w niej jeździc do 3 roku
      to mamy około dwa lata uzytkowania i nie wyobrazam sobie nie uprac przez ten
      czas poszycia.Aha-ja wpakowałam mimo zakazów to siedzenie do wanny z wodą ale
      szybko go wyciągałam bo woda zrobiła się brązowa-farbowały te płyty w środku i
      bałam się ,ze zrobią się plamy.No to chyba tyle.
      Jowita
      • iwek33 Re: Jane Slalom 11.02.06, 14:48
        O! No to wielki minus, jak nie można prać tapicerki.
        Mnie podoba się najbardziej G35 i G 37
        • gosia.mama.wojtusia Re: Jane Slalom 11.02.06, 15:41
          kurcze,fatalnie ,że nie da się wyprac
      • mfka Re: Jane Slalom 11.02.06, 16:30
        Aż mi się wierzyć nie chce,że się to nie ściąga. Mam przed sobą katalog i
        pisze: "odpinane poszycie". A nowy model Slaloma ma inny materiał niż te
        poprzednie, więc może będzie to co innego. Ale dzięki,że zwróciłaś na to uwagę,
        jak tylko wózki dotrą do sklepu to jeszcze na to popatrzę.
        Ale skoro tak to jeszcze jedno potwierdzenie,że nie ma wózka idealnego.
        • jowitak1 Re: Jane Slalom 11.02.06, 22:23
          No,poszycie jest odpinane-w całości od stelaza...
    • mamajka6 Re: Kto mi doradzi? 11.02.06, 15:55
      Mi się najbardziej podoba g35 ten z niebieskim oraz czerwony.Może to
      śmieszne,ale radzę żebyś wybrała taki,który pasuje do twojego sposobu ubierania
      się-fajnie to wtedy wygląda.Moim zdaniem ten z niebieskim jest bardziej
      uniwersalny i subtelny w kolorystyce,bo ten czerwony szybko może się znudzić i
      opatrzyć (dziś się podoba,a jutro będzie raził w oczy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka