Dodaj do ulubionych

Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybrać

11.02.06, 14:07
poradźcie dziewczyny bo już zgłupiałam.
calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=4867
calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=4862
Na początku byłam zdecydowana na ten niebieski, ale później wszyscy mówią
mi , że ta kratka ładniejsza. I teraz sama już nie wiem. A wiosna idzie, a my
nie mamy spacerówki. Który wg was jest ładniejszy?
Obserwuj wątek
    • domin19761 aktywne linki 11.02.06, 14:08
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=4862
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=4867
      • mfka Re: aktywne linki 11.02.06, 14:17
        Widzę,że mamy podobne problemy, ja też nie mogę się zdecydować na kolor wózka.
        A z tych dwóch raczej wybrałabym ten nie w kratkę - jakoś bardziej przypadł mi
        do gustu.
        • iwek33 Re: aktywne linki 11.02.06, 14:56
          Raczej gładki kolor, krateczki są już trochę niemodne, poza tym często
          dziecięce ubranka są w kropki, ciapki, rózne kolorki, lepiej się to komponuje z
          gładkim tłem.
          • jogaj Re: aktywne linki 11.02.06, 22:18
            Mi tez sie kratka nie podoba.
            Jola
      • honda1998 Re: aktywne linki 13.02.06, 08:02
        Zdecydowanie gładki

Przyznam jednak, że dla dziewczynki zastanowiłabym się na tymi kolorami:

calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3082
        calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3081
        calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=4865
        przesłodkie wink)) trzeba przyznać, ze inglesina pokazała bardzo ciekawe
        kolory smile))

pozdrawiam,
      • kajka04 Re: aktywne linki 13.02.06, 14:50
        wybrałabym kratkę
    • pinik Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 12.02.06, 11:55
      Hej,

zdecydowanie ten gladki!!! Ladniejszy i pozniej, w razie czego, latwiejszy do
      sprzedania! Wozki gladkie sie bardziej podobaja!
      • tulcia Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 00:10
        Zdecydowanie ten gladki
    • mama_pyzuni Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 09:33
      Witaj Dominiko - Majóweczko smile
      Ja również uważam, że ładniejszy z tych dwóch wózków jest ten gładki (chociaż
      identyczną kratkę mam na foteliku samochodowym Inglesiny i też jest ładna).
      A nie brałaś pod uwagę innych kolorów? Ten granat z jasno-szarym to może
      bardziej dla chłopca...
      W Calineczce jest teraz promocja na Zippy-rain (czyli z folią przeciwdeszczową
      w zestawie) - tańsze niż zwykłe Zippy!! I kolorystyka według mnie ładniejsza
      (zwłaszcza dla dziewczynki)
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3191
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3086
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3083
      Ja też mam Zippy, przez moment zastanawiałam sie nad sprzedaniem, ale jak tylko
      znowu go rozłożyłam, to od razu zakochałam sie w nim na nowosmile
      Monika (Majówka)
    • domin19761 Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 09:48
      dzięki za odpowiedzi, kolory które proponujecie mają przeważnie jasne
      siedzxisko, a wiem jak taki wózek później wygląda - loleżanka ma jasny. Zresztą
      jak co chwilę się wkłada do bagażnika, czy na jesien czy zimę to wózek byłby co
      chwilę brudny. Wiec w grę wchodzą tylko kolory z ciemnym siedziskiem, dlatego
      waham się pomiędzy tymi dwoma. Moi znajomi mowia ze dla dziewczyki ta kratka
      ladniejsza, ze ten gladki raczej dla chlopca. Juz sama nie wiem.
      • marteczka77 Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 10:18
        nie słuchaj znajomych czemu niby dla dziewczynki kratka ardziej pasuje ?Ja tez miałam problem z wyborem koloru tego wozeczka i wkoncu wziełam z mezem ten pierwszy kolor AR0 nie bedzie sie szybko brudzi ,wyglada elegancko .Jak wybierzesz klor wozka odrazu kupuj ,bo ja wybrałam i ze skle[u zadzwonili do mnie ,ze juz ich nie mja ,bo został im tylko ten cały granatowy .wiec pan zapisał mnie na wybrany kolor i musze czekac do 20 lutego ,bo wtedy mja kolejna dostawe.
      • mama_pyzuni do domin! 13.02.06, 13:23
        Co do brudzenia sie tapicerki:
        Po pierwsze - tapicerki Inglesiny są bardzo łatwe do prania, zdejmują sie
        szybciutko, wrzucasz do pralki i gotowe
        Po drugie - idzie lato a wiadomo jak ciemne kolory nagrzewają sie w słońcu -
        dziecku będzie po prostu podwójnie gorąco (widzę to na przykładzie swojego
        fotelika w granatową kratkę)
        Ja mam dwa wózki Inglesiny (Magnum i Zippy) obydwa w dosyć jasnych pastelowych
        kolorach i w życiu nie narzekałam na szybkie brudzenie. Magnum jeździ już drugi
        synek i nie przesadzam, ale tapicerka wygląda jak nowa.
        Ale nie chcę Ci mieszać w głowie, po prostu takie mam spostrzeżenia.
        Według mnie spory urok tych wózków tkwi właśnie w pięknych kolorach.
    • mamulka30 ja bym wybrala kratke... 13.02.06, 11:37
      wprawdzie nie lubie granatowych wozkow to mając wybor pomiedzy tymi dwoma
      wybralabym ten w kratke.
      ten gładki wydaje mi sie dosc smutny (monotonny) i mimo ze jako ciemny kolor
      moze sie tak nie brudzic to wez pod uwage rodzaje zabrudzen - plamy z jedzenia
      wcale nie są ciemne a na gładkiej powierzchni nawet slady od mokrego mogą
      zostawiac widoczne plamy. mam taki gladki fotelik samochodowy, wlasnie
      granatowy - gdy sie dziecku latem glowka spocila to odbijaly sie mokre kółka
      (nadal widoczne po wyschnieciu!) w tym w kratke nie ma ryzyka tak widocznych
      zabrudzen po ciastkach czy innych spozywczych rzeczach pozostających maluchowi
      na raczkach. i jeszcze jedno - w razie gdy tkanina zacznie sie mechacic to
      bedzie naprawde bardzo widac.
    • gosia.mama.wojtusia Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 16:14
      zaden kolor mi się z podanyc nie podoba,jesli już musialabym wybrac to ten
      gladki,kratka okropna,ale ja mam uczuleie na granatowe wózki!modne byly 6 lat
      temu jak urodzilam pierwszego synka.

inglesina ma fajne inne kolorki
      moja szwagierka ma ten dla córci-sliczny
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3082
      te tez mi się podobają
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3083
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=3191
      wbrew pozorom na tych jasneijszych tapicerkach widac mniej bród niz na tych
      ciemnych,a jesli juz to latwo sie piora,zwykle starczy przetrzec sciereczką ale
      do pralki wrzucic tez nie problem
      • iwek33 Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 18:28
        Gosia, chyba mamy podobny gust, mnie też się bardzo, bardzo, wręcz obłędnie
        podoba ta kolorystyka z pierwszego linka, czyli ten szaro zielonkawy.
      • gosia.mama.wojtusia Re: Inglesina zippy - doradźcie który kolor wybra 13.02.06, 18:48
        nooo,super kolorek,bebe confort loola ma podobnysmilemi się w tej inglesinie tylko
        stelaż nie podoba,wyglada fatalnie,taki jak zabawkowy plastykowy,pliko ma ładniejszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka