cortinka 12.02.06, 20:26 Dzisiaj rano wpadałam na chwilę do CH 3 Stawy i wypatrzyłam, że koło Smyka będzie H&M. Otwarcie - 17 marca. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indra2 Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 12.02.06, 21:03 To super tylko żeby był dział dziecięcy a nie tak jak w centrum. aga Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 13.02.06, 07:45 To koniecznie musicie jechać w dzień otwarcia i na godzinę na którą planują otwarcie, ponieważ w tym dniu na otwarcie będą mieli specjalną okazję na otwarcie - np w Gdańsku jak otwierali Matarnię to milei polo chłopięce tkie na bajerch za 9,90 zł a cena normalnego to chyba ok.40-50 zł patrząc na inne rzeczy , dla dziewczynek były bluzeczki też po 9,90 w fajnych kolorach różowo- błekitne i seledynowo-żółte z damskich to nabyłam za 14,90 bluzeczkę taką na wiązenie z boku normalna cena tego to w tym sklepie wacha się ok 60 zł Życzę miłych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 03.03.06, 10:50 I co z tym h&m ? Faktycznie od 17.03 ??? Wiecie coś????? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 03.03.06, 18:25 Tak, bedzie na pewno, ale czy dzialem dzieciecym czy nie to juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re:H&M w Zabrzu 03.03.06, 18:31 Dla zainteresowanych dziewczyn ze Śląska: H&M jest w Zabrzu w M1 koło Makro. Jest duży dział dziecięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 16.03.06, 13:31 O której jest jutro to otwarcie, wiecie coś? aga Odpowiedz Link Zgłoś
mighty_wu Re: Nowy sklep H&M - tym razem w Bytomiu 17.03.06, 00:32 W Plejadzie - planowane otwarcie równiez tej wiosny, niestety nie wiem dokładnie kiedy. Praca w przygotowywanym sklepie wre, przechodząc pasażem ostatnio słyszałam jazgot wiertary i inne hałasy, niestety nie widziałam info z dokładna data otwarcia, tylko tyle, że "tej wiosny". Wie moze któs cos więcej na temat bytomskiego h&m?? Odpowiedz Link Zgłoś
pinia77 Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 18.03.06, 20:15 Dziewuszki! Była któraś z Was w 3 stawach? Są jakieś zabójcze ceny? A jeśli tak to co jest tanio a warte grzechu? Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Nowy sklep H&M w Katowicach 18.03.06, 20:26 Byłam wczoraj, żadnych specjalnyh promocji nie było (ale patrzyłam tylko na ciuszki chłopięce). No, może oprócz T-shirtów za 9,90 (rozm. 86- 170). Za to ubranka były we wszystkich możliwych rozmiarach, wiadomo otwarcie sklepu, więc nic nie było poprzebierane Odpowiedz Link Zgłoś