beata761 14.02.06, 12:17 Witam Was ! Zamierzam kupić fotelik 0-13kg., tylko nie mam zielonego pojęcia dlaczego niektórzy oferują je z adapterem a inni bez. Co to jest ten adapter ? Do czego służy ? I czy trzeba go kupić ? Dziekuję za odp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magkon1 Re: fotelik samochodowy 14.02.06, 12:48 Wydaje mi się że chodzi tu o adapter, który umożliwia zainstalowanie fotelika samochodowego na stelarzu wózka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: fotelik samochodowy 14.02.06, 13:06 Musisz zobaczycto na zywo, by zrozumiec o co chodzi... Adapter to czesc ktora jakby na stale matujesz w samochodzie za pomoca pasow i w to tylko wczepiasz fotelik bez koniecznosci obwijania go pasami - dla niektorych to bardzo wygodny sposob na przewozenie dziecka i mnie tez sie podobal... niemniej jednak ja wybralam opcje klasycznego fotelika (Maxi Cosi) ale z opcja montowania go na stelarzu wozka (Quinny) - to bylo dla mnie wazniejsze i rzeczywiscie system bardzo sie sprawdza!) UdANYCH ZAKUPOW!) Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: fotelik samochodowy 14.02.06, 13:07 wiecej iodpowiedzi mozesz uzyskac na forum wozki dzieciece - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: fotelik samochodowy 14.02.06, 14:21 Przed kupnem przymierz fotelik do samochodu, bo bardzo często pasy okazują się za krótkie!! Odpowiedz Link Zgłoś