Dodaj do ulubionych

Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!!

20.02.06, 08:50
Właśnie widziałam w necie na stronie Biedronki promocję pieluszek DADA . Nie
wiem nic bliżej ile jest sztuk tylko pisze cena 47,99zł. Dziewczyny jak
wiecie coś więcej piszcie!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agikom Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 08:58
      bylam tam, nie pamietam dokladnie ile tych pieluch w paczce jest, ale po przeliczeniach, wychodzą drozej od huggies, czyli prawie jak Pampersy. kupilam za to baaardzo tanie mokre chusteczki dada w biedronce.za 4.99 72 sztuki. smierdzą tak bardzo i są tak suche, ze... dałam je mezowi do samochodu. bedzie chłopak miał do polerowania zderzaka.
      • magkan Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 10:16
        chusteczki są tragiczne, ale pieluchy świetne.
        • edyta34s Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 10:23
          chusteczki,te zielone są bardzo fajne,mokre i ładnie pachną,kiedyś kupiłam w
          innym kolorze i faktycznie były nie do uzytku.
          Co do pieluch to te tańsze są u nas tylko ceratkowe,a takich bym dziecku nie
          założyła,te nieceratkowe wychodzą drogo,ja kupuję w Lidlu pieluchy zielone z
          firmy cien w małych paczkach ,wychodzą tanio i są super,pampersy i te inne
          droższe niech się przy nich schowają.Ostatnio dostałam w prezencie
          pampersy,miałam wrażenie ze ledwie je założę ,,po pół godziny są mokre,a te z
          ciena nawet po całej nocy nie dają w dotyku takiego wrażenia.
        • ana222 Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 20:39
          Pieluchy są beznadziejne,lepce nie chcą się kleić a jak dzidzia nasiusia to mam
          wrażenie jakby cegłe dżwigało robią się takie sztywne,raz kupiłam te pieluchy
          to z niecierpliwością czekałam aż się skończą.A chusteczki fuuuuuuuuj śmierdzą
          i wogóle są tragiczne.Jak do tej pory to najbardziej jestem zadowolona z
          pampersów cena podobna ale warta zakupu a jak chusteczki to tylko bambino.
          Pozdrawiam
      • koza_w_rajtuzach Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:33
        Też mam te śmierdzące chusteczki - tragedia normalnie big_grin.
        • rita75 Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:37
          > Też mam te śmierdzące chusteczki - tragedia normalnie big_grin.
          >

one, nim sie ich uzyje- już "pachną" kupą wink
    • agnieszkaj10 Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 12:22
      Dzidewczyny wiecie coś więcej na temat promocji. Interesują mnie pieluszki w
      rozmiarze do 25kg. Nie wiem czy warto jechać kupić, bo w pobliżu siebie mam
      sklep gdzie można kupić Jumbo paki Pampersów za 44,90 za 66 szt, a w Biedronce
      za DADa jest cena 47,99 tylko za ile sztuk?
      Pozdrawiam
    • igus_tryn Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 12:23
      wiem jedno, te pieluchy są strasznie kulawe!!
    • kwb4 Re: Promocja DADA w Biedronce!!!!!!!!!!! 20.02.06, 15:03
      Byłam w niedzielę i sprawa wygląda tak: dada ze zwierzątkami pakowane po trzy
      paczki kosztowały 49,99 za 96 sztuk (zielone), ale ceny na inne rozmiary były
      takie same. Minusem dla kogoś może być fakt, że trzeba od razu kupić 3 paczki,
      ale my zawsze tak robimy żeby co chwila nie biegać po pieluszki. Co do cen
      chusteczek to standard jakieś 4,90.
      • mmala6 Bylam dzis w Biedronce i 20.02.06, 18:29
        we Wroclawiu kosztuja 47.99, w kartonie sa trzy male opakowania czylo np "4"- 3x
        32szt, paczka wychodzi za 16zl, normalnie 18 z groszami.
        Wszystkie rozmiary w tej samej cenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka