11.jula 04.10.09, 18:29 Powiedzcie czy to Dorota zginęła w tym wypadku, czy tylko kobieta bardzo do niej podobna. Nie zdążyłam sie dokładnie przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada72 Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 09:56 A w jakims konkretnym celu scenarzysci pozbyli sie aktorki? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 10:21 Moze juz sie jej znudzila rola? A dziecko tez trup czy przezylo? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 10:44 Wychodzi na to, że wypadek nie był przypadkowy i dziecko ktoś porwał. Zapewne gangsta. Chyba, że wezwali Sambora, pokazali mu zwłoki byłej, pusty samochdów i nikt litościwie nie wytłuamczył, że dziecko jest np. w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 11:52 Też się zdziwiłem, że pozbyli się Liszowskiej, ale przecież głównej roli tam nie grała (mimo, że ostatnio pojawiła się nawet w czołówce) i jej postać w serialu widywaliśmy dość sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellia Re: Dorota z NDiNZ IP: *.2.pxs.pl 05.10.09, 11:53 Krzyś żyje i nie został porwany. Tu można doczytać (uwaga: link zawiera streszczenia przyszłych odcinków!!!): www.filmpolski.pl/fp/index.php/128104_38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita771 Re: Dorota z NDiNZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 07:22 Rozwaliło mnie w streszczeniu zdanie (uwaga, spoiler!), że sekcja zwłok wykazała, że to był wypadek. A jakby gangster zepchnął jej auto z drogi, to ze zwłok można byłoby to wywnioskować? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dorota z NDiNZ 06.10.09, 09:45 sekcja wyjasnia przyczyny zgonu a nie wypadku. byl wypadek samochodowy, kierujaca pojazdem na skutek tego wypadku doznala takich obrazen ze zmarla. wszystko jest jak najbardziej logiczne i nie wiem dlaczego cie to rozwalilo. sledczy i prokuratura zajmuja sie tym jak doszlo do wypadku, czy byl przypadkowy czy ktos pomogl. Wtedy dopiero mozna stwierdzi, ze np smierc nastapila wskutek wypadku sprowokowanego przez pana gangstera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Re: Dorota z NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 09:53 obrażenia które spowodowały zgon były na skutek wypadku, a nie np. postrzału, ugodzeniu nożem czy choćby zawału serca. a wypadek nie zawsze bywa z drzewem, wiec przyczyny wypadku dopiero zostaną ustalone. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Dorota z NDiNZ 06.10.09, 15:00 Liszowskaponoc za maz wychodzi za milionera nie dziwota ze nie chce grac w slabym serialiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropelka Re: Dorota z NDiNZ IP: *.autocom.pl 06.10.09, 20:46 tak, a poza rolą w NdiNz ma mnóstwo oszałamiających ról pierwszoplanowych w polskich i zagranicznych produkcjach kinowych i telewizyjnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Dorota z NDiNZ 07.10.09, 08:17 Za milionera szwedzkiego wychodzi od przedwakacji, poki co - tak samo jak wczesniej za polskiego bogacza.... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Dorota z NDiNZ 07.10.09, 13:00 Uwazasz ze jak jest aktorka to musi brac slub z dnia na dzien? Nie moze miec normalnego narzeczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Dorota z NDiNZ 07.10.09, 13:45 Uwazam, ze spekulacje nt jej slubu dobre sa dla paparazzich, gdy była z poprzednim narzeczonym też nie było innego tematu tylko "przygotowania Liszowskiej do slubu". Teraz mamy " w zwiazku ze slubem Liszowska: kupuje posiadłość ; zmienia styll ; odchudza się" ; itp, a tu jeszcze dochodzi - rezygnuje z pracy. Wiesz, jezeli dla Ciebie normalnoscia jest rezygnacja z pracy, bo jestem narzeczona, a nawet, bo za jakis czas biore slub - to ja sie poddaje :)) Odpowiedz Link Zgłoś