Dodaj do ulubionych

Dorota z NDiNZ

04.10.09, 18:29
Powiedzcie czy to Dorota zginęła w tym wypadku, czy tylko kobieta
bardzo do niej podobna. Nie zdążyłam sie dokładnie przyjrzeć.
Obserwuj wątek
    • anna-w Re: Dorota z NDiNZ 04.10.09, 18:49
      Dorota zginęła na 100 procent.
      • czekolada72 Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 09:56
        A w jakims konkretnym celu scenarzysci pozbyli sie aktorki?
        • asiak44 Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 10:08
          Czy powód był może pozafilmowy?
          • nioma Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 10:21
            Moze juz sie jej znudzila rola?
            A dziecko tez trup czy przezylo?
            • lilith76 Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 10:44
              Wychodzi na to, że wypadek nie był przypadkowy i dziecko ktoś porwał. Zapewne
              gangsta.
              Chyba, że wezwali Sambora, pokazali mu zwłoki byłej, pusty samochdów i nikt
              litościwie nie wytłuamczył, że dziecko jest np. w szpitalu.
              • shatmach Re: Dorota z NDiNZ 05.10.09, 11:52
                Też się zdziwiłem, że pozbyli się Liszowskiej, ale przecież głównej roli tam nie
                grała (mimo, że ostatnio pojawiła się nawet w czołówce) i jej postać w serialu
                widywaliśmy dość sporadycznie.
              • Gość: Mellia Re: Dorota z NDiNZ IP: *.2.pxs.pl 05.10.09, 11:53
                Krzyś żyje i nie został porwany.
                Tu można doczytać (uwaga: link zawiera streszczenia przyszłych
                odcinków!!!):
                www.filmpolski.pl/fp/index.php/128104_38
                • Gość: jowita771 Re: Dorota z NDiNZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 07:22
                  Rozwaliło mnie w streszczeniu zdanie (uwaga, spoiler!), że sekcja zwłok
                  wykazała, że to był wypadek. A jakby gangster zepchnął jej auto z drogi, to ze
                  zwłok można byłoby to wywnioskować?
                  • nioma Re: Dorota z NDiNZ 06.10.09, 09:45
                    sekcja wyjasnia przyczyny zgonu a nie wypadku.
                    byl wypadek samochodowy, kierujaca pojazdem na skutek tego wypadku
                    doznala takich obrazen ze zmarla. wszystko jest jak najbardziej
                    logiczne i nie wiem dlaczego cie to rozwalilo.
                    sledczy i prokuratura zajmuja sie tym jak doszlo do wypadku, czy byl
                    przypadkowy czy ktos pomogl.
                    Wtedy dopiero mozna stwierdzi, ze np smierc nastapila wskutek
                    wypadku sprowokowanego przez pana gangstera.
                  • Gość: ech... Re: Dorota z NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 09:53
                    obrażenia które spowodowały zgon były na skutek wypadku, a nie np. postrzału,
                    ugodzeniu nożem czy choćby zawału serca. a wypadek nie zawsze bywa z drzewem,
                    wiec przyczyny wypadku dopiero zostaną ustalone.
                    • baba67 Re: Dorota z NDiNZ 06.10.09, 15:00
                      Liszowskaponoc za maz wychodzi za milionera nie dziwota ze nie chce grac w
                      slabym serialiku...
                      • Gość: kropelka Re: Dorota z NDiNZ IP: *.autocom.pl 06.10.09, 20:46
                        tak, a poza rolą w NdiNz ma mnóstwo oszałamiających ról
                        pierwszoplanowych w polskich i zagranicznych produkcjach kinowych i
                        telewizyjnych :D
                        • czekolada72 Re: Dorota z NDiNZ 07.10.09, 08:17
                          Za milionera szwedzkiego wychodzi od przedwakacji, poki co - tak
                          samo jak wczesniej za polskiego bogacza....
                          • baba67 Re: Dorota z NDiNZ 07.10.09, 13:00
                            Uwazasz ze jak jest aktorka to musi brac slub z dnia na dzien? Nie moze miec
                            normalnego narzeczenstwa?
                            • czekolada72 Re: Dorota z NDiNZ 07.10.09, 13:45
                              Uwazam, ze spekulacje nt jej slubu dobre sa dla paparazzich, gdy
                              była z poprzednim narzeczonym też nie było innego tematu
                              tylko "przygotowania Liszowskiej do slubu". Teraz mamy " w zwiazku
                              ze slubem Liszowska: kupuje posiadłość ; zmienia styll ; odchudza
                              się" ; itp, a tu jeszcze dochodzi - rezygnuje z pracy. Wiesz, jezeli
                              dla Ciebie normalnoscia jest rezygnacja z pracy, bo jestem
                              narzeczona, a nawet, bo za jakis czas biore slub - to ja sie
                              poddaje :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka