Dodaj do ulubionych

przeciwdeszczowy płaszcz, spodnie-gdzie??? W-wa

21.02.06, 21:53
Witam, gdzie w Warszawie kupię płaszczyk i spodnie przeciwdeszczowe? Macie
jakies pomysły? Moze ktoś gdzieś widział? chodzi mi o takie na 2,5 - 3 latka
(98-104), nie za grube... w kombinezonie, który mamy małej jest za gorąco...
a przy tej pogodzie trudno wyjsc na dwór bez odpowiedniego stroju, z góry
dzieki, pozdr - Aga
Obserwuj wątek
    • agaszaga nikt nie widział??? 25.02.06, 16:18
      • agni71 Re: nikt nie widział??? 25.02.06, 17:03
        Widziałam dzisiaj takie nieprzemakalne, jakby z gumowanej tkaniny) spodnie
        ogrodniczki, tyle, że dziewczęce (na chlopięce nie patrzyłam). Na dziale
        dziewczęcym były też pasujące kurtki. Tyle, że te ubrania były raczej cienkie -
        wydaje mi się, że za cienkie na obecną pogodę.

aga
        • agaszaga dzieki, poproszę o ... 25.02.06, 21:47
          info o kombinonach nieocieplanych reima (jak uda Ci sie sprawdzic) i agni71 o
          info na temat tych spodenek, interesują mnie wlasnie dla dziewczynkismile i takie
          raczej cienkie, pozdr - Aga

Bardzo Wam dziekujesmile)
          • agni71 Re: dzieki, poproszę o ... 26.02.06, 22:02
            agaszaga napisała:

> info na temat tych spodenek, interesują mnie wlasnie dla dziewczynkismile i
            takie
            > raczej cienkie, pozdr - Aga

W takim razie zajrzyj do C&A, jesli masz gdzies w poblizu. Niestety, nie
            pamietam jakie byly dokladnie rozmiary, na pewno kurtki byly na 98-104 (takie
            jakby z gumy), a spodnie rzucily mi sie w oczy duze, ale byly tez mniejsze,
            tylko nie sprawdzalam rozmiarow. Kurtki widzialam w odcieniu ciemnego,
            intensywnego różu, a spodnie były chyba różowo-pomarańczowe.

aga
            • agaszaga do agni 71.. dzieki, zajrze:) pozdr - aga 27.02.06, 13:20
    • olaj Re: przeciwdeszczowy płaszcz, spodnie-gdzie??? W- 25.02.06, 17:14
      Niestety, mam tylko w rozmiarze 80....
      Generalnie Reima robi kombinezony nieocieplane, jak chcesz, zobaczę w tygodniu.
      • agaszaga do olaj... 27.02.06, 13:17
        Byłabym wdzieczna gdybys sprawdziła, chodzi mi o rozm. 98-104 cos takiego dla
        dziewczynki, chociaz nie jestem "przywiązana" szczególnie do typowo
        dziewczęcych kolorówsmile ale mogą byc... gdybys tez spr cene było by super,.
        pozdr serd - aga
        • olaj Re: do olaj... 27.02.06, 14:29
          Hej,
          No niestety z tych tańszych 600mm tyko do 86cm (cenowo ok 140), zostały tylko z
          Reimatecu 104, drogie (ok 300), i wydaje mi się, że za duże jak dla Twojej
          pociechy (104 to w Reimie około 4latek). Będę jednakże w środę, więc nie traćmy
          nadziei, poszperam osobiście na magazynie i poszukam 98.
          Pozdr
          Ola
        • olaj Re: do olaj... 02.03.06, 10:45
          Aga, zajrzyj dzisiaj wieczorem tu:
          www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/products_new.php?osCsid=0c501d501a64b7a6c6b829e0850ff6e1
          coś mam smile))
    • mam6lat Re: przeciwdeszczowy płaszcz, spodnie-gdzie??? W- 02.03.06, 11:30
      w kappahlu, albo cucusie na targowku widziałam bardzo fajne wkolekcji wiosennej
      • agaszaga Re: przeciwdeszczowy płaszcz, spodnie-gdzie??? W- 07.03.06, 21:34
        Dzieki Wam wszystkim jeszcze raz - baaardzosmile Dzis kupiłam w Carrefurze b.
        fajny płaszczyk Disney z tygryskiem i kubusiem za dwadziescia pare złotych
        (wygląda naprawde fajniesmile), spodenek jeszcze szukam, ale chyba czegos
        odrobinkę tańszego jednak niż Reim (ale i tak dziekuje bardzo - olajsmile pozdr
        serd - aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka