morfeusz.333 28.02.06, 18:52 Ostatnio trafiłem na sklep www.fallenprices.com Bardzo miła obsługa, dobry kontakt, ciekawe rzeczy. Polecam bo nie łatwo dzisiaj o dobry sklep online. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini75 Re: Świetny sklep internetowy 07.03.06, 11:42 popieram wątek morfeuszu ja polecam dwa: www.alpinsklep.pl - plecaki, sportowy ciuchy itp i maledziecko.pl - maja mutsy, bebeconfort, quinny uczciwi i sympatyczni wlasciciele Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: Świetny sklep internetowy 07.03.06, 15:36 Mhmm... Morfeuszu chyba juz ostatnio pisales o tym sklepie A propos wątku, to ja polecam sklep internetowy BabyStyle.pl . Bardzo jestem zadowolona z zakupow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamajoasi Re: Świetny sklep internetowy 07.03.06, 16:49 polecam sklep www.wszystko.dla.dziecka.pl miła obsługa, duzy wybór, niskie ceny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arahja2 Re: Świetny sklep internetowy 07.03.06, 22:33 A ja polecam www.emaluch.pl/x/ kilka rayz robilam zakupy i jestem zadowolona Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ataroxa Re: Świetny sklep internetowy 10.03.06, 13:10 hihi, a ja sie ostatnio pytalam o wasz opinie nt magicznej krainy www.magicznakraina.pl nikt mi nic sensownego nie napisal wiec przetestowalam na wlasnej skorze, najpierw cos taniego, zeby nie wtopic, ale ze wszysto bylo suuuper to zaszalalam i juz mam karte stalego klienta ))) generalnie - nie mam zastrzezen. brakuje jeszcze rozmiarow na stronie - dopiero robia ponoc, ale o wszystko spytalam przez gg i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś