Dodaj do ulubionych

BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi??

05.03.06, 13:08
Pomóżcie mi drogie Internautki dokonać wyboru parasolki, dla mojego 1,5
rocznego synka.
Zastanawiam się nad tymi 3 modelami i nie wiem na który się zdecydować?
Koszta podobne, waga również i dlatego czekam na Wasze opinie.
Chciałaby się zmieścić w 500zł i kupić nowy wózek, no i żeby to był już ten
ostatni, czyli zeby posłużył z 2 lata.
Przeczytałam już chyba wszystkie wątki dotyczące wózków i mam straszny mętlik
w głowie.
Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew.
Ewa
Obserwuj wątek
    • bewka7 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 05.03.06, 21:58
      upsmile)
    • iwek33 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 05.03.06, 22:20
      Hej! Jak już poczytałaś wszystkie wątki o tych wózeczkach i nadal nie wiesz
      który, to nie pozostaje Ci nic innego, tylko zobaczyć te wózki na żywo,
      przymierzyć dzieciaczka i powozić.
      Ja z tych trzech wybrałabym chyba BC Viva, ale na 100% nie wiem, bo nie
      widziałam tego wózka na żywo. Najlepiej "przymierzyć się" w sklepie, jednym
      mamom odpowiadają rączki do prowadzenia umieszczone wysoko, innym nisko, jedne
      szukają jak najlepszych amortyzatorów, innym zalezy najbardziej na szerokim
      siedzonku, bo ich dzieci są nad wiek duże, trudno tak jednoznacznie doradzić.
      Najlepiej zaczekaj jeszcze trochę, będzie wiosna to nowych modeli będzie w
      sklepach mnóstwo, wtedy sobie poprzymierzasz dziecko i kupisz.
    • bewka7 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 06.03.06, 09:51
      Problem polega na tym, że te wózki widziałam tylko w Internecie. Niestety, ale w
      Łodzi nie jest możliwe zobaczenie tych 3 modeli na żywo i dlatego liczyłam na
      Waszą pomoc.
      • karol987 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 06.03.06, 10:12
        Hej ja też jestem z Łodzi i znam ten ból.W tej wielkiej dziurze jest naprawdę
        niewielkie pole do popisu.Jednak z tych trzech wózeczków na bank wybrałabym BC
        Viva.Sama użytkuję BC Allegro i bardzo żałuję,że się pospieszyłam z kupnem w
        tamtym roku po wakacjach bo dziś też wybrałabym Vivę.Choć z Allegro jestem
        naprawdę bardzo zadowolona.I z patentem naszej koleżanki z forum iwek33,która
        używa barierki Tako jako podnóżka w swojej parasolce ja mam przedłużony
        podnóżek i mam a'la Maclarena Questa hahaha.Dla chętnych przeslę zdjęcia jak to
        wygląda.Pozdrawiam.
        • koma.edziecko Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 06.03.06, 10:19
          Ja chcę ja chcę zdjęcie patentu Iwka na koma.aga@wp.pl smile))
          • bewka7 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 06.03.06, 10:23
            Też poproszę o zdjęcie z patentem na pocztę gazetową.
            Dziekuję i pozdrawiam
    • karol987 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 06.03.06, 10:53
      Dziewczyny zdjęcia wysłałam.Pozdrawiam
      • iwek33 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 06.03.06, 13:22
        Fajnie, ze mój patent się przydaje!!! smile
        • karol987 Re: Do iwek33 06.03.06, 13:27
          Przydaje się przydaje.Wyslę Ci zdjęcia jak to wygląda u mnie.Pozdrawiam.
    • iwek33 Re:do Karol 06.03.06, 16:16
      Czekam na Wasze fotki!!! Pozdrawiam!
    • bewka7 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 07.03.06, 19:16
      Zdecydowałam się na kupno BC Vivy. Mam nadzieję, że będę zadowolona.
      Szkoda tylko, że jest taki mały wybór kolorów, ja wybrałam błękitny.
      • monika_wroclaw Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 08.03.06, 17:10
        Dzisiaj oglądałam te wózki na żywo w sklepie, był ten niebieski i bordowy i
        muszę Ci powiedzieć, że na zdjęciu te kolory wyglądają zupełnie inaczej niż w
        rzeczywistości....
        • bewka7 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 08.03.06, 18:35
          I jakie wrażenia odnośnie wózków? Jak wyglądał na żywo ten niebieski kolor, bo w
          Internecie wygląda na bardzo jasny?
          Z góry dziękuję za odpowiedź.
          Pozdrawiam
          • monika_wroclaw Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 08.03.06, 20:24
            Mi osobiście na zdjęciu bardziej się podobał... ale może u Ciebie będzie
            odwrotnie, nie jest taki jasny jak na zdjęciu.
            • gucci77 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 09.03.06, 10:33
              A gdzie BC Viva we Wrocławiu?
              • monika_wroclaw do gucci77 09.03.06, 10:52
                Też w Askocie na Sztabowejsmile
            • atenappp Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 09.03.06, 11:43
              A gdzie w interku można pooglądac ten nowy Bebe Comfort? bo na stronie
              producenta (polskiej) nie ma Vivy
              • karol987 Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 09.03.06, 12:09
                Proszę wstawiam linki:

www.bebeachoisi.fr/boutique/fiche_produit.cfm?ref=BEBECONFORTVIVA&num=2&type=74&code_lg=lg_fr

www.nidodigrazia.it/cart/prodotto_sng2003.asp?articolo=ps4601
    • koma.edziecko Re: BC Viva, Inglesina Swift czy Maxi Cosi Birdi? 09.03.06, 12:43
      Czy Viva też ma połączony podnóżek z oparciem tak jak w allegro? czy da się
      podniesc oprcie pionowo przy podniesionym do góry podnóżkiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka