Dodaj do ulubionych

Rozne Bella Happy

10.03.06, 15:32
Mam pytanie:
Po czym poznac na opakowaniu pieluszek Bella Happy (Junior), ze maja zwykle,
nierozciagliwe napki ... (no te paseczki wink ) a ktore maja rozciagliwe ? Moje
dziecko ma spory brzuszek i nie ukrywam, ze te z rozciagliwymi paseczkami
bardziej nam odpowiadaja a dzisiaj wlasnie sie nacielam na pieluszki ze
zwyklymi paseczkami sad
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 15:38
      Ja zawsze kupuję te najmniejsze oraz po 21 szt opakowania. Raz kupiłam to
      największe, ale nigdy nie kupowałam mega paczki, która teraz jest w promocjach.
      Pieluchy były zawsze rozciągliwe w pasie, ale rzepy nigdy się nie naciągały.
      • finezze Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 15:46
        A ja bardzo czesto trafialam na takie, ktore byly rozciagliwe i w pasie i rzepy
        byly rozciagliwe. Moze te nierozciagliwe sa jeszcze z jakichs starych zapasow ?
        Hm...
      • pia_ Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 23:01
        Kupiłam dzisiaj kolejną, małą paczę, rysunek z tyłu jest z rozciągającymi się
        rzepami, w środku nie mają takich rzepów. Przyznam się, że używamy Happy od
        dość dawna, ale nigdy nie trafiłam na rozciągliwe rzepy - nie sądzę, aby w
        Auchan mieli non stop stare zapasy. Mi to akurat nie przeszkadza, bo zakładamy
        pieluchy tylko na noc i na dłuższe wyjście na spacer.
        • agusmichal Re: Rozne Bella Happy 11.03.06, 09:04
          Pia_ ile płacisz za małą paczkę? czy to się opłaca?
          Aga
          • pia_ Re: Rozne Bella Happy 11.03.06, 10:38
            U nas mała paczka idzie w 1,5 tyg, płacę za nią 8 zł z groszami, duże zakupy
            robię raz w tygodniu, więc kupuję przy tej okazji. 2 małe paczki kosztują tyle
            samo co ta 21 szt, większe opakowania bardziej się pewnie opłacają, ale efekt
            psychologiczny jest - jak mam wydać prawie 50 zł za jumbo-pack raz na jakiś
            czas to nie jest to zbyt miłe, a tak 8 zł co tydzień jakoś zniosę smile
    • koma.edziecko Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 15:50
      Dzisiaj kupiłam dużą paczkę i na niej z tyłu jest taki obrazkowy opis pieluszki
      i od rzepa biegnie strzałka do okienka na którym jest pokazane że rzepy są
      elastyczne.
      • finezze Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 16:46
        koma.edziecko dzieki jak nie wiem co :]
      • finezze Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 17:05
        koma.edziecko pojawia sie jeden maly problem...
        Wlasnie sprawdzilam opakowanie pieluch ktore dzis kupilam, rzeczywiscie z tyl
        na opisie jest obrazek przedstawiajacy rozcigliwe rzepki a mimo to w paczce
        sa nierozciagliwe sad
        • koma.edziecko Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 17:11
          A moje się rozciagają,kupiłam takie w rozm.2 maxi 8-18kg 56 sztuk w paczce no i
          wszystko ok,moze jakieś stare pieluchy mieli i zapakowali w nowe paczki no nie
          wiem.
          • jusienka Re: Rozne Bella Happy 10.03.06, 23:24
            ja kupilam identyczne w tesco i rozciagaja sie
            pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka