musia2002 12.03.06, 16:20 Jest tu jakas mama,ktora posiada w swoim domu garnki z ikea-jesli tak to jakiej jakosci sa te garnki-czy warto je kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Ikea. 12.03.06, 16:24 mam takie malutki garki z rączkami plastikowymi. Stal bardzo dobra, rączka przypala się jak w każdym inym garku z plastikowymi rączkami. Następnym razem b. chetnie kupie garnki w IKEI, ale już tylko te z uchwytami metalowymi Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Ikea. 12.03.06, 17:34 yenna_m napisała: rączka > przypala się jak w każdym inym garku z plastikowymi rączkami. moje wszystkie garnki (nie z Ikei) maja plastikowe uchwyty i raczki ktore jeszcze nigdy sie nie przypalily wiec to nie norma Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Ikea. 12.03.06, 18:00 edytkus napisała: > yenna_m napisała: > > rączka > > przypala się jak w każdym inym garku z plastikowymi rączkami. > > moje wszystkie garnki (nie z Ikei) maja plastikowe uchwyty i raczki ktore jeszc > ze nigdy sie nie Gotujesz na kuchence gazowej? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Ikea. 13.03.06, 02:15 skarolina napisała: > Gotujesz na kuchence gazowej? tak, to ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
rapunzel1 Plastikowe rączki 13.03.06, 11:05 > mam takie malutki garki z rączkami plastikowymi. Stal bardzo dobra, rączka > przypala się jak w każdym inym garku z plastikowymi rączkami. Bzdura. Mam garnki Tefala z rączkami plastikowymi. Gotuję na palnikach gazowych. Nic się nie przypala ani nie śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Plastikowe rączki 13.03.06, 13:44 ino ja notorycznie krzywo garnki na kuchence stawiam mysle, ze nie chodzi w tym konkretnym przypadku o jakosc garnka tylko o ceche charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Ikea. 12.03.06, 17:39 ja mam kilka - na kuchence z panelami sa ok patelnie jeszcze lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Ikea. 12.03.06, 18:36 Mam, wszystkie (bodajże) stalowe, łącznie z uchwytami. Gotuję niezmiennie od dwóch lat i , poza rysami, są w świetnym stanie. To jest jakaś seria 365+ . Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Ikea. 12.03.06, 19:12 mam kilka z tej serii www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=19&langId=-27&productId=12606 sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: Do marghe_72 13.03.06, 00:47 Wlasnie takie kupilam ale jak maz zobaczyl,ze wyprodukowane sa w chinach to stwierdzil,ze za tydzien pojda do kosza.A na marginesie to w Polsce te garnki sa bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Ikea. 12.03.06, 23:24 mam garnki ikea, gotuję na gazie i wszystko ok. Bardzo je lubię i z pewnością polecam Aaaa, nie pracuję w ikea Odpowiedz Link Zgłoś
emi1777 Re: Ikea. 13.03.06, 01:25 Też mam te gary z plastikowymi rączkami i jak nie muszę to nie używam, bo rączki nagrzewają się i śmierdzą. Mam kuchenkę gazową. Za to b. sobie chwalę maleńką patelenkę z kompletu garnków dla dzieci. Smażę na niej jajka sadzone. B. ładnie wychodzą- równiutkie, okrąglutkie, nie rozlewają się i nie spływają ze steku. Odpowiedz Link Zgłoś
jutta79 Re: Ikea. 13.03.06, 11:19 tez mam garnki seria 365+ swietne nic sie z nimi nie dzieje; patelnia tez ok Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Ikea. 13.03.06, 11:31 a te metalowe uchwyty nie nagrzewaja się za bardzo? bo mi ktos mówił że na kuchence elektrycznej są OK - ale na gazowej nie da sie ich "obsłuzyc" bez łapek, ściereczek itp. Odpowiedz Link Zgłoś