bba75 14.03.06, 14:53 Czy ktoś posiada krzesełko do karmienia BabyOno? Jak się sprawdza? Podobno fajne a niedrogie (w stosunku do Peg Perego czy Chicco). A może jednak lepiej kupić Peg Perego Prima Pappa Diner? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresja11 Re: krzesełko BabyOno 14.03.06, 15:34 A po co przedpłacać??? Bardzo dobre są krzesełka firm Active Baby, Baby Dreams Bambi, mają te same funkcje, a są wiele tańsze zajrzyj sobie tutaj www.wszystko.dla.dziecka.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kora01 Re: krzesełko BabyOno 16.03.06, 14:05 Ja ostatnio dokonałam zakupu krzesełka Baby Dreams Bambi i jesteb bardzo zadowolona a co mnie najbardziej cieszy zadowolony jest mój synek. Lubi w nim siedzieć. Krzesełko jast bardzo wygodne i funkcjonalne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: krzesełko BabyOno 16.03.06, 22:39 Bardzo polecam, niczego mu nie brakuje i uważam, że wydawanie 7 stów na krzesełko do karmienia to duuuuużo. Przynajmniej dla mnie. A tak za połowę ta sama funkcjonalność. Akurat to nie musi być u nas z najwyższej cenowo półki. Nie mamy żadnych zastrzeżeń do jakości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: krzesełko BabyOno 17.03.06, 08:24 Dzięki serdeczne za porady. Kupię Bambi - podoba mi się i rzeczywiście ma te same funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: krzesełko BabyOno 17.03.06, 10:55 A ja mam Probaby - cena ta sama co Bambi, wygląda identycznie, ale różni się tym że ma regulowany podnóżek, co przy mniejszym dziecku wydaje mi się niezbędne. Magda Odpowiedz Link Zgłoś