Dodaj do ulubionych

Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na żywo?

21.03.06, 12:43
No właśnie, czy ktoś widział ten wózeczek na żywo? Jak na żywo wyglądają
kolory?
Bardzo mi się spodobał, ale w Polsce będzie dopiero pod koniec tego roku albo
nawet na początku przyszłego...
Gdybym się jednak zdecydowała to musiałabym po niego do Czech jechać, lub
kupić przez internet....
Obserwuj wątek
    • monika_wroclaw Link do strony internetowej 21.03.06, 12:45
      www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo=1&id_producte=105&categoria=
    • koma.edziecko Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 21.03.06, 17:16
      Już Ci się energy znudziło tongue_out
      A ja się zastanawiam nad energy lub inglesiną trip maclareny trochę mi przeszły.
      • monika_wroclaw Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 21.03.06, 18:34
        Energy jest super, po każdym spacerze jestem coraz bardziej zadowolona z tego
        wózka, ale bardzo mi się spodobała ta nowa carrera pro, jak teraz nie kupię (
        póki Nina jeszcze mała jest ) to już się nie zdecyduję na zmianę.
        Z kolei jak kupię drugi wózek to obawiam się, że mąż mnie z domu wyrzuci big_grin,
        Energy zostawiłabym na później... tylko zastanawiam się czy stać mnie na dwa
        wózki...
        No mam dylemat, jeśli bym zobaczyła tą nową Carrerę zanim kupiłam Energy to na
        100% bym ją kupiła, a Energy za jakiś czas, a tak to sama nie wiem...
    • koma.edziecko Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 21.03.06, 19:09
      Z mężem to i ja mam problemy,jeszcze nie stracił rachuby i zauważa każdy nowy
      wózek a jak wspominam o następnym to też ma dośc smile w takim razie życzę
      udanego wyboru....jak będę niedługo w jakimś sklepie wózkowyw to się podpytam o
      tą carrerę.
      • pampas1 Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 17:04
        ten wózek można już kupić w sklepie internetowym tanimarket.pl, sama się
        zastanawiam bo już mam fotelik Rebel i by pasował.
        Ale wolałabym na żywo go gdzieś zobaczyć..
        • ozania Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 18:10
          Hej,
          to sa wlasnie kolory poprzedniej kolekcji,a monika pyta o nowa z 2006,jest
          znaczaca roznica w kolorystycesmile
          Ogladalam Carrere Pro w Gliwicach w sklepie dzieciecym Kaja,wiec nie trzeeba sie
          w sumie az tak bardzo przejmowac zapewnieniami dystrybutora,Carrery Pro w 2005
          podobno nie sprowadzali w ogole,wiec nie wiem skad sie tam zmaterializowala,ale
          bylasmile (Polak potrafismile)) Kolor Red Bright - b.sympatyczny,nie
          razacy,przyjemny dla oka - niestety wozek byl zarezerwowany.A szkoda,bo b. mi
          sie spodobal,super sie prowadzi i podbija,masywny,a stosunkowo lekki
          (podkrelsam,ze stosukowosmile,mimo ciezaru (ponad 9kg) jakos sie go fajnie
          podnosilo.No i chodzi teraz za mna mysl,czy by nie zajrzec ponownie i
          sprawdzic,czy nadal mi sie podobasmileZdecydowanie lepszy dla mnie od pliko,ktorym
          bylam zawiedziona (fatalne podbijanie,a ja myslalam,ze wszystkie Pegi sie tak
          rewelacyjnie sprawuja jak moj glebokisad
          Pozdrawiam,
          Ania
          • monika_wroclaw Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 19:23
            Rozmawiałam dzisiaj z dystrybutorem, niedawno sprowadzili do Polski carrerę pro
            z 2005 i zapewniała mnie Pani, że nowa kolekcja na pewno nie będzie u nas
            dostępna wcześniej niż pod koniec tego roku...
            Te, które są na www.tanimarket.pl to są właśnie te ze starej kolekcji, różnią
            się nie tylko kolorystyką... mają inną budkę, pałąk, siedzisko też jest trochę
            zmienione.
            W nowej kolekcji nie ma już Carrery C. Jest tylko ulepszona Carrera Pro.

Jeżeli chodzi o cenę to sugerowana cena detaliczna Carrery C to 1099zł (
            najtaniej jest w calineczce 1039zł ), zwykła Carrera z dwiema rączkami kosztuje
            około 800zł. Znalazłam też Carrerę C za 770zł w Akpolu, ale okazało się, że
            jest to cena bez budki i kosza, z tym wyposażeniem wózek kosztuje u nich 1099zł.
            Sugerowana cena detaliczna Carrery Pro to 1149zł.
            • ozania Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 20:45
              Hej,
              czyli jednak sie zdecydowali na prosmileTylko ciekawe czemu zwlekaja z ta kolekcja
              2006 (moze koniecznie chca wyprzedac 2005 sprowadzona na koniec sezonu?)-w 2007
              pewnie bedzie juz nowa-chocby sie miala roznic tylko drobiazgami,to i tak
              wkurzajacy taki poslizg-oni znow o rok wstecz uncertain
              Rozumiem,ze wiecej zmian w tej nowej kolekcji...Ech,szkoda ze tak szybko tu w Pl
              sie jej nie zobaczy...Nie chce mi sie jechac do Ostravy szukac,a sprowadzac w
              ciemno troche stresujace,tym bardziej,ze sama juz zwracalas uwage na roznice w
              jakosci tapicereksmile
              Pozdrawiam,
              ania
              • monika_wroclaw Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 20:52
                też mnie to wkurza, że taki poslizg ma polski importer... też tak myślę, że
                chcą najpierw wyprzedać zapasy magazynowe.
                A może oni celowo sprowadzają starą kolekcję, bo Hiszpani pewnie dają im jakieś
                rabaty, chcąc się pozbyć starej przed wprawadzeniem nowej... i w ten sposób
                polski importer ma większy zysk...

Mówisz, że w Ostravie można kupić Jane?? Ja znalazłam sklep w Pradze.
                Mój mąż jedzie w czerwcu do Ostravy na szkolenie....
                • ozania Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 21:06
                  Hej,
                  w Ostravie ostatni raz bylam 2 lata temu i widzialam jane w sklepie w pasazu
                  przy Carrefourze-CH Futurum-tam jest tez Bata (w centrum jest 2awink (i byl
                  sklep alpinusa,gdzie kupowalam kurte z gortexu,bo wychodzilo
                  taniej...rozmarzylam siesmile)).Ale jak jest teraz to nie wiem,bo od tamtej pory
                  tam nie bylam...
                  Pozdrawiam,
                  ania
                  • ozania Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 21:10
                    Sprawdzilam na stronie Futurum,ze juz tego sklepu nie ma,jest firmowy chicco...
                    No to Praga...
                    ...albo wakacje w Hiszpaniismile))

Pozdrawiam,
                    ania
                    • monika_wroclaw Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 21:14
                      Namawiam męża na romantyczny długi week-end majowy w Pradze smile

pozdrawiam
                      • ozania Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 21:19
                        Baaardzo przyjemne z pozytecznym smile))

Mezczyzni lubia takie polaczenia smile))
    • mama4dzieci Re: Jane Carrera Pro 2006 - czy ktoś widział na ż 22.03.06, 17:11
      Witam serdecznie.
      A jak sie sparwauje te wozki JANE???
      Mysle o zakupie jakiejs porzadnej spacerwoki.i mam dylemat.
      Ogladalam na stronach internetowych wozki JANE.i sa calkiem,calkiem.
      Wczesniej myslalm o PEG PEREGO pramette,p3,atlantico.teraz sie zastanawiam
      jescze nad JANE smile))))
      Widzialam JANE CARRERA od 700zl do 1100zl -w zaleznosci od sklpepu
      internetowego sad((
      Poradzcie dziwczyny,ktory wozek wybrac.....i czy lepiej kupic nowy.czy
      malouzywany???
    • mama4dzieci DO monia_wroc 22.03.06, 17:12
      Czesc.mozesz mi podweslaczdjecia swojego wozka JANE???
      Jak chcesz kupic nowy model.to moze ten zechcesz sprzedac???
      Moj nr gg 8616887.
      Jak cena???
    • monika_wroclaw Kupuję Jane Carrerę Pro 2006 :-) 23.03.06, 11:12
      Jednak zdecydowałam się na zakup tego wózka zagranicą, tak bardzo mi się
      podoba, że muszę go mieć big_grin

Teraz muszę sprzedać Energy.... bo mąż nie zniesie dwóch wózków w domu....smile
      • mama4dzieci Re: A moze by tak sprowadzic wieksza ilosc dla zai 23.03.06, 13:06
        Hejka.
        Zarazilyscie mnie dziwczyny wozkami JANE.
        Tez mi sie podoba CARRERA PRO.....ale jescze bardziej JANE NOMADE !!!!!!!!!!!!!!
        a MOZE BY TAK Z JAKIEGOS SKLEPY ZAGRANICZNEGO.....moze ebay niemiecki czy gdzie
        indzije zamopwic pare sztuk.zropbic zapisy,kto jaki model bierze,.i moze by
        jakis abacik dali>?????????????????????????????????????????????????????????????
        Co o tym sadzicie dziwczyny????????????????????????????????????????????????????
        • dido_dido Re: A moze by tak sprowadzic wieksza ilosc dla za 23.03.06, 14:58
          Witaj,
          Wysłałam wiadomosć na pocztę gazetową, proszę przeczytaj.
          Iwona
      • monii_1 Jane Energy :)) 23.03.06, 14:45
        jaki masz kolorek i ile chcesz za Jane, jestem mocno zainteresowana
        (piterpf@wp.pl)
        • monii_1 Re: Jane Energy :)) 23.03.06, 14:46
          to pytanie do monika_wroclaw
          • monika_wroclaw Re: Jane Energy :)) 23.03.06, 14:54
            ja ma kolor green teck, w sklepach internetowych polskich go nie widziałam,
            www.1stopbabyshop.co.uk/index.php?ecom_siteid=158&product_id=77133&option=Prod_detail

na żywo wygląda troszkę inaczej, jest beżowo-oliwkowy, a wstawka na zagłówku
            jest taka bardziej pistacjowa.

jak jesteś zainteresowana to podeślę Ci kilka fotek, właśnie przed chwilą
            porobiłam.
      • dido_dido Re: Kupuję Jane Carrerę Pro 2006 :-) 23.03.06, 15:04
        Moniko,
        Proszę odbierz pocztę gazetową.
        Iwona
        • monika_wroclaw Re: Kupuję Jane Carrerę Pro 2006 :-) 23.03.06, 15:26
          Odpisałam smile

pozdrawiam
    • kamilaiartur Też jestem zainteresowana 26.03.06, 22:02
      Moniko, sprzedałaś juz energy? Napisałam na maila, pozdrawiam, Kamila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się