Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adidasków?

28.03.06, 23:23
Chodzi oczywiście o obuwie sportowe dla dzieci. Pomijając Deichmanna,
Decathlon oraz sklepy sportowe w Tesco i Auchan, bo tam nic ciekawego nie
znalazłam. Nie mam czasu jeździć po całym mieście, dlatego proszę o wskazówki
gdzie???
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 08:22
      Kiedys, jak jeszcze Mateusz zadnych butow nie nosil, to widzialam Pumy i
      Adidaski w sportowym na Swidnckiej.Pewnie Nike i Reeboki tez tam beda.
      • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 10:01
        Przypomniał mi się ten sklep, tylko, że oni nie mają już w ofercie sportowych
        butów dla dzieci - jeśli ten sklep to Meta. Kiedyś faktycznie mieli, bo sama się
        zachwycałam jak jeszcze młodej na świecie nie było.
        • mmala6 Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 13:37
          tak, to wlasnie ten sklep.Ja tam male buciki, nawet pamietam, ze byly takie
          miekkie dla niemowalat czerwone Reeboki (a moze Pumy??) za ok 120zl.Bossskie! I
          Mateusz juz byl na swiecie, wiec to bylo ok rok temu.
          • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 16:01
            Jeśli wybór maja tak jak Meta w Tesco to kiepsko. Zobacz sonie najnowsze modele
            Pumy dla dzieci - odwzorowanie modeli dla dorosłych - niesamowicie miękkie, ale
            ceny - 170-180 zł!
            • mmala6 Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 20:35
              Pia, ja tam wole nie ogladac nawetwink moj syn jeszcze dobrze nie chodzi,
              poczekam.Jeszcze sie nasmiga w Pumachwink (a ja chyba bede w butach z CCC za 35zl
              chodzic!!wink)).
    • mamaskarba Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 08:42
      W Galerii Dominikańskiej jest nowy sklep sportowy na parterze w bocznym
      korytarzu ( na przeciwko sklepu Nowe bobo). Oglądałam tam śliczne dziecięce
      buciki nike, mieli kilka nowszych modeli, nie takie badziewne starocie jak w
      innych sklepach.
      • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 09:59
        O kurcze jakoś od dawna nie zagladałam do tej odnogi w GD. Dzięki - mam
        nadzieję, że będzie coś fajnego.
    • mira31 Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 08:55
      ja polecam przestudiować ofery na allegro. niedawno kupiłam córce piankowe
      sandałki adidas-takie na plaże za 39 zł, oczywiście nowe. na allegro nowe,
      sportowe rzeczy są tańsze nawet i o 50 % niż w sklepach. pozdrawiam
      • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 29.03.06, 10:03
        Za allegro dziękuję, ale nigdy nie kupuję obuwia dla dziecka w ten sposób, bez
        przymierzenia. No chyba, że wybrałabym model w sklepie i trafiłby się taki też
        na allegro. Ale takich cudów nie ma sad
        • katse pia_ 30.03.06, 10:58
          w galerii dominikanskiej, tam na przeciwno nowe bobo bylam wczoraj, i tak
          naprawde nie ma tam zupelnie zupelnie nic. 4 czy 5 modeli, a w rozmiarowce
          powyzej 15 cm to tylko jedne granatowo-biale, mnie nie zachwycilysad
          • pia_ Re:katse 30.03.06, 11:46
            Dzięki, oszczędziłaś mi sporo czasu smile
            • katse Re:katse 30.03.06, 12:56
              w leclercku w sportowym ponoc sa pomaranczowe, ale szmaciane i niebieskie w
              rozmiarze 16 cm. Pamietam te pomaranczowe z tamtego roku, to byly tekie lekkie
              w stylu balerinek.
              Jak namierzysz sklep z duzym wyborem, kliknij tu adres.
    • bernihor Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 30.03.06, 15:05
      Niestety oferta sportowych bucików dziecięcych we Wrocławiu to bida z nędzą.
      Polecam wycieczkę do Czech czy na Słowację. Tam półki uginają się od tego typu
      obuwia. Na początku sezonu jest pełna rozmiarówka i nowe modele a nie odkurzone
      z poprzedniego roku. Szkoda tylko, że to kawałek drogi. Choć biorąc pod uwagę,
      że wiosna nas wreszcie zaszczyciła może lepiej zorganizować sobie wyjazd
      weekendowy do naszych sąsiadów?
      • katse Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 05.04.06, 12:16
        kupilam mojej coreczce w leclercu w sklepie culture sport czerwone adaidaski,
        wykonane z materialu, ale mi to pasuje, bo w lecie nie bedzie jej zbyt cieplo.
        Sa tez granatowe, waskie i mi sie podobaja. Mala tez zadowolona.

Kasia
        • mmala6 Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 05.04.06, 12:16
          a jaki rozmiar i w jakiej cenie?
        • katse Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 05.04.06, 12:17
          lekkie a jednak ladnie stabilizuja kostke (a to u mojej corki zalecenie
          ortopedy, sa lekko za kostke).
          • katse Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 05.04.06, 12:19
            ja kupilam rozm. 26.
            cena 109 (ale nie sa to butki skorzane)
            sa jeszcze zdaje sie Nike, ale nie bylo rozmiaru dla nas, najwiekszy byl 15,5 cm
            • mmala6 Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 05.04.06, 12:23
              dziekismilemnie interesuja mniejsze 20-21, nie wiesz czy takie male tez sa?
              • katse Re: Gdzie we Wrocławiu duży wybór markowych adida 05.04.06, 14:07
                malenstwa widzialam w galerii dominikanskiej, skorkowe po 149.

w sklepie naprzeciwko nowe bobo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka