Dodaj do ulubionych

meble gluck

30.03.06, 18:20
czy ktoś z Was ma te mebelki-szafe, komodę w pokoju swoich dzieci i czy jest
z nich zadowolony.
Dziękuje za odp.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aniutka99 Re: meble gluck 01.04.06, 11:33
      Ja kupiłam właśnie dla dziecka łóżeczko i komodę. Jakościowo są świetne,
      solidne (jak wszystkie wyroby glucka) - na razie czekają na maluszka smile
    • tamara5 Re: meble gluck 01.04.06, 11:44
      Ja mam zwykłe łóżeczko, chyba Pawełek, z szufladą i stanowczo nie polecam.
      Pokryte jest nierówno lakierem, widać matowe niepolakierowane plamy na
      szczebelkach, niektóre szczebelki są aż szorstkie (a szuflada jest bardzo
      dobrze polakierowana, błyszcząca i gładka). Przy skręcaniu okazało się, że są
      źle nawiercone dziury do śrub i ciężko było łóżeczko złożyć, trochę na wpych,
      przez to też szuflada źle chodzi.
      Przy wrażeniu jakie robi nazwa Gluk jest to zwykły tandetny mebelek. Do tego
      robią problemy z reklamacją, którą "rozpatruje pan Gluk i on decyduje". Z Gluka
      miałam również rożek i już po pierwszym praniu wyrzępiły się wiązania i wyszły
      długie nitki, co przy maluchu jest wręcz niebezpieczne.
      Cóż, to tylko polska firma, w której oszczędzają na lakierze i nawet nie ma
      porządnej kontroli jakości.
      Jedyne co mają dobrego, to duży wybór zabawek, na szczęście innych firm.
      • aniutka99 Re: meble gluck 01.04.06, 22:56
        Widzisz Tamara, ja nie mam "zwykłego Pawełka". Dużo się zastanawialiśmy, zanim
        kupiliśmy te meble, bo kosztowały nas sporo. Nie mieliśmy żadnych problemów z
        montażem, wszystko pasowało idealnie. Oferta Glucka to nie tylko Pawełki, ale
        np. piękna seria Platan, którą polecam.
    • sophy.r pościel gluck 01.04.06, 23:28
      mebli nie mam, ale kiedys kupiłam komplet pościeli gluck. GENIALNA JAKOŚĆ! Mimo
      ciągłego prania, kolory bardzo trwałe, bawełna miła i przyjemna w dotyku, a
      prasowanie - sama przyjemność. Jak już sobie kupisz te meble to i posciel do
      nich też weźsmile)))) pozdrawiam!
    • grazkaj Re: meble gluck 02.04.06, 10:55
      własnie myślimy o serii platan.Jesteśmy już praktycznie zdecydowani.Jedyny
      problem że we Wrocławiu nigdzie nie można zobaczyć tych mebli na żywo więc
      pozostaje nam jedynie ich zamówienie, a nie chciałabym się rozczarować, że sa
      nie takie jak na zdjęciach...
      • aniutka99 Re: meble gluck 02.04.06, 11:21
        Są idealnie takie jak na zdjęciach, my wzięliśmy sosnę naturalną, a inne kolory
        widziałam też na żywo. Wiadomo, że drewno z czasem ściemnieje smile
    • grazkaj Re: meble gluck 02.04.06, 11:50
      no to się zdecydowałamsmile)tylko my bierzemy te ciemne.
      • aniutka99 Re: meble gluck 02.04.06, 19:03
        smile)
        • milla1 Re: meble gluck 03.04.06, 08:49
          Polecam z całego sercasmile Mam cały pokoik sosnowy wraz z łóżeczkiem i uwazam, ze
          są warte swej ceny. Solidnie wykonane, bardzo ładnie się prezentują, pojemne
          komody i szafa.
          Z pościeli jestem również zadowolona więc polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka