Dodaj do ulubionych

jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie???

05.04.06, 10:41
jakiej firmy krzesełko do karmienia polecacie???
Obserwuj wątek
    • agular Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 10:43
      polecam baby derams Bambi ma 2 tacki zdejmowane, piec reulacji wysokosci
      krzeselka, pasy, 3 stopnie pochylenia oparcai , blokowane kola, koszyk na
      zabawki, tapicerke latwa do czyszczenia POLECAM
    • baranek77 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 10:59
      A ja mam Probaby, wygląda tak samo jak Bambi Baby Dreams, ma te same funkcje i
      dodatkowo regulowany podnóżek
    • mika_007 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 13:49
      Baby Ono-funkcje jak u Baby dreams +torba na drobiazgi pod krzesełkiem
      www.allegro.pl/item95966403_krzeselka_baby_ono_boom_super_cena_2xgratis_.html
      • klami Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 21:17
        Również polecam Baby Ono
    • faq baby dreams n/tx 05.04.06, 13:54
    • deotyma11 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 13:55
      Polecam krzesełko później rozkładane na krzesełko i stolik. Moja córcia ma już
      prawie dwa latka i jesteśmy z takiego rozwiązania baaardzo zadowolone.
      • kate_05 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 14:49
        Polecam drewniane krzesełko firmy DREWEX,krzesełko, które można tak rozłożyć,
        że staje się krzesełkiem ze stoliczkiem...Drewniane, co dla mnie ważne, łatwe w
        użyciu i utrzymaniu czystości i bardzo przystępna cena...Nie ma wprawdzie
        bajerów typu - regulowany podnóżek, regulacja wysokości i itp. ...ale to już,
        co kto lubi... smile
        Pozdrawiam!
      • bozka171 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 15:20
        Polecam Chicco Mamma, nie jest najtansze ale wygodne dla dziecka. Moja Julcia
        nawet przy jedzeniu kilka razy zasnela w krzeselku. Ma kolka z hamulcami co
        jest wygodne, pasy do przypiecia maluszka i zdejmowana tacke. Moja corcia dzis
        prawie 5 letnia do 3,5 roku w nim jadla. Po zdjeciu tacki mozna nim podjechac
        do stolu, zahamowac i dziecko je z nami. A za kilka m-cy moj synek bedzie z
        niego tez korzystal. Polecam!
    • akaka Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 15:50
      Wklejam moj post z innego watku. Przejrzyj przez wyszukiwarke, tego tematu jest
      naprawde baaaardzo duzo na forum. I zajrzyj na forum zakupy, tam tez sporo
      znajdziesz.

"....
      My też używamy BabyOno, i szczerze je polecam! Co mi w nim odpowiada:

- obicie,
      które łatwo można wytrzeć i w ogóle się zdejmuje (raz na jakiś czas można je
      uprać; jak mi mój Mały zapaćkał je dokładnie, to wsadzałam w miskę z wodą i
      płynem do prania, szur szur, powiesiłam i rano suche - tylko wydusić gąbkę)

- kółka,
      łatwo skręcają i mają blokadę; a bardzo dużo jeździmy po mieszkaniu

- regulowana wysokość,
      ma 5 poziomów i łatwo mi ją dostosować do tego, gdzie jesteśmy - przy stole w
      kuchni wysoko, przy stoliku w pokoju nisko itd.

- przechyla się
      do pozycji półleżącej, opróc siedzącej ma 2 możliwości (mniej i bardziej
      półleżąco); synek może sobie "odpocząć" zwłaszcza jak był mniejszy, łatwiej mi
      przeprowadzić jakieś "operacje" przy buzi, dać pić itp.; nie przechyla się
      podnóżek, ale u tak małego dziecka i tak nóżki nie sięgają do podparcia - ja
      robiłam w ten sposób, że na podnóżek, a pod obicie wstawiałam pudełko po butach
      i synek siedział sobie z nóżkami prosto, a nie zwisającymi

- pasy bezpieczeństwa
      pięciopunktowe, raczej standard ale niezbędny

- koszyk pod siedziskiem
      zabawki, książeczki, śliniaki, wszystko z nami jeździ i nie muszę ciągle czegoś
      przynosić

- blat
      podwójny, tj. jeden nakładany na drugi - doceniam dopiero, jak mi synek zaczyna
      gmerać rączkami w jedzeniu; ściągam później górmy blat i on ma czysty do zabawy
      i "czytania", a ja mogę jeszcze coś zrobić (np. sprzątnąć po obiedzie)

- łatwo się składa
      szczególnie ważne w transporcie, i w małym mieszkaniu (np. złożyć na noc i pod
      ścianę czy w kątek)

- wzornictwo
      to akurat nie jest tak istotne, ale mnie się bardzo podoba, że nie kratka,
      paski, tylko takie jakieś zwierzątka, które mojemu synkowi też się podobają

- cena
      jak na taki mebel naprawdę przystępna - zapłaciliśmy za nie 300 zł wraz z
      kurierem do domu (kupowane przez internet); jak się zdecydujesz, omijaj Smyka,
      tam widziałam kosztuje 400 zł
      ..."
    • mariejo Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 17:45
      Prima papa bardzo mojej corce odpowiada kupilam nowe taniej niz w sklepie ok
      430zl.
      • dzidzia_ch do mariejo 05.04.06, 17:54
        a gdzie kupilas swoje krzeselko?
        • mariejo Re: do mariejo 05.04.06, 21:48
          W baby walz ze znizka 10% bo akurat sklep byl otwarty w niedziele 129 EUR - 10%
          na ebayu widzialam za 109 eur, to skandal ze w Polsce tak zdzieraja.
    • driadea Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 18:27
      Witaj,
      specjalnie dla Was, użytkowników forum, został opracowany zbiór najczęstszych
      i najważniejszych pytań - tzw. FAQ (z angielskiego Frequently Asked
      Questions, czyli najczęściej zadawane pytania).
      Wątek jest zawsze jako pierwszy na stronie, zapraszam do korzystania:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062
      Jedym z tematów w FAQ jest ten, który Cię interesuje, oto bezpośredni link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=38385196&a=38395989
      Pozdrawiam.
    • aga2008 Re: Babyono / nt 05.04.06, 21:32

• weronka77 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 06.04.06, 00:11
      Omega BebeConfort
    • sabana Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 06.04.06, 08:52
      dzięki za post o krzesełkach, właśnie się rozglądam za kupnem.
      martwi mnie tylko to że takie jak chcę jest strasznie drogie (regulowana
      pozycja siedzenia i wysokości krzesełka ) nowe od 280 zł. rozglądam się na
      allegro, tam można zlicytować taniej ale to i tak dla mnie drogo (jestem na
      wychowawczym) około 150 zł. chyba że coś doradzicie innego...
    • gosiik baby dreams 06.04.06, 12:03

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka