Dodaj do ulubionych

Sandałki Bartek!!!!

12.04.06, 12:24
Dziewczyny wiem że sandałki bartka mają się pokazać w sklepach firmowych po
świętach - mają zacząć się dostawy - może wiecie jakie ceny będą na tą nową
kolekcję - na stronie www. określone są ceny sugerowane np. 99,90 zł czy
rzeczywiście takie one będą za dany model - informujcie jak się pojawią w
jakim mieście jaki i w jakich cenach - wielu matkom zaoszczędzicie biegania
po sklepach i wydzwaniania codziennie z zapytaniem czy już są i jakie.
Jako pierwsza podam że w Gdańsku sandałki będą po świętach - dostawy od
wtorku do piątku -różnie to bywa, nie mają sandałków po obniżonych cenach z
poprzedniej kolekcji-stan na dziś - dzwoniłam i pytałam.
Pozdrawiam wszystkich - piszcie!!!
Obserwuj wątek
    • milla1 Re: Sandałki Bartek!!!! 12.04.06, 14:30
      Nie patrz na stronę www, bo ceny na pewno będą wyższe. I nie wiadomo ile fasonów
      i kolorów, bo wszystkich nigdy nie ma. Dziś podjadę i zobaczę czy coś już mają.
      W jednym ze sklepów w Pniu już widziałam kilka par sandałów.
      Cena:109-120zł
    • sophie05 Re: Sandałki Bartek!!!! 13.04.06, 12:41
      W zeszłym tygodniu kupowałam z Gdańsku w ETC buciki przejściówki. Kosztują one w granicach 114 - 124 zł, przy cenie sugerowanej 99,90. Tak więc sądzę, cena sandałków będzie podobna.
    • pia_ Prostszy sposób na szukanie butów. 13.04.06, 12:55
      No to ja mam inną propozycję - nie prościej, aby osoba zainteresowana danym
      modelem zadzwoniła sama do sklepów Bartka? Nie mówię juz, że w ten sposób sama
      sprawdzam sklepy w swoim mieście, a jak czegoś u nas nie ma dzwonię do Poznania
      czy Warszawy i tam sprawdzam. Potem ewentualnie proszę jakąś miłą mamę z forum,
      aby dane buciki dla mnie kupiła. Tak zrobiłam ostatnio z trzewikami wiosennymi
      dla mojej córki (rozmiarówki zabrakło juz w moim mieście) i wczoraj przyszła do
      nas paczka z Warszawy i mamy buciki smile
      I nie mówcie, że rozmowy telefoniczne dużo kosztują - nikt nie każe nikomu
      prowadzić pogaduch z ekspedientkami - podaje się symbol butów, ewentualnie opis
      i zaraz jest odpowiedź. Czekanie na wieści od forumowych mam jest moze znacznie
      tańsze, ale trwa o wiele dłużej i nie gwarantuje sukcesu.
      I jeszcze a'propos cen sugerowanych - we wszystkich firmowych sklepach Bartka
      ceny są właśnie tej wysokości jak sugerowane (przynajmniej we Wrocławiu). W
      niefirmowych jest inaczej sad
      • milla1 Re: Prostszy sposób na szukanie butów. 13.04.06, 21:11
        pia_ napisała:

>
        >we wszystkich firmowych sklepach Bartka
        > ceny są właśnie tej wysokości jak sugerowane (przynajmniej we Wrocławiu). W
        > niefirmowych jest inaczej sad

To chyba przyjadę do Wro bo w Poznaniu w każdym firmowym ceny są wyższe niz
        sugerowanesad
      • agni71 Re: Prostszy sposób na szukanie butów. 13.04.06, 23:12
        W warszawie w sklepie firmowym w Carrefour na Bemowie też ceny były zgodne z
        tymi podanymi na stronie www. Jeśli chodzi o trzewiczki, to nawet więcej było
        tych po 99,90 niż po wyższych cenach. Sandałków jeszcze wtedy nie mieli, ale
        myślę, że ceny też nie będą podwyższone. Jedyny problem to dostępność modeli.
        Niby bucików jest dużo, ale jak przyjdzie co do czego, to ciężko coś wybrać na
        konkretna stópkę....

aga
    • kanna Re: Sandałki Bartek!!!! 13.04.06, 16:09
      Już chcecie sandały kupować??? ja dopiero co kupiłam buty przejściowe...

pozd. Ania
      • milla1 Re: Sandałki Bartek!!!! 13.04.06, 21:09
        kanna napisała:

> Już chcecie sandały kupować??? ja dopiero co kupiłam buty przejściowe...
        >
        > pozd. Ania
        Ja tez, ale nauczona doświadczeniem wiem, że za chwilę nie będzie rozmiarów i
        nic nie zostanie. Tak jak kupowałam zimowe w październiku i trudno mi było
        dostać jakiekolwiek!!Dla mnie paranojasad
        • kanna Re: Sandałki Bartek!!!! 25.04.06, 09:14
          W sumie masz racje, ja przejściowych na rzep szukałam tydzień sad i kupiłam
          ostatna parę. Za mało produkują, czy jak?

pozd. Ania
    • dexon Re: Sandałki Bartek!!!! 13.04.06, 16:30
      W sklepie Boboland w Warszawie są sandałki chyba cały rok.My kupilismy tydzień
      temu za 110.Służą Antkowi jako kapcie.
    • mdorota11 Re: Sandałki Bartek!!!! 14.04.06, 09:22
      w ETC w Gdańsku jest sklep firmow,] ale ceny są wyzsze od sugerowanych crying
    • daria.1 Re: Sandałki Bartek!!!! 14.04.06, 11:30
      Będzie nowy firmowy sklep Bartka w Gdańsku na Osowej w C.H. . Otwarcie ma być podobno w maju. Też niedawno kupiłam wiosenne buciki, ale czekam już na sandałki. Na wiosenne czekałam długo i tak zmuszona byłam kupić inny model, bo nie było tego co chciałam.
      • kate8025 Re: Sandałki Bartek!!!! 14.04.06, 14:31
        z tymi modelami i rozmiarami to faktycznie problem, ale problem jest też jak się kupi tak wczesnie i na całe lato potem nie starczają. W zeszłym roku kupiłam córce w maju sandałki i to sporo za duże a w lipcu okazało się, że trzeba kupoić nowe, bo tamte były juz za małe sad znalazłam takie jak mi się podobały w rozmiarze, który był nam potzrebny i w dodatku taniej smile)
        • tulcia Do Pia - Sandałki Bartek!!!! 17.04.06, 20:13
          Pia, nie wiem jak jest z tymi cenami w Bartku, ale ja bylam w 2 sklepach
          firmowych i w obu ceny wyzsze niz sugerowane.
          • kate8025 Re: Do Pia - Sandałki Bartek!!!! 24.04.06, 22:16
            Ja byłam dzisiaj w Bartku na bielanach Wrocławskich i ceny nie mają nic wwspólnego z sugerowanymi sad sa niestty wyższe, a modele też niewiele mają wspólnego z tymi ze strony, były może ze dwa z tych ze strony, no ale to były sandałki po pierwszej dostawie, letnich.

moje zdziwienie było wielkie, gdy okazało się, że na moją córcie dobre będą bartki rozmiar 26. Aktualnie ma trzewiczki 28 z luzem oczywiście, ale w 27 luzu nie było praktycznie wcale, a jesienia gdy szukałam zimowych 26 były na styk. Tak więc strasznie się zdziwiłam, że 26 sa dobre. Swoją drogą nie wiem jak oni numerują te buty? Ale ciesze się, bo zależało mi na butkach z wysokim zapietkiem no i w tych do 26 numeru jest jednak zdecydowanie większy wybór.
            Pozdrawiam
    • magia Re: Sandałki Bartek!!!! 25.04.06, 09:34
      Wczoraj probowalam synowi kupic sandalki zarowno przejsciowe jak i odkryte
      zupelnie. I guzik.
      W salonie Bartka bieda, buciki jakies sa ale malo modeli dla chlopcow, AZ 2
      byly ale same male rozmiary. Dla dziewczynek za to do wyboru do kooru w kwiatki
      motylki, rozowe, purpurowe, co kto lubi. Sprzedawczyni powiedziala, ze w
      dostawach zwykle jest tak, ze sa raz buty tylko dla dziewczynek, raz dla
      chlopcow, najblizsza dostawa dla chlopcow ma byc w czwartek. Dla mnie to jakas
      wielka bzdura, w kazdym razie wyszlam wkurzona.
      Pojechalam do Smyka w nadziei, ze cos dostane i drugi zonk. Batki sa, ale tylko
      trzewiki przecenione o 30%. Wszystko jak lecialo bylo za 80 zl, wiec jesli ktos
      chce na jesien kupic to radze pospieszyc, bo z numeracja dosc kiepsko juz bylo,
      a buty niektore fajne.
      Ogolnie, naciagalam dziecko po sklepach, a nic nie kupilam. Swoja droga Bartek
      moglby sklep internetowy otworzyc i nie bylibysmy wtedy skazani na pojedyncze
      modele, ktore w salonach/sklepach maja.
    • mamaskarba Re: Sandałki Bartek!!!! 25.04.06, 12:53
      A co z Areną (Wrocław)? Pojawiły się tam już sandałki? Konkretnie szukam tych:
      www.bartek.com.pl/produkt.php?id=462
      ewentualnie pomarańczowych:
      www.bartek.com.pl/produkt.php?id=464
      • monika_wroclaw Re: Sandałki Bartek!!!! 25.04.06, 13:10
        W Koronie we Wrocławiu widziałam, że ceny takie jak na stronie, sporo bucików
        po 94,90zł, nie wiem czy są już sandałki, jak byłam ostatnio ( w piętek ) to
        była takie przejściowe, częściowo odkryte półbuciki, ale właśnie w takich
        cenach jak są podane na stronie Bartka.
      • iwek33 Re: Sandałki Bartek!!!! do mamyskarba 25.04.06, 14:04
        Ja właśnie te sandałki kupiłam w zeszłą sobotę w Zabrzańskim Bartku. Kosztowały
        równe 100 zł. Były w kolorach: pomarańczowym z beżem, beżowym i zielono-
        niebieskim.
    • sophie05 Re: Sandałki Bartek!!!! 25.04.06, 17:06
      Dziś kupiłam sandałki Bartek w ETC w Gdańsku. Już są, choć na razie wybór niewielki. Akurat te, co wypatrzyłam w internecie były i to za 99,90, więc kupiłam. Inne wzory po 114. Ale uwaga! Mój na podeszwie miał nr 20, wewnątrz bucika 19, a w rzeczywistości odpowiada - jak powiedziała mi ekspedientka - numerowi 21. I stąd ponoć ta niska cena. Ale stąd wniosek: uważajcie na zakupy internetowe, bo jak buciki nie są dokładnie wymierzone to można się naciąć.
      • kate8025 Re: Sandałki Bartek!!!! 26.04.06, 14:54
        Dzisiaj byłam w arenie we wrocławiu i tam ceny bardziej niz sugerowane, bo sandalki ktore mi sie podobały dla córeczki kosztowały 97 zł, a nie jak na stronie 99, a w firmowych beda pewnie po 114, jak reszta w tej numeracji. Ale oni maja cos z ta numeracją, bo 26 było kozmicznie wielkie, 25 z luzem, ale nie wiem czy nie za małym. rozmiarowka w zaleznosci od modelu, ciężko zauważyć jakąś prawidłowość...
    • beata1974 Re: Sandałki Bartek!!!! 27.04.06, 09:29
      Dziewczyny wracam do rozmów po 2 tygodniach urlopu - i tak w ETC w Gdańsku
      sandaki dla chłopca 3 modele w 2-3 kolorach do wyboru z 3 lub 2 rzepami (te z 2
      są mniej zabudowane i nie wiem co mam wybrać te co chciałam to nie było
      rozmiaru - potrzebuję 26 bo jak przymierzamy 27 to różnica bardzo duża -
      superfity owszem są ładne cena ok 130 zł ale mają trochę za mięką tą niby
      usztywnianą piętę. co do bucików w obniżonej cenie to mieli II gat sandałki dla
      dziewczynek w cenie ok 80-90 zł a te sandałki w cenie regularnej to wszystkie
      są po 114 zł - dziewczyny ajk to jest z tymi kartami rabatowymi bartka?
      Kolejne dostawy w sklepie to w tym tygodniu - najlepiej zadzwonić w piątek po
      południu i spytać się co mają.
      • daria.1 Re: Sandałki Bartek!!!! 27.04.06, 14:45
        Dziś była jakaś dostawa w ETC. Po południu jedziemy zobaczyć co mają. Aby uzyskać kartę rabatową trzeba przedstawić 4 paragony za buty bartek w tym sklepie. Rabat 10 %.
        • kate8025 karta rabatowa 27.04.06, 15:00
          Dostalam ostatnio taka kartę, ale pani mi powiedziala, ze upowaznia do 5% rabatu, jeśli się nie mylę, a moze sie mylę smilewolałabym tak
        • beata1974 Do daria.1 28.04.06, 08:46
          I jak tam ta dostawa co mają - jakieś fajne sandałki - co dostli ja też mam się
          tam wybrać ale to aż 16 km w jedną stronę - mieszkam w Gdyni a jak jedziemy z
          dziadkami to jescze dołożyć trzeba 10 km to już trochę daleko aby tak ciągle
          jeździć bliżej mam do Geant do Gdańska tylko 6 km obwodnicą - nie wiesz
          przypadkiem kiedy otwarcie bartka w Geant na osowej
          • daria.1 Re: Do daria.1 28.04.06, 15:08
            Dostawa była mała. Szukam dla dziewczynki, nic fajnego w naszym rozmiarze. dla chłopców widziałam sporo, ale nie wiem jak z rozmiarami. Po majowym bedzie wieksza dostawa.
            Rabat na kartę 10%.
            • daria.1 Re: Do daria.1 28.04.06, 15:11
              Na Osowej podobno w maju otwarcie.
    • giza2 Re: Sandałki Bartek!!!! Warszawa 28.04.06, 12:52
      Mam pytanie do mam z Wawy.
      Czy wiecie gdzie można tanio( po cenach sugerowanych) w Warszawie kupić sandały
      Bartka ( rozmiar ok 30-32 dla chłopca ).
      Wybieram się jutro a znam właściwie tylko SMYK i mały sklepik na Grójeckiej.
      Czekam na inne adresy najlepiej po tej stronie Wawy.
      • pade do giza 28.04.06, 18:14
        wejdź na stronę Bartka www.bartek.com.pl
        na górze są sklepy i tam masz adresy i telefony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka