ana_mama_patrycji 09.05.06, 08:26 Proszę podajcie mi jakieś linki do stron gdzie można kupić fajne sandałki dla 3-latki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate8025 Re: sandałki w internecie 09.05.06, 09:27 wiesz to chyba nie jest dobry pomyśl kupowac buty przez internet, bo rozmiarówka jest dziwna i rozmiar rozmiarowi nierówny, różne tęgości itd. a poza tym unika się rozczarowania. A jakich sandałków szukasz i w jakim rozmiarze? moja trzylatka ma takie www.bartek.com.pl/produkt.php?id=469 jestem zadowolona, ale naprawde radze mierzyc, bo inny rozmiar maja na podeszwie(26) inny na wkładce(25, a jak przyłożyłam do sandałków z kolekcji junior w rozm. 27 to sa o jakiś cm dłuższe! więc ciężko by było a jak już koniecznie musisz w necie kupowac to może allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
mimamo Re: sandałki w internecie 09.05.06, 11:14 tu kupowałam www.sklep.guliana.pl/index.php?cPath=33 Uważam że jak najbardziej można kupować przez internet, w Guliana masz do wydrukowania obrys stopy, przykładasz stopę dziecka i wiesz jaki rozmiar zamówić. Ostatnio oglądałam te słynne bartki - drogie jak nie wiem, a nic rewelacyjnego. 100 zł za buty? W guliana masz połowę taniej, a też skórzane i ładne (kupiłam u nich trzewiki i sandałki) Odpowiedz Link Zgłoś
boolva Re: sandałki w internecie 09.05.06, 16:28 Cały czas się przymierzam do sandałków (całe ze skóry) firmy Woskar. Producent wystawia je na Allegro od 20 zł w góre wystarczy że wpiszesz Woskar i buty Ci wyskoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: sandałki w internecie 09.05.06, 16:44 Mam trzewiczki Woskar, skóra jest potwornie twarda, to pierwsze buty, które obtarły córcię, podeszwa się nie zgina, porażka po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: sandałki w internecie 09.05.06, 16:52 nie chce gloryfikowac bartka, ale zawsze jestem zadowolona, są mięciutkie, zginają się gdzie tzzreba, cena może wysoka, ale powiem szczerze, że juz się po prostu przyzwyczaiłam i odkładam na buty po prostu. Na pewno sa inne firmy dobre może tańsze, w zeszłym roku kupiłam z firmy nagaba, o połowe tańsze od bartka a tez fajne, ale niestety w tym nie mogę już ich spotkać a szkoda, bo sa sprawdzone i pewnie bym się skusiła. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś