Dodaj do ulubionych

sandałki w internecie

09.05.06, 08:26
Proszę podajcie mi jakieś linki do stron gdzie można kupić fajne sandałki dla
3-latki.
Obserwuj wątek
    • kate8025 Re: sandałki w internecie 09.05.06, 09:27
      wiesz to chyba nie jest dobry pomyśl kupowac buty przez internet, bo rozmiarówka jest dziwna i rozmiar rozmiarowi nierówny, różne tęgości itd. a poza tym unika się rozczarowania.
      A jakich sandałków szukasz i w jakim rozmiarze?
      moja trzylatka ma takie
      www.bartek.com.pl/produkt.php?id=469
      jestem zadowolona, ale naprawde radze mierzyc, bo inny rozmiar maja na podeszwie(26) inny na wkładce(25, a jak przyłożyłam do sandałków z kolekcji junior w rozm. 27 to sa o jakiś cm dłuższe!
      więc ciężko by było

a jak już koniecznie musisz w necie kupowac to może allegro?
    • mimamo Re: sandałki w internecie 09.05.06, 11:14
      tu kupowałam
      www.sklep.guliana.pl/index.php?cPath=33
      Uważam że jak najbardziej można kupować przez internet, w Guliana masz do
      wydrukowania obrys stopy, przykładasz stopę dziecka i wiesz jaki rozmiar
      zamówić.
      Ostatnio oglądałam te słynne bartki - drogie jak nie wiem, a nic rewelacyjnego.
      100 zł za buty? W guliana masz połowę taniej, a też skórzane i ładne (kupiłam u
      nich trzewiki i sandałki)
    • boolva Re: sandałki w internecie 09.05.06, 16:28
      Cały czas się przymierzam do sandałków (całe ze skóry) firmy Woskar. Producent
      wystawia je na Allegro od 20 zł w góre wystarczy że wpiszesz Woskar i buty Ci
      wyskoczą.
      • pade Re: sandałki w internecie 09.05.06, 16:44
        Mam trzewiczki Woskar, skóra jest potwornie twarda, to pierwsze buty, które
        obtarły córcię, podeszwa się nie zgina, porażka po prostu...
        • kate8025 Re: sandałki w internecie 09.05.06, 16:52
          nie chce gloryfikowac bartka, ale zawsze jestem zadowolona, są mięciutkie, zginają się gdzie tzzreba, cena może wysoka, ale powiem szczerze, że juz się po prostu przyzwyczaiłam i odkładam na buty po prostu.
          Na pewno sa inne firmy dobre może tańsze, w zeszłym roku kupiłam z firmy nagaba, o połowe tańsze od bartka a tez fajne, ale niestety w tym nie mogę już ich spotkać a szkoda, bo sa sprawdzone i pewnie bym się skusiła.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka