agaforever 19.05.06, 14:15 WITAM CO SADZICIE NA TEMAT TEGO WÓZKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik60 Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 14:28 Witam. Kupiłam taki wózek dla swojego synka ,obecnie ma 2,5 roczku.Jak dla mnie się sprawdził .Teraz czeka na kolejnego właściciela,który się pojawi na początku lipca Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 14:29 Mnie osobiście sięb.podobają.....przymierzam się do kupna tego albo Implast- volant....ale poczytam opinii, którzy mieli doczynienia z tym wóziem....A może wiecie, gdzie taniej można kupić.....Są drogie!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaforever Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 14:40 A skąd jestes?Ja mieszkam niedaleko gliwic,a kupuję w sklepie Bociek w Zabrzu- bardzo polecam.Za ten model zapłaciłam 1150,w ten następny Volant jest 300 zł drozszy z powodu lżejszej konstrukcji,Jednak prównywałam go z tym "starym" i naprawdę nie ma większej różnicy,a te 300 zł przeznaczyliśmy na fotelik samochodowy.Pozdrawiam P.s. Który to tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 14:58 Ja jestem z Radomia i .......o dziwo w kozienicach jest, ale drogo!!! Kupię przez allegro jest najtaniej.......przesyłka gratis Odpowiedz Link Zgłoś
tyskaadam Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 16:16 A czy Volant czterokołowy też jest w tym sklepie? Jesli tak, to podaj mi , proszę adres, albo jakąś instrukcję dojazdu. Z góry dziekuję)) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 do tyskaadam.... 19.05.06, 18:57 Hej jak byłam dokładnie w poniedziałek .... był implast driver 3Xl, ogladałam- jest super.....ale drożej niż na allegro!!! Volant miał być gdzieś za 2 tygodnie....mam dzwonić...tel.048 614 21 67. A skąd jesteś, bo nie wiem jak Ci najprościej wytłumaczyć dojazd do sklepu "Od niemowlaka do przedszkolaka" Odpowiedz Link Zgłoś
tyskaadam Re: do tyskaadam.... 19.05.06, 19:08 Hej! Ja jestem z Myszkowa - podaj jakiś strategiczny punkt. A nie wiesz czy bedą mieć w róznych kolorach czy tylko jeden - bo tak mają w Sosnowcu (zresztą ten kolor jest wystawiony na Allegro), a ja nie chciałabym kupować w ciemno... Kurcze, już pytałam w różnych sklepach i wszyscy mają mieć pod koniec maja,a na kolorki sie potem czeka około miesiąca - a tu czas goni ))Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 Re: do tyskaadam.... 19.05.06, 19:39 Jeśli chodzi o sklep "Od niemowlaka do przedszkolaka" jest na ul. Radomskiej 57.....tj. w kierunku Radomia. Ppodejrzewam że jeden wózio , bo są drogie ( w sklepie są materiały-kolory do zobaczenia) i pewnie sprowadzają na zamówienie, ale nie wiem ile trzeba czekać.....jeśli chodzi o kolor.....możesz zadzwonić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tyskaadam Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 19:34 Hej! Możesz mi podać adres tego sklepu w Zabrzu albo jakis telefon kontaktowy - bardzo zależy mi na obejrzeniu Volanta czterokołówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 16:26 Mamy wozek a od 3. maja i jego uzytkownika Jestesmy bardzo zadowoleni, choc minely dopiero 2 tyg uzytkowania Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wózki implast driver 3xl 19.05.06, 17:47 mam 4xl. implasty sa super. Odpowiedz Link Zgłoś