doomiskaa Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 31.05.06, 16:27 Driver 4 XL - rewelacja; na prawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monis80 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 31.05.06, 16:40 spacerówka typu parasolka CONECO SOLAR Jestem bardzo zadowolona. Lekki,zwinny,mały po złożeniu,estetyczny wygląd Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
survvivve Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 31.05.06, 22:12 podbijam CONECO SOLAR Odpowiedz Link Zgłoś
andziulka33 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 01.06.06, 00:40 mamy Quinny speedy sx..rewelacja..sprawdza się w praktyce i robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarzabka Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 31.05.06, 16:39 Polecam Inglesina sa rewelacyjne i bardzo trwale Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Mutsy Urban Rider 31.05.06, 22:25 kolor sport 02 - rewelacja - polecam !!! ania Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: Mutsy Urban Rider 01.06.06, 12:00 deltim voyager 005- jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamada Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 01.06.06, 15:14 A ja właśnie nie mam - posypało mi się po 3 latach b. intensywnego używania peg perego pliko i nie da sie juz naprawić I teraz dostaje kociokwiku szukając nowej spacerówki, podoba mi sie Chicco CT 0.2 Cortina, ale nie znalazłam nigdzie opinii uzytkowników - pomóżcie proszę, może ktoś ma ten wózek i mógłby mi doradzić? Albo poleci inny? Potrzebuje wózka dla sporego 2,5 latka (ma już 13,5 kg) ale chciałabym też żeby nadawał się dla 6-miesięczego malucha, bo spodziewam się dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo70 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 01.06.06, 17:49 moja corka jezdzi - bugaboo (www.bugaboo.com, model: camleon to wozek wielofunkcyjny, wybralismy go po dokladnym porownaniu z quinny, mutsy i co. bugaboo to moim zdaniem najlepszy wozek dla kogos kto mieszka w miescie, chociaz tez sie znakomicie spisuje w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia_mamusia Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 01.06.06, 18:03 Easybob Driver 4XL. Jest ciężki jak cholera, ale dla mnie to zaleta, bo jak się braciszek uwiesi na rączce to wózek ani drgnie. Ma duże pompowane koła, przednie skrętne. Bardzo dobrze się prowadzi. Polecam, jeśli ktoś nie musi nośić po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
ashera Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 08:35 1. adbor 2. graco -2 szt. 3. pegperego venezia 4. koszmarna niemiecka 3kołówka o nieznanej marce 5. quinny freestyle 2YK oraz 3xl Bardzo dobrze wspominam pp venezia, quinny rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
anooo Implast Driver 3xl, Maclaren Techno XT 06.10.06, 09:59 Od stycznia jeździliśmy Driverem, a zima była przecież piękna tego roku, bardzo nam się podoba, maclarena kupiliśmy dwa tygodnie temu - również bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 14:52 inglesina magnum-fajny wozek,wazy troche ale dla najmniejszych dzieciaczkow super uzywany przez synka do 7 miesiaca zycia mamas and papas 03 series-super trojkolowiec tez ciezki ale przez to bardzo stabilny duzy,szerokie siedzisko,duze piankowe kola na sniegu sprawdzil sie celujaco co prawda material tapicerki to wielka pomylka ale poradzilismy sobie z nie no i 2 razy zepsuty hamulec-bez problemu wymieniony w sklepie a na wiosne quinny zapp-duzo o nim czytalam pozytywnych opinii-wyprobowany w sklepie.Przyda sie na wyjscie na male zakupy i na przejscie ponad 2 kilometrow w odwiedziny do dziadkow.Troche bedzie mi brakowac kosza ale na wieksze zakupy wybierzemy sie z tatusiem a oparcie do spania nie potrzebne,bo Kacperek juz nie spi na spacerach woli poznawac swiat)) Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 04.12.06, 09:06 Everflo - słaba tapicerka i jakość wykonania; Maclaren Techno XT - lekki, mały po złożeniu, rewelacyjna budka, słaby dostęp do koszyka, polecam dla osób, które dużo jeżdżą autem i mieszkają na wyższych piętrach; Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 09:55 ja jestem maniaczką wózkową miałam: (dla 2 dzieci) 1) inglesina magnum 2) inglesina max 3) deltim premier 4) maxi taxi tico 5) dopiero jedzie do mnie - Britax Esprit - to chyba bedzie moj ostatni wózeczek, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Teutonia spirit s3 06.10.06, 10:39 www.teutonia.no/spiritS3sitt.htm super zadowolona dzidzia tez Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 10:43 BEBECAR TRACKER- super na spacery!!!! Inglesina espresso- super do skladania i do samochodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikarico Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 04.12.06, 00:35 Mama Bebecar Tracker. Dobry na chodniki i w miarę proste ulice, niestety (a może to super) mieszkam na wsi gdzie o ulicach jeszcze nikt nie słyszał i kupiliśy nestora. Przynajmniej jest amortyzowany i szeroki. Uważam, że Bebecary są przereklamowane i na pewno nie służa do 3 lat, bo spacerówka jest za wąska, a fotelik służył nam przez 2 m-ce. Fakt, że mały miał 4 kg jek się urodził, no ale takie dzieci też są. Co ma dobre - to duża gondola. Gdybym jeszcze raz miała wybierać to raczej byłby to Implast Volant. Mialam wózek tej firmy dla starszego i używałam go bez żadnych problemów do 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 12:35 Ja dla córeczki mam Chicco Trio s3 i jestem bardzo zadowolona wózek rewelacyjny.A zamierzam kupić Red Castle City link,który wydaje mi sie super.Brałam jeszcze pod uwage PP Lite oraz Maclaren Techno. Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 13:11 Hej !!! ja do tej pory miałam 1. inglesina clasic w sumie ok, ale trochę za wielki 2.graco quatro tour wg. mnie porażka 3. brevi nie pamietam nazwy taki malutki cos ja graco city sport, też niestety nieporozumienie 4 Chicco ct 0.4 jak narazie a mam go juz rok IDEAŁ Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow inglesina&maclaren 06.10.06, 13:18 inglesina magnum inglesina zippy maclaren taki maly skladak parasolka wszystkie sa ok pozdr, monika Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 17:07 Jestem wózkową maniaczką i miałam do tej pory dla dwójki dzieci: 1 ABC Design głęboko spacerowy z nosidłem ok ale ciężki strasznie 2 Inglesinę Max bardzo fajna parasolka 3 Graco MetroSport może być bez rewelacji 4 Chicco Trekking super parasolka szkoda że się spodobała złodziejowi 5 Jakiś polski z Częstochowy nawet miał ładną tapicerkę i nic poza tym 6 Babydreams Buggy fajny dla starszaka,do dojazdów do żłobka się sprawdził 7 Deltim Fokus gondola i fotelik super spacerówka kiepska i wąska 8 Arti Travel kiepska podróbka Peg Perego ciągle się psuł 9 Coneco Traffic ciężki i bardzo źle się podbijało przednie kółka 10 Chicco CT 0,5 zerowa amortyzacja i kiepsko usztywnione oparcie,mała się w nim garbiła 11 Graco Mirage zero amortyzacji,plastikowy trzeszczący ale lekko się prowadził 12 Peg Perego Atlantico super!!! chyba najlepsza spacerówka na rynku 13 Inglesina Trip fajna,mogło by być trochę głębsze siedzonko 14 Chicco Caddy super parasolka dla starszaka Na wiosnę kupię jeszcze Quinny Zapp bo mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 21:12 Oj Koma, faktycznie prawdziwa maniaczka z Ciebie ). Ja myslalam kiedys, ze mnie to nie spotka nigdy, ze jestem praktyczna i w ogole.... A teraz mimo, ze Kasia ma dopiero 1,5 roku, to juz kupilam nastepny Mamy: - 3-funkcyjnego Kadexa, strasznie milo go wspominam z czasow kiedy Kasia byla Malenka, jezdzila nim przez rok, na prawde sie sprawdzil, zaliczyl z nami gory, doliny, morza; choc wygladal typowo dla polskich wozkow -Spacerowke polskiej firmy, ktora w nazwie ma slowo "sport", nie pamietam jaka to firma. Nie jest zla, swietnie sie prowadzi jak na polski, slaski wynalazek, na pelnych kolach, ktore sa nie skretne -Chicco Caddy- nasza Wielka MIlosc- kochamy Cie Caddy, za wszystko )) -Quinny Freestyle- dopiero dostane, wiec nie wiem ale mysle, ze jest spoko Pozdrawiam Kasieńko, to juz półtora roku razem Kasia przyszła na Świat 17.03.2005 roku o godz. 15.26 Kochamy Cię, Marcepanno nasza ! Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 20:59 quinny frestyle 4xl maclaren techno xt hauck-esprit infinity Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 06.10.06, 21:27 Miałam Implast Roy baby Dreams Travel mam teraz: Emmaljungę Classic gondola +spacerówka Peg perego Pliko P3 + fotelik Primo Viaggio aga Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 07.10.06, 20:08 Obeznie mamy Pega Atlantico-SUPER wad nie ma Pega Plico-średni, ciężko się podbija, no i siedzisko się w łódke wygina wcześniej miałam Polaka Alu-Sprint i wygodny dla dziecka, fajnie się prowadził, ale po pół roku użytkowania zaczął się psuć, no i ta waga A dla starszych miałam 2Xhauck , graco voyager(?) i nestor, Graco chyba najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 10:17 najpierw wielofunkcyjny Mikrus-super na zimę,jak czołg brnął przez snieg.ale po przełożeniu rączki do pozycji spacerówki kiepsko wyważony i sie żle podbijał. obecnie spacerówka Ramatti topaz-nie ma zastrzeżen,wózeczek super i mieści mi sie do bagażnika!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
violes1 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 12:08 pierwszy Impast driver 3 / koszmar sprzedany . drugi deltim voyager 005 zakup bardzo udany ) trzeci bebe confort viva / kiszka właśnie drugi raz jest w naprawie Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 14:58 Atlantico,Pliko P3 i AT4(jeszcze).Przsedtem był Mutsy Ale z całego"interesu" zostawiam Atlantico i dokupuję SPider'a Odpowiedz Link Zgłoś
ashera Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 16:02 zapomniałam o 6. chicco ct04, ale nie najlepiej go wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
vion Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 16:33 miałam Mikrus alu sprint:za ciężki i za mała gondola (syn miał w styczniu 4 miesiące i już mi sie nie mieścił w gondoli obecnie korzystam ze spacerówek; bebeconfort loola-może być.w mieście srawdza sie na dosc prostytch chodnikach i nie za wysokich kraweznikach:/ale dosc wygodna i lekka quinny zapp-rewelacja z malym minusem-brak rozkladanego oparcia Odpowiedz Link Zgłoś
alsei Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 08.10.06, 19:12 quinny comfort 3XL quinny zapp Odpowiedz Link Zgłoś
felonia Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 04.12.06, 10:02 deltim focus zalety: w miarę lekki jak na wózek z gumowymi kołami pompowanymi składam podwozie i gondolkę biorę w obie ręce i gnam na trzecie piętro-nie jest najgorzej mało niepotrzebnych dodatków = mniej usterek wielofunkcyjny kółka nadają sie do jazdy po mieście i po lesie bagażnik na dole odpinany wady budka sama się odpina z jednej strony już po dwóch miesiącach używania nosidełko do tego kompletu jest NIEWYGODNE DLA DZIECKA dziecię jest za mocno zgarbione białe wnętrze się brudzi koła nie są skrętne Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 bebecar raider AT+ i maclaren volo 04.12.06, 11:24 Dwa idealneŻadnych wad Chicco ct05-używany był dwa tygodnie, sprawował się ok, nie miałam zastrzeżeń. Po 2 tygodniach odsprzedaliśmy znajomym, którzy przyjechali do Polski i pilnie potrzebowali wózka.Minusem może być podnóżek: jest tak wysunięty do tyłu, że mniejszemu dziecku nóżki "dyndają" w powietrzu. I troche trzęsie podczas jazdy. Reszta ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Implast 3XL 04.12.06, 11:33 przez chwilę mieliśmy też parasolkę z Hauck a od pól roku spacerówkę z serii marka własna sklepu Aubert. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaaroo Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 13.12.06, 17:14 Mamy Chicco Ct 0.4 - bardzo dobry wózek Szkoda tylko, że nie ma lepszej amortyzacji. W skali od 0 do 6 daję mu ocenę 5. Odpowiedz Link Zgłoś
moni197606 Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 14.12.06, 09:53 Ja mam Xlander X1. Jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: ranking wózków-napiszcie jaki macie:)) 14.12.06, 14:18 1. Chicco 6WD LX (od noworodka do 2 lat) - gondolka, spacerówka, nosidełko samochodowe. Ocena 2+ za zerową amortyzację, kiepskie podbijanie przy podjeżdżaniu na krawężnik, kiepsko się pchało (porobiły mi się odciski od gąbki, wchodziłam na koła). + jest za dobrą jakość tapicerki, super ładny wygląd i obrotowe kółka z przodu. Mimo, że byłam niezadowoloną posiadaczką muszę go pochwalić za to, że nie rozwalił się, pomimo wożenia dziecka 18-20 kg przez ponad rok. Moze być łatwiejszy w prowadzeniu dla niższych niż ja mam. 2. Parasolka Jane Energy. Ocena na 5 za wyczuwalną amortyzację, łatwość prowadzenia i podbijania i fajną folię przeciwdeszczową. Mogłaby mieć większą budkę, bo ta to bardziej jest daszkiem. Według mnie dla długonogiego, wysokiego dziecka. Bo siedzisko ma trochę wyżej niż w inglesinie trip czy maclarenach. Wytrzymuje obciążenie 20 kg dzieckiem. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 x lander 14.12.06, 20:44 Mamy x landera x2, trzykołówka. Laura ma obecnie dwa latka, a wózek nadal wspaniale się sprawuje. Odpowiedz Link Zgłoś