Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię w Gdańsku wózek PEG PEREGO? Pilne !!

27.05.06, 12:49
Witam, Wybieram sie w niedzielę (28 czerwca) do Gdańska i bardzo chciałabym
kupić wózek PEG PEREGO PLIKO P3. Bardzo Was proszę o namiary na sklepy, w
których te wózki są. Ewentualnie piszcie też gdzie sa w Gdański porządne
sklepy z różnymi wózkami. Z góry wieeeeelkie dziękuję i mam nadzieję, że
znajdą sie mamy, które znaja Gdańsk "od podszewki". smilePozdrawiam, Dorota
Obserwuj wątek
    • awista1977 Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek Peg Perego? Piln 27.05.06, 12:51
      Właściwie to piszcie również o sklepach w Gdyni i w Sopocie. smile
      • kamilla29 Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek Peg Perego? Piln 27.05.06, 13:27
        Polecam bardzo sklep na Alei Zwycięstwa w Gdańsku naprzeciw Media Markt-ogromny
        wybór,jest gdzie pojezdzic wózkiem i mają nawet fragment bruku w
        podłodze ,zeby sobie wózek na dziurach wypróbować.Obsługa też bardzo dobra-to
        był pierwszy sklep gdzie nie musiałam ja pokazywać sprzedawcy jak się wózek
        składa i obsługuje.Jest też Akpol w Gdańsku na Jaśkowej Dolinie,wózków sporo
        ale ściśnięte,obsługa mało zainteresowana tobą.
        • kamilla29 Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek Peg Perego? Piln 27.05.06, 13:29
          Ale Peg perego to raczej tam nie było(chyba ,bo byłam jakieś 3 miesiące temu
          akurat tej firmy nie szukałam)
    • daria.1 Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek PEG PEREGO 27.05.06, 13:58
      Ja kupowałm w Akpolu na Jaśkowej Dolinie. Są też na Miszewskiego w małym sklepiku z wózkami. W Mama i Ja na Grunwaldzkiej nie ma tej firmy, ale jest duży wybór innych.
    • miloszkowa4 Akpol 27.05.06, 14:26
      Na pewno jest w Akpolu na Jaśkowej Dolinie, wczoraj przymierzałam do pliko p3
      synka smile. W mamo i ja nie mają peg perego
      Pozdrawiam
      Basia
      • awista1977 Re: do miloszkowej 27.05.06, 15:14
        Jak wypadły przymiarki do PP Twojego maluszka? Jakie sa Twoje odczucia co do
        tego wózka?
        • miloszkowa4 Re: do miloszkowej 27.05.06, 20:24
          Mój syn jest stanowczo za duży do tego wózka (9,5 miesiąca, 13 kg wagi). Jak
          rozłożyłam oparcie do spania to leżał ściśnięty, na długość oparcie może być,
          strasznie ciężko mi się podbijało go do góry, buda super można głęboko naciągnąć
          (dla mnie to bardzo przydatne), dosyć fajny jest też śpiworek na nogi. Szczerze
          mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego. Mój synek Miłosz nie chciał w nim
          siedzieć, a on chętnie siedzi w wózku. Mam spacerówkę peg perego atlantico i ona
          jest dla mnie rewelacyjna. Chyba nie znajdę rewelacyjnej parasolki, tak
          szerokiej jak atlantico. W ogóle to przymierzałam już mojego syna do całej masy
          parasolek i dochodzę do wniosku że te wózki to produkują dla drobnych dzieci
    • awista1977 Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek ? Piln 27.05.06, 15:02
      Dzięki dziewczyny. Może jeszcze Wam się coś przypomni smile czekam i pozdrawiam
    • w1paula Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek PP? Piln 27.05.06, 15:19
      Nie jestem co prawda z Gdańska ale właśnie tam w "mama i ja" na Grunwaldzkiej
      kupowałam swój wózeczek (Teutonia Mistral-rewelka, polecam). Nie wiem czy mają
      peg perego. Normalnie są nieczynni w niedzielę ale właśnie w tą będą otwarci,
      jakieś konkursy będą , losowanie nagród itp. Sklep będzie czynny do 15 ale nie
      wiem od której. Ich strona internetowa to www.mamaija.pl ale nie ma tam całej
      oferty. A sklep jest spory (2 tys m2) i obsługa miła i kompetentna. A tel do
      nich (058)558-20-00
      • moniak51 Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek PP? Piln 27.05.06, 16:54
        Potwierdzam że Peg perego są w Akpolu , na Miszewskiego oraz w Geant Gdynia tam
        jest dość duży wybór wózków . Ja szukałam Atlantico i nigdziej nie znalazłam
        więc kupiłam przez sklep internetowy.
        Pozd.monika
        • majatusia Re: Gdzie kupię w Gdańsku wózek PP? Piln 30.05.06, 00:48
          W Geant w Gdyni są w tej chwili 3 wózki PP: Cetro, P3 i atlantico. Z tym że P3
          jest w okropnym kolorze- na!!taki żarówiasty niebieski! Oczywiście można sobie
          zamówić inny kolor.
          W Akpolu na Jaśkowej P3 (w kolorze tofee) i AT4
          Co jest teraz na Miszewskeigo nie wiem... ale jakiś czas temu mieli venezję i
          któryś z tych głębokich
          Więcej sklepów z wózkami PP w Trójmieście niestety nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka