gdunia1 29.05.06, 12:34 Zastanawiam się nad zakupem tej lalki dla swojej prawie trzy letniej córeczki. Czy ktoś ma tą lalkę? Jaka jest wasza ocena, a raczej waszych dzieci. Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszulczewska Re: LALKA AGATKA - ktoś ma? 29.05.06, 13:45 Ulubiona lala mojej córki Dostała ja jak miała 3,5 roku. Lala jest miękka, głowkę na "twardszą". Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ellabella Re: LALKA AGATKA - ktoś ma? 29.05.06, 14:13 Ja odradzam Ci kupno tej lalki. Kupiłam ją kiedyś mojej córce. To ta Agatka, która gdy klaśniesz w ręce chodzi bądź raczkuje. Nie wiem czy o tą Ci chodzi, ale Ewa pisze chyba o jakiejś innej, bo ta nie jest miękka. Cała jest twarda i bardzo sztywna. Nie nadaje się do przytulania. Bardzo szybko się popsuła. Córka była b.zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialeszcz Re: LALKA AGATKA - ktoś ma? 29.05.06, 15:02 My mamy tez Agatkę i też jest ulubioną laką mojej Oli, polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: LALKA AGATKA - ktoś ma? 29.05.06, 16:19 Chyba piszesz o Karolince- tez kiedys moja córa na nia "zachorowała", juz miałam ja nabyć, ale odstraszyła mnie firma-epe ( czy jakoś tak), nie spotkałam sie jeszcze z przyzwoicie wykonana zabawka tej firmy Agatkę mamy od 1,5 roku ( moja córka ma 4,5 roku) i jest dosc lubiana ( ale moje dziecię generalnie za lalami nie przepada) Odpowiedz Link Zgłoś
bell5 Re: LALKA AGATKA - ktoś ma? 29.05.06, 20:29 Moja 4-letnia córeczka od roku posiada lalkę Agatkę u lekarza. Jest to lala funkcyjna, która gaworzy, śmieje się, płacze, kicha i mówi mama. W zestawie są także akcesoria lekarskie. Spośród wielu lal najchętniej bawi się właśnie nią. Odpowiedz Link Zgłoś
ellabella Re: LALKA AGATKA - ktoś ma? 29.05.06, 20:55 Oczywiście - pomyliłam Agatkę z Karolinką. To kupno Karolinki odradzam, o Agatce nic nie wiem, bo córka jej nie posiada. Z tego co piszecie widzę, że może się dzieciom podobać. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś