aniapz1 29.05.06, 14:30 Witam! Czytałam tu na forum, że kiedyś były fajne zestawy ciastoliny w Biedronce. Nie wiecie, czy one jeszcze istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga1526 Re: Ciastolina z Biedronki 30.05.06, 14:14 Byłam wczoraj w Biedronce - ale ciastoliny już nie było. Ze starych promocji zostały im: body i śposzki dziecięce, buty itp. Tak przynajmniej jest u nas (Legnica). Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Ciastolina z Biedronki 31.05.06, 13:41 Z tego co pamiętam to była zimą przed Bożym Narodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
o.krysia Re: Ciastolina z Biedronki 31.05.06, 15:00 Przed świetami Bożego Narodzenia kupiłam taki duży zestaw w zakręconym słoju, do dnia dzisiejszego jest super, ciastolina jest bardzo plastyczna, a syn (4 lata) bardzo lubi się nią bawić. Od tamtej pory nie widziałam tych zastrawów, ale biedronka mi nie po drodze więc za często tam nie zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
aniapz1 Re: Ciastolina z Biedronki 01.06.06, 16:40 Wielkie dzięki wszystkim za odpowiedź. Wychodzi na to, że trzeba patrzeć przed Świętamia, a moja Mała ma imieninki i urodzinki w lipcu( Odpowiedz Link Zgłoś