kiero10 05.04.08, 12:07 jakie miejsce (biuro podróży) polecacie na wyjazd we wrześniu dla 21-latka, do ok 1500 zł, interesuje mnie troche zwiedzania leniuchowanie na plaży i mprezki.z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renja Re: POMOCY 28.04.08, 13:44 W tym terminie i w tej cenie to myślę, ze bez problemu znajdziesz oferty praktycznie wszędzie (część w opcji Last minute) więc nie rozumiem w czym problem - sam musisz zdecydować gdzie chcesz jechać i która ofertę wybrać. Mając na oku konkretne hotele i biura poczytaj opinie o nich i podejmij decyzję. Jeśli chodzi o możliwość imprezowania poza hotelem to zdecydowanie Włochy, Hiszpania i Portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
natalka114 Re: POMOCY 05.05.08, 16:12 kiero, a co powiesz na Majorkę? ewentualnie Hiszpanię? Mam kilka fajnych ofert ( z opcją all inclusive ) ale z wylotami z Berlina, chociaż z polski może też bym coś ciekawego znalazła. Jeśli będziesz zainteresowany to odezwij się na maila natalka1141@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś