Dodaj do ulubionych

TAKO-dobra firma?

11.06.06, 18:50
Konkretny produkt,ktory mam na uwadze to wozek trzyfunkcyjny(ok.900zl).Czy
ktoras z piszacych tu Mam moglaby mnie do niego bardziej przekonac?Cos
polecic?Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • betulinka Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 18:58
      Nie mam niestety doswiadczenia z wozkami ale mam hustawke-polke(pokojowa)tej
      firmy i ten produkt moge polecic.Stabilna i solidnie wykonana.Moze maja swoja
      strone?Podlaczam sie do twojego postu z prosba o podanie przez ktoras z Was jej
      adresu.Pozdrowionka
      • 111a4 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 20:12
        my mamy wózek tako exceptional.własciwie wszystko super - jedna wada -
        ciezki!!!!i składa sie tak ze poł bagaznika nam zajmuje. kupilismy dlatego
        druga spacerówke.tako od czasu do czasu jezdzimy - na zakupy bo ma pojemny
        kosz.zostawiłam go tez z tego wzgledu na to ,ze duze pompowane koła swietnie
        sie sprawdziły tegorocznej zimy.
        • mykbyk Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 20:51
          Dzieki.Ale tym ciezarem troche sie przejelam.To wazny argument bo mieszkam na 4
          pietrze w bloku bez windy.
          • 111a4 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 20:55
            chyba ze masz mozliwosc wózek zostawiac na dole.bo inaczej - ciezko
            bedzie.wnosic sobie go nie wyobrazam.
    • mykbyk Do 111a4 11.06.06, 21:06
      A czy sa spacerowki TAKO warte nabycia?
      • 111a4 Re: Do 111a4 11.06.06, 21:28
        nie widziałam spacerówki tako.jedynie laski ale nie wygladały zbyt solidnie.ja
        tak jak juz pisałam kupiłam wielofunkcyjny.jako głeboki sprawdził sie
        super.jako spacerowy tez,duzo miejsca,rozkłada sie do pozycji lezacej...no ale
        ciezki.ja kupiłam z gracco - mosaic spacerówke.i sobie chwale.czasem jak sie na
        zakupy wybieram biore tako no i wtey czuje róznice.tako - 14 kg , mosaic 8.
      • mamand Re: Do 111a4 11.06.06, 22:03
        ja mam spacerówkę taco - składaną jak parasolka, z budą i koszem na zakupy,
        rozkładającą się na płasko i jestem z nie baaaardzo zadowolona - jest lekka,
        poręczna, wygodna i ma duże siedzenie
        z wielką ulgą przerzuciłam się na nią z ciężkiego 3 funkcyjnego wózka
        polecam
    • ewcia79 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 21:29
      Podaję adres strony, ale i tak kolorystyka w sklepach jest zupełnie inna.
      www.tako.czest.pl/
      • betulinka Do EWCIA79 11.06.06, 21:51
        Dzieki sliczne!Pozdrawiam
        • anulaaa mam wózek ... 11.06.06, 22:07
          tako julia-trzyfunkcyjny i jestem zachwyconasmile
          jako głeboki sprawdził sie super9urodziłam w grudniu) a teraz jako spacerówka
          jest rewelacyjny
          jedyna wada to waga-też mieszkam na 4 pietrze ale zostawiam go na 1ym-przypinam
          do kaloryferatongue_out
          chociaż kupilismy lekką spacerówkę to uzywam jej tylko na wyzjazdy i spacerki
          rodzinne z mężemsmile
          planuje go zosatwić do kolejnej zimy smile
    • alena11 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 22:06
      Mam wózek Taco City Voyager(silver collection).Jakość wykonania bez
      zarzutu,pompowane koła super,ale...jest cięzki,troszke za mało zwrotny no i
      jest spory problem z włożeniem go do bagażnika.Jesli mieszkasz w bloku,gdzie
      nie ma windy lub masz auto z małym bagażnikiem odradzam kupno tego wózka.
    • p_renula76 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 22:28
      Mamy"City Voyagera"tej firmy
      PLUSY - duza funkcjonalnosc, wygodne i obszerne siedzisko,pojemny koszyk na
      zakupy, kilka fajnych czesci ktore w zaleznosci od pogody i wieku dziecka mozna
      dopinac i odpinac, amortyzatorki faktycznie super sprawdzaja sie na
      nierównosciach chodnikowych, lekko sie go prowadzi, na zime super!! no i robi
      wrazenie wizualnesmile
      MINUSY - niestety cieżki(21 kg), po przełozeniu rączki na druga strone
      prakycznie nie mozna nim skręcic co mnie niemile zaskoczyłosad no i ferelne
      hamulcesad, po pól roku użytkowania dziala tylko jeden - chyba za słabe
      tworzywo w stosunku do ciezkosci wózka - widziałam kilka takich modeli u siebie
      w miescie i wszystkie juz bez hamulców!!Pozdrawiam
      • 111a4 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 22:30
        hamulce!!!to tez minus!!!ja to nigdy nie dawałam rady wcisnac a pozniej
        wyscisnac!!!!!dlatego mój ma jeszcze je sprawne
      • alena11 Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 22:34
        Faktycznie hamulce tragedia.Jak juz je nacisne,to samą noga nie moge
        odblokowac,potrzebna jest do tego ręka.Ze skręcaniem po przelozeniu rączki tez
        mam problem,ale wynika to z tego,ze amortyzatory są po tej właśnie stronie,no i
        dzialaja tak dobrze,że trzeba przylożyć naparawde duza siłe, zeby wózek sie
        ugiął na tyle, zeby skrecil.
      • sigdam Re: TAKO-dobra firma? 11.10.06, 21:05
        zobacz wozek firmy kaps 3-cyprys lux, wielofunkcyjny,nie jest bardzo ciezki i
        nie jest bardzo drogi, ale naprzyklad przed wlozeniem do bagaznika fabii musze
        zdjac kola, mysle , ze moge ten wozekm polecic, zobacz go tutaj
        www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-wielofunkcyjne-kaps3-cyprys-lux?osCsid=7fbc7a823226ef56c3177438a0c5288d
    • mykbyk Re: TAKO-dobra firma? 11.06.06, 23:08
      Dziekuje.Musze jednak skierowac swoja uwage na innego producenta.Pozdrawiam
      Mamy!
      • annalalik Re: TAKO-dobra firma? 27.07.06, 18:54
        Spróbuj Deltin Focus lub Voyager Ligero smile
        • agnes783 mam wózek Julia woelofinkcyjny 28.07.06, 07:55
          urodziałm w kwietniu napoczątlu byłam zadowolona,le radość trwała do czasu
          kiedy miałam go samam wnieść na 1 piętro - nie dałam rady...Juz był drugi traz
          nie kupowała tego wózka, bo bedę musiała kupić jeszcze spacerówkę, bo nie
          wyobrażma sobie kolejny sezon sie męczyć. Na pewno kupiłabym tańszy głegoki a
          lepszą spacerówkę. W głebokim długo nie wozisz...Pozdrawiam
          • bobo89 TAKO 11.10.06, 15:44
            ja urodziłam w maju. Mam wózek TAKO City Voyager. Ja jestem zadolowolona , ale
            tak jak pisałyście ciężki (ja mam winde, więc go nie nosze), trzeba miec duzy
            bagażnik bo niestety po złożeniu i tak jest duzy. Ale jak ktoś ma duzy
            bagażnik, brak schodów w domu to naprawde polecam. Ja nie mam problemu z
            hamulcem.
            • tysiamama21 mam TAKO Julia exclusive 11.10.06, 16:21
              Jest dość cięzki i mało zwrotny ale generalnie się sprawdził. ma pare fajnych
              funkcji, jest solidny, ma super amortyzatory i hamulce działają ok poza tym, że
              jeden delikatnie szoruje ale kupiłam ten wózek uzywany za 390zł ze wszystkim
              wiec chyba nie mam co narzekac. i zaden inny wozek nie ma chyba az tak duzych
              dmuchanych kol-sa po prostu super zwlaszcza w zestawieniu z amortyzatoramismile
              zadne wielkie krawezniki nam nie straszne.
              • animetka tako city voyager 11.10.06, 17:55
                Mamy go od 9 miesięcy.Kupiliśmy w sklepie internetowym za 920 zł +10zł koszt
                przesyłki.Jest bardzo solidny i ładny,ale bardzo ciężki,hamulce ok.Jednak już
                nie mogę się doczekać zmiany na lżejszy modelsmile
    • alienxxx Re: TAKO-dobra firma? 11.10.06, 22:04
      mam Tako, wczesniej Polak, znam Deltim i Chico
      wybralbym Tako
      • mata811 Mielismy tako... 12.10.06, 09:33
        Typ Julia. Super wózek. Dostaliśmy go w spadku po 1 dziecku, a teraz będzie
        służył kolejnemu, trzeciemu dziecku.
    • anika_ml Re: TAKO-dobra firma? 12.10.06, 10:53
      Mam tako julia- jestesmy bardzo zadowleni ale jak pisaly poprzedniczki
      ciezki.jak mieszkasz na 4 pietrze bez windy to odradzam. Ja mam winde i czasem
      narzekam, że mi ciezko.Poza tym stabilny, porzadnie wykonany, trwaly. Mamy tez
      lezaczek tako i ten jest super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka