melodynelson 11.11.03, 18:20 wiem, ze na swiecie panowal zachwyt, gdzie w PL mozna kupic jakies plyty, juz sprawdzilam, ze empik ani merlin nie maja co to za rodzajmuzyki, czy mozna go z kims porownac? a czy kos z Was lubi Nick Drake? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubasa Re: Ryan Adams, znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 18:20 melodynelson napisała: > a czy kos z Was lubi Nick Drake? Ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ryan Adams, znacie? 11.11.03, 20:00 Ja, owszem, i Nicka Drake'a, i Ryana Adamsa, bardzo, choć jego ostatnia płyta 'Rock n' roll' jest bardzo rozczarowująca. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Ryan Adams, znacie? 12.11.03, 00:00 trza wam goscia co to zwie sie Hawksley Workman! Nie sadze by sklepy byly zawalone jego plytami, ale pierwszego grudnia gra koncercik w Berlinie i co niektorzy licznie wyrusza w pelni docenic to wydarzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
spaceage Re: Ryan Adams, znacie? 12.11.03, 21:30 gold bylo kiedys dostepne w empikach na fan.pl jest duzy wybor plyt, nawet najnowsze love is hell 1, ktore troche "rownowarzy" rock n roll Odpowiedz Link Zgłoś