mammazuzi 21.06.06, 13:42 prosze aby ktos polecil mi body z dobrze wyprofilowanymi, glebokimi wcieciami przy nozkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majcia2005 Re: ...wygodne body... 21.06.06, 14:29 Na pewno body z mothercare - są super, szkoda tylko że drogie, ale warto odżałować. Bardzo dobrze używają się również body H&M, polecam też body early days. Natomiast spażyłam się już nie raz na body oferowanych do sprzedaży w supermarketach - kusząca cena i nic poza tym, wyglądają ok do pierwszego prania, po praniu nie nadają się już najczęściej do ponownego użycia.. Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: ...wygodne body... 21.06.06, 14:32 zdecydowanie tańsze są z drewexu PePe, i też całkiem dobre ok. 25zł Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ceny body 21.06.06, 15:12 Dawno nie kupowałam body, ale, o ile pamietam, to Mothercare w 7-paku kosztowały ok. 119 zł. A więc wychodzi ok. 17 zł za sztukę. No i jakość taka, że na pewno jeszcze drugie dziecko ponosi. aga Odpowiedz Link Zgłoś
miloszkowa4 Re: ceny body 21.06.06, 15:20 early days, kupiłam trzy zestawy na allegro dla synka - każde inne. Bawełna naprawdę super jakości, po praniu nic złego się z nią nie dzieje. Naprawdę polecam. Z innych firm to jeszcze używam z firmy classic, też fajne gatunkowo, ale trzeba patrzeć na fason (na lato mam na ramiączkach i są super), pepe też są ok, ale ja je używałam jak mój synek nosił 62-68 rozmiar Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kap1 Re: ...wygodne body... 21.06.06, 15:16 A czy w mothercare wszystkie body mają zakładki na ramionach czy są też zaminane na napy? U nas zakładki się nie sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ...wygodne body... 21.06.06, 15:40 Ja widziałam tylko z zakładkami, na pewno takie są w 7-pakach. Mniejszych opakowań nie kupowałam. aga Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: ...wygodne body... 22.06.06, 12:04 jesli zakladki nie sprawdzily sie ze wzgledu na "rozciagniecie" i za duzy powstajacy dekold, to polecam early days w 3- i 7- packach, ale te kolorowe, te biale sie rozciagaja i nie leza tak dobrze. Dla mnie mothercare jest troche przereklamowane, tzn dobre ale nie lepsze od early days a drogie. dobre sa tez bodziaki firmy "sanetta" - niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: ...wygodne body... 22.06.06, 12:14 Ja polecam Early days, ale tylko te w trzypakach, te w siedmiopakacj sa gorszej jakości ( kolorowe również ). Trójpak na allegro kosztuje około 24zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: ...wygodne body... 22.06.06, 12:30 Coccodrillo (na allegro czesto sa promocje typu 1 za 19,90 a drugie za pol ceny). IMO jedne z najlepszych polskich - swietna bawelna, nie rozciagja sie. nie traca fasonu, nie odbarwiaja. Idealne dla mnie to zwlaszcza te zniewielkim dodatkiem elastyny, bardzo dobrze leza na moim nieszczuplym dziecku. Z bardzo dobrych sa tez body KappAhl (czesto mozna w promocji kupic 3 za cene 2). Tylko, ze one sa raczej cieple a nie bielizniane, takie bardziej wyjsciowe. Ktos tu polecal Pepe Drewex. Owszem fajne, ale jednak ja mam zastrzezenie do szerokosci "otworow" przy nozkach. Mojego syna troche obciskaja. Odpowiedz Link Zgłoś
majcia2005 Re: ...wygodne body... 22.06.06, 13:12 W poprzedniej wypowiedzi zachwalałam body mothercare i nadal to podtrzymuję. Piszę ponownie gdyż przed chwilą trafiłam na allegro przez przypadek na super ofertę sprzedaży własnie body z tej firmy. Sprzedawca oferuje 7-paki w bardzop przystępnej cenie.. O to adres stronki: www.allegro.pl/item111388745_mothercare_7_sztuk_body_super_0_3m_inne_rozm_.html Nie umiem wstawiać linków, nie wiem czy mi wyszło... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: OT - wstawianie linków 22.06.06, 13:17 Wklejaj zawsze pelny link tzn. z '' na poczatku to wtedy sie bedzie podswietlal, samo 'www' nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: OT - wstawianie linków 22.06.06, 13:18 Wklejaj zawsze pelny link tzn. z 'h t t p : //' na poczatku to wtedy sie bedzie podswietlal, samo 'www' nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
majcia2005 Re: OT - wstawianie linków 22.06.06, 14:59 A więc próbuję... www.allegro.pl/item111390523_mothercare_7_sztuk_body_super_6_9m_inne_rozm_.html Odpowiedz Link Zgłoś
majcia2005 Re: OT - wstawianie linków 22.06.06, 15:00 Dzięki za informację o wstawianiu linków. Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ...wygodne body... 22.06.06, 20:50 Też widziałam tę aukcję, kupowałam u tej allegrowiczki śpiworek do spania Mothercare i jestem bardzo zadowolona z transakcji, a ta cena za body bardzo atrakcyjna, w sklepie są dużo droższe. aga Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: ...wygodne body... 22.06.06, 13:16 Polecam early days. Ja kupowałam na allegro własnie te kolorowe w siedmio i w trójpaku. Nie wydaje mi się aby się różniły jakościowo bo i tu i tu są dokładnie te same. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
alexama Re: ...wygodne body... 22.06.06, 15:57 Polecam H&M, sa super, po praniu zero deformowanie i dlugotrwale!! Pozdrawiam, Alexama Odpowiedz Link Zgłoś
izawojcik1 Re: ...wygodne body... 22.06.06, 16:30 Mam lub mialam body z firm H&M, Cubus, C&A oraz Mothercare. Wszystkie wedlug mnie bez zastrzezen. W tej chwili moje dziecko juz ze wszystkich wyrasta i jedynie C&A maja rozmiar na 98 ale wlasciwie nie napisalas czy szukasz takiego, poniewaz masz duze dziecko i problem z doborem rozmiaru? Tak sobie sama wymyslilam i teraz sadze, ze moze nieslusznie Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: ...wygodne body... 22.06.06, 16:38 nie, nie jest jakos wyjatkowo duza ale zaczyna wyrastac z rozm. 68 i musze cos dokupic. na niektorych bodziakach ktore np dostalam w prezenie lub kupowalam jeszcze bez doswiadczenia zawiodlam sie wiec teraz wole sie upewnic co warto kupic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ...wygodne body... 30.06.06, 08:55 czy te kolorowe 7 paki body early days rzeczywiscie sa kiepskiej jakosci? wolalabym kupic mothercare ale w Krakowie nie ma tego sklepu a na allegro sa same niebieskie kupic early days czy to beda wyrzucone pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: ...wygodne body... 30.06.06, 09:44 Witam serdecznie! Moim zdaniem nie beda to pieniążki wywalone w błoto A jesli ma Pani jeszcze wątpliwości to może prosze wybróbować body firmy Cheeroki, jest naprawdę swietnej jakości: www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=21_24_40&products_id=967 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=21_24_40&products_id=707 Pozdrawiam Agnieszka www.szafamalucha.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: ...wygodne body... 30.06.06, 16:12 u nas sprawdziły się: sofija, kappAhl, coccodrillo Odpowiedz Link Zgłoś