Dodaj do ulubionych

wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne????

28.06.06, 22:36
wybieramy sie z córeczka nad morze.rozwazam kupno łózeczka turystycznego.czy
to rzeczywiscie sie przydaje????czy tylko zbedny wydatek????mała jest
strasznie do łózeczka przyzwyczajona,poztym ja mogłabym spac spokojnie
wiedzac ze jest bezpieczna,ze nie spi na jakiejs wersalce.jakie sa Wasze
doswiadczenia?????
Obserwuj wątek
    • agapro2 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 28.06.06, 22:47
      Super sprawa - polecam. Kupiliśmy jak jechaliśmy nad jezioro. Dziecko śpi
      spokojnie, tak jak w domu (przynajmniej u nas tak było).
      • 111a4 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 28.06.06, 22:49
        no własnie o to mi głównie chodzi.mała nauczyła sie zasypiac tylko w
        łózeczku,ze mna wogóle nie zasnie.chyba bede musiała przekonac meza co do tego
        łózeczka.
        • niusia74 bardzo przydatne 29.06.06, 10:08
          tylko problem z materacem. Zawsze jak wyjeżdżamy bierzmey to łożeczko, ale
          materac z normalnego i w bagażniku jest full rzeczy. za miesiąc jedziemy
          samochodem do chorwacji i zastanwiamy sie nam jakimś składanym materacem, bo
          tamten za duzo miejsca nam zabierze w bagażniku
    • lucado Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 28.06.06, 22:51
      TAK!!! my mamy tylko takie łóżeczko dla naszego synka kupiliśmy do niego
      materac kokosowo-piankowy i jest ok. mamy rodziców w innym mieście i jak
      wyjeżdżamy do nich to zawsze zabieramy łóżeczko. łóżeczko jest polskiej firmy
      Arti kosztowało 270zł.
    • joaska26 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 28.06.06, 23:34
      Bardzo fajna sprawa i naprawde sie przydaje.my zakupiliśmy na allegro za jakies
      200pln i tez jest super.polecam
      • greatperla Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 06:34
        fajna sprawa..nam tez sie przydalo-mały mial 3 miesiace jak wyjechalismy..teraz
        tez wyjezdzamy i pewnie znowu sie przyda-spał w nim super-lepiej niz w
        domu..smile)))
    • iwciab Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 09:03
      Polecam! Przydaje sie zarówno do spania na wyjazdy a na krótsze wypady służy
      jako kojec, jedziemy na dzialkę , my sobie siedzimy a córcia bryka w łóżeczku,
      naprawdę super wynalazek, pozdrawiam IwciaB
      • agab72 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 09:09
        A czy wcześniej, przed wyjazdem, robiłyście jakąć "próbę generalną" ? Gdy
        będziemy wyjeżdżać córka będzie miała rok - więc dziecko "kumate". Ja k Wasze
        dzieci reagowały na zmianę miejsca spania - tradycyjne łóżeczko ze szczebelkami
        zmienione na coś zupełnie innego. Nie było problemu ?

Pozdrawiam.
        Aga.
        • asimama Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 10:46
          ja też jestem miłośniczką łóżeczek turystycznych, ale znając charakterek naszej
          córki przeprowadziłam "próbę generalną" przed pierwszym wyjazdem. Po prostu
          kładłam ją na drzemki w ciągu dnia właśnie do turystycznego, wstawionego do
          pokoju, w ktorym mała normalnie spi. Na początku bylo troche marudzenia, ale w
          koncu jej się spodobało i wyjazd był udany. Teraz praktykujemy na weekendowych
          wyjazdach na działke do znajomych, a w sierpniu, na naszych pierwszych
          wspólnych wakacjach nad morzem! - Juz niemoge sie doczekac!
    • palomkaa Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 09:36
      super sprawa, do lozeczka dokupilismy zwykly materac piankowy za 20zl (albo
      30zl juz nie pamietam) ma te zalete ze mozna go zwinac w rulon i zajmuje malo
      miejsc a o to przeciez w podrozy chodzi. kupilismy lozeczko kilka dni przed
      wyjazdem i rozlozylizmy w domu zeby wylecial "zapach" nowosci i kladlismy tam
      malego zeby sie przyzwyczail.
    • kata75 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 09:56
      super sprawa (lozeczko + materac piankowy), Tomek spi tak w takim lozeczku u
      opiekunki
      • 111a4 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 21:50
        mam jeszcze jedno pytanie.czy te łozeczka maja jakies ograniczenia wagowe????
        chodzi mi o to czy przyda sie jeszcze na przyszły rok takie łozeczko czy tez
        tylko na teraz.
        • lucado Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 22:24
          ja mam łóżeczko arti i jest tu poziom wyższy to jest do 13kg, ale to dla
          dzieckaktóre nie siada i nie wstaje. łóżeczko jest przeznaczone dla dziecka do
          lat 4. także napewno przyda się za roksmile))))))))))
      • 111a4 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 21:52
        czy takie łozeczko ma ograniczenia wagowe????zastanawiam sie czy posłuzy nam w
        przyszłym roku równiez.
        • corneliss Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 29.06.06, 22:06
          synek kolezanki obecnie 2,5-latek spi tylko w takim, lozeczko ma sie dobrze,
          mimo ze dziecko wskakuje do niego i dosyc intensywnie eksploatuje, jest to jego
          ulubione lozeczko, w szczebelkowym nie chce spac
    • doddi3 A łóżeczko której firmy polecacie też jako kojec?? 29.06.06, 23:23
      • 111a4 Re: A łóżeczko której firmy polecacie też jako ko 30.06.06, 12:40
        no własnie???które firmy polecacie????
    • aniarybka28 Re: wyjazd-łóżeczko turysztyczne - przydatne???? 01.07.06, 01:12
      Odkąd Ola (11 miesięcy)zaczęła stać kupiliśmy jej turystyczne łóżeczko firmy
      Arti z wszystkimi dodatkami,jestem naprawdę zadowolona, bezpieczne , duże i
      wygodne szybko się składa do pokrowca i zajmuje naprawdę niewiele miejsca w
      aucie. Sprawdzone na wakacjach w Hajduszoboszlo w czerwcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka