kangurek1979 06.07.06, 20:30 Co myślicie na temat wózka hauck (marlin 4, jaguar 4? Czy warto go kupować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paproszek57 Re: wózki dziecięce hauck 07.07.06, 18:51 też jestem zainteresowana tym wózkiem, szczególnie jaguarem 3, jutro mam nadzieję go zobaczyć na żywo więc wtedy coś bliżej mogę napisać, ale opinie na forum odnoście haucków nie są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
kangurek1979 Re: wózki dziecięce hauck 07.07.06, 18:59 Dzięki za info. Jeśli można wiedzieć to gdzie czytałaś opinie na temat haucków i co było krytykowane?? Gdzie można obejrzeć wózki haucka na żywo?? Jeśli obejrzysz jaguara 3 daj znać. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: wózki dziecięce hauck 07.07.06, 22:47 ja bardzo czesto wypowaidalalm sie negatywnie na temat wozkow tej firmy, majac na mysli model trojkolowy zeskretnym przednim kolem. Chyba wiekszosc negatywnych komentarzy dotyczylo glownie tego modlu. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: wózki dziecięce hauck 09.07.06, 11:05 wrzuć w wyszukiwarke na gazecie marlin czy jaguar, ja wczoraj widziałam oba wózki i od razu zrezygnowałam, duzo lepiej wyglądaja w internecie, kolory maja fatalne, ja ogladałam w świecie dziecka w jupiterze w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś