maja285 12.07.06, 17:41 Czy ktoś ma takie łóżko i napisze mi jak się sprawuje? Albo może oglądał je na żywo? Kupiłabym z planem przyszłościowym dla drugiego dzidziusia w "planach" Co myślicie? chodzi mi o cos takiego: glinki.com/?l=dts8dg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaaga1 Re: łóżko KURA Ikea 12.07.06, 18:17 Hej, my mamy takie lóżko, kupiliśmy starszej córci na kilka miesięcy przed urodzeniem sie mlodszej siostrzyczki też z zamiarem wykorzystania go dla dwójki dzieci ale teraz już sama nie wiem ... KURA ma wg. mnie tyle minusów co plusów ... Nasza córcia byla malutka kiedy przenieślismy ją do nowego lóżeczka, baliśmy sie polożyc ją na pietrze więc polożylismy jej materac na dole (na podlodze) a góra sluży nam jako pólka na różne skarby (wygląda to fajnie, mala ma taki swój kącik) .. teraz kiedy troche podrosla zamierzamy odwócić lóżko (spanie na dole na pewnej wysokości), wcześniej i ten wariant odrzucilismy bo mala wędrowala po calym lóżku i balismy sie, że spadnie ... piętro narazie odpada i chyba jeszcze dlugo nie bedzie wchodzilo w grę ... mimo, że jest to nisko , jak na lózka piętrowe ,,, Ogólnie jestem zadowolona chociaż kupowalam lózko z katalogu i nie wyobrażalam sobie , że jest takie duże ) ... niskie ale dlugie ... a nasz pokoik dziecięcy jest dosyc maly ... Jesli masz jakies pytania albo chcialabys zobaczyc zdjęcia napisz na priv pozdrawiam mamaaga1 Odpowiedz Link Zgłoś