Gość: kemot97 IP: 195.224.9.* 25.05.11, 15:19 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9664362,Nie_zyje_Edward_Zentara__Aktor_popelnil_samobojstwo.html gral w Mjm Tomasza - przyjaciela Marii Zdunskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.05.11, 15:22 w "Pierwszej miłości" grał ojca/ojczyma? Pawła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:05 Musiał być bardzo zdesperowany, skoro zdecydował się odebrać sobie życie. Szkoda człowieka, jak każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Mjm Aktor nie zyje IP: 217.153.76.* 25.05.11, 16:10 Boże, czemu.. Co zdarzyło się w jego życiu, że popchnęło go do tak ostatecznego kroku?? I wcale nie będę pisać jakim był znakomitym aktorem, bo słabo znam jego dorobek, ale "Karate po polsku" to jeden z filmów do których mam wielki sentyment i nigdy nie przepuszczę okazji, żeby obejrzeć po raz kolejny.. Naprawdę, bardzo mi smutno, jak zwykle w takich razach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Mjm Aktor nie zyje IP: 193.238.8.* 25.05.11, 16:18 a ja go nie zapomnę rózwnież z siekierezady i ekstradycji. bardzo to smutne, choć nie wiem czy nie smutniejsze jest okreslenie go w tytule jako aktor mjm :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:55 czy Tobie to naprawdę sprawia przyjemność? obrażanie ludzie, którzy już nie żyją? kiedyś się brałeś za Kownacką, teraz znowu...chcę ignorowac Twoje posty, ale nie mogę, doprowadzają mnie do szału! A Żentara był dyrektorem teatru w Tarnowie, bardzo dobrym dyrektorem, nie wiem jakie przesłanki Nim kierowały, co takiego stało się w Jego życiu, ale wstrząsnęła mną ta śmierć. Aktorzy są bardzo słabi psychicznie, szkoda, że nikt nie pomógł Mu stawić czoła tym problemom, że nikt nic nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:40 mój powyższy post jest częściowo nieaktualny, bo widzę, że wypowiedź XD została skasowana- dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 18:18 Początkowo jak o tym przeczytałam to pomyślałam że to ze względów zawodowych, ale poszperałam w internecie i jego dorobek artystyczny jest całkiem dobry, teatr którego był szefem też sobie dobrze radzi, co w takim razie go skłoniło do tego? Może niedługo się dowiemy. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 18:58 Sziet,że też chciało się ci szukać po necie"dlaczego to on popełnił samobójstwo"?-bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:31 black.sally napisała: > Sziet,że też chciało się ci szukać po necie"dlaczego to on popełnił samobójstwo > "?-bez sensu a ty taka niedomysla jestes czy tylko udajesz?? przeciez wyraznie napisała ze poszperała w necie w celu wyszukania dorobku artystycznego a nie przyczyn samobojstwa..sic! Odpowiedz Link Zgłoś
ada0406 Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 19:05 szkoda czlowieka;( PALENIE ZABIJA- najlepiej wiedza o tym czarownice... Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 19:07 oj szkoda to była po prostu ludzka ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi wywalić go z forum IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 25.05.11, 19:55 No tak, pełen empatii xd znowu ma coś do powiedzenia. Pewnie w swoim środowisku musi trzymać podkulony ogon (cokolwiek by to miało znaczyć), więc tu anonimowo musi dopieprzyć każdemu. Jest ordynarny i chamski. Ma wiele dopowiedzenia nt wychowawczej porażki Królikowskich... Swoją postawą udowadnia, że tojego rodzice ponieśli sromotną klęskę wychowawczą. ŻAL i ŻENADA w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 25.05.11, 19:57 Patrz, a ty ciągle w obiegu. Szukasz podpowiedzi? Wymyśl coś sam - może skok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 20:22 Ne odpowiadajcie mu, nie karmcie trolla. Tylko kompletny ignor sprawi, ze sie wyniesie. A tak to tylko sie brandzluje przed kompem, ze ktos reaguje na jego prymitywne zaczepki - tak jak teraz pewnie! I dziwnym trafem nikt z moderacji nie chce zablokowac mu konta, mimo, ze zlamal juz tyle razy regulamin. Tna tylko te jego posty, a i tak nie wszystkie. Szkoda im sie pozbyc pacana, ktory nabija im frekwencje. No, chyba, ze to pracownik, ktory takie ma wlasnie zadanie. Pogratulowac zatem :-///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 20:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowana Re: IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 20:55 ojej a ja nie kojarzę kogo on grał w emce.Grał Tomasza? jakiego Tomasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś