Dodaj do ulubionych

Mjm Aktor nie zyje

IP: 195.224.9.* 25.05.11, 15:19
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9664362,Nie_zyje_Edward_Zentara__Aktor_popelnil_samobojstwo.html
gral w Mjm Tomasza - przyjaciela Marii Zdunskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.05.11, 15:22
      w "Pierwszej miłości" grał ojca/ojczyma? Pawła
    • Gość: R Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:05
      Musiał być bardzo zdesperowany, skoro zdecydował się odebrać sobie życie.
      Szkoda człowieka, jak każdego...
      • Gość: Justa Re: Mjm Aktor nie zyje IP: 217.153.76.* 25.05.11, 16:10
        Boże, czemu.. Co zdarzyło się w jego życiu, że popchnęło go do tak ostatecznego kroku??
        I wcale nie będę pisać jakim był znakomitym aktorem, bo słabo znam jego dorobek, ale "Karate po polsku" to jeden z filmów do których mam wielki sentyment i nigdy nie przepuszczę okazji, żeby obejrzeć po raz kolejny..
        Naprawdę, bardzo mi smutno, jak zwykle w takich razach..
        • Gość: maria Re: Mjm Aktor nie zyje IP: 193.238.8.* 25.05.11, 16:18
          a ja go nie zapomnę rózwnież z siekierezady i ekstradycji. bardzo to smutne, choć nie wiem czy nie smutniejsze jest okreslenie go w tytule jako aktor mjm :/
    • Gość: marta Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:55
      czy Tobie to naprawdę sprawia przyjemność? obrażanie ludzie, którzy już nie żyją? kiedyś się brałeś za Kownacką, teraz znowu...chcę ignorowac Twoje posty, ale nie mogę, doprowadzają mnie do szału!

A Żentara był dyrektorem teatru w Tarnowie, bardzo dobrym dyrektorem, nie wiem jakie przesłanki Nim kierowały, co takiego stało się w Jego życiu, ale wstrząsnęła mną ta śmierć. Aktorzy są bardzo słabi psychicznie, szkoda, że nikt nie pomógł Mu stawić czoła tym problemom, że nikt nic nie zauważył.
      • Gość: marta Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:40
        mój powyższy post jest częściowo nieaktualny, bo widzę, że wypowiedź XD została skasowana- dziękuję.
        • spinka0001 Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 18:18
          Początkowo jak o tym przeczytałam to pomyślałam że to ze względów zawodowych, ale poszperałam w internecie i jego dorobek artystyczny jest całkiem dobry, teatr którego był szefem też sobie dobrze radzi, co w takim razie go skłoniło do tego?
          Może niedługo się dowiemy.

[*]
          • black.sally Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 18:58
            Sziet,że też chciało się ci szukać po necie"dlaczego to on popełnił samobójstwo"?-bez sensu
            • Gość: lol Re: Mjm Aktor nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:31
              black.sally napisała:

> Sziet,że też chciało się ci szukać po necie"dlaczego to on popełnił samobójstwo
              > "?-bez sensu

a ty taka niedomysla jestes czy tylko udajesz?? przeciez wyraznie napisała ze poszperała w necie w celu wyszukania dorobku artystycznego a nie przyczyn samobojstwa..sic!
    • ada0406 Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 19:05
      szkoda czlowieka;(

PALENIE ZABIJA- najlepiej wiedza o tym czarownice...
      • spinka0001 Re: Mjm Aktor nie zyje 25.05.11, 19:07
        oj szkoda
        to była po prostu ludzka ciekawość
        • Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:24
            • Gość: pipi wywalić go z forum IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 25.05.11, 19:55
              No tak, pełen empatii xd znowu ma coś do powiedzenia.
              Pewnie w swoim środowisku musi trzymać podkulony ogon (cokolwiek by to miało znaczyć),
              więc tu anonimowo musi dopieprzyć każdemu. Jest ordynarny i chamski.
              Ma wiele dopowiedzenia nt wychowawczej porażki Królikowskich...
              Swoją postawą udowadnia, że tojego rodzice ponieśli sromotną klęskę wychowawczą.
              ŻAL i ŻENADA w jednym.
    • Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:51
      • Gość: pipi Re: IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 25.05.11, 19:57
        Patrz, a ty ciągle w obiegu.
        Szukasz podpowiedzi? Wymyśl coś sam - może skok?
        • Gość: ... Re: IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 20:22
          Ne odpowiadajcie mu, nie karmcie trolla. Tylko kompletny ignor sprawi, ze sie wyniesie. A tak to tylko sie brandzluje przed kompem, ze ktos reaguje na jego prymitywne zaczepki - tak jak teraz pewnie!
          I dziwnym trafem nikt z moderacji nie chce zablokowac mu konta, mimo, ze zlamal juz tyle razy regulamin. Tna tylko te jego posty, a i tak nie wszystkie. Szkoda im sie pozbyc pacana, ktory nabija im frekwencje. No, chyba, ze to pracownik, ktory takie ma wlasnie zadanie. Pogratulowac zatem :-/////
          • Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 20:40
            • Gość: niezorientowana Re: IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 20:55
              ojej a ja nie kojarzę kogo on grał w emce.Grał Tomasza? jakiego Tomasza?
              • Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 21:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka