znaniec1 15.07.06, 08:48 witam, proszę o pomoc, wiem ze maclaren ale nie wiem który, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 11:42 W jakim wieku dziecko i w jakich warunkach ma być uzywany wózek, jako dodatkowy, czy ten jedyny? To najważniejsze punkty do rozpatrzenia przy zakupie wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 12:21 quest lakoniczne pytanie, lakoniczna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 14:17 dziecko 9 miesięcy, wózek ma być jako 2, duzą sacerówkę mam. pytanie lakoniczne bo ja nie widzę większych róznic w tych wózkach, moj syn jest dosc duzy, wózek ma mi slużyc na wakacje, zakupy, krótkie spacery wiem ze wszystkie maja rozkładane oparcie, jest to dla mnie wazne bo nigdy nie wiadomo kiedy maluch zasnie, musi być lekki, a one wszytskie przecież takie są, łatwo się składać, aha jedyne co zauważyłam to to ze techno ma wieksze kółka, chyba sie go lepiej prowadzi na chodniku, no i oboje jestesmy dosc wysocy wiec rączka musi być odpowednio długa, ale to jak zauważyłam w tych wózkach nie jest problemem. czy o jakoś zmienia odpowiedz mam które mi odpisały?? dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 17:03 Wózki te róznią się i to znacznie.Rozkładane zupełnie na płasko oparcie ma tylko Techno ,w Quest jest pozycja półleząca, Volo nie rozkłada się.Następna róznica to amortyzacja-niezła w Techno w innych zadna.O wielkości kół sama pisałaś.Regulację wysokości rączek ma tylko Techno.Jak na ten wiek dziecka to Techno ew.Quest. Odpowiedz Link Zgłoś
meggis Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 17:19 Ja kupilam swojemu dziecku Techno XT i jestem bardzo zadowolona z wozka. Tak jak pisaly poprzendiczki Techno ma wieksze kolka, dobra amortyzacje i wysuwane raczki a do tego rozklada sie na plasko wiec jak dla mnie rewelacja! Polecam zajrzec tutaj www.babystyle.pl/sklep/poza_domem_wozki_spacerowe_maclaren/2.htm maja bardzo dobre ceny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 17:30 tez się skłaniałam ku techno, dziękuję bardzo za informacje, bardzo mi pomogły Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 18:38 techno jest najciezszy, ale rozklada sie do płaskiego i ma ponozek quest jest posredni wagowo, rozklada sie na pollezaco i ma podnozek volo najlzejszy, nie rozklada sie, nie ma podnozka wiec dla 9 mies volo na pewno nie techno albo quest zalezy czy bardziej zalezy ci na lekkosci, czy pelnym rozkladaniu Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: maclaren- quest, techno, volo??? który 15.07.06, 18:52 zauważyłam ze jest też różnica w dlugości siedziska na korzysc quest (23 cm) techno ma 20 cm - czy to nie za mało?? Odpowiedz Link Zgłoś