magdaomar 20.07.06, 09:29 powiedzcie czy ta pozytcja do spania nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: quinny buzz spacerowka-opinie 20.07.06, 10:25 Zamierzałam kupić Buzza, co do samej pozycji to w moim wypadku nie przeszkadzałoby to dziecku (zwróciłam uwag, że jak śpi i jest możliwość to i tak ma nóżki uniesione do góry, np. w łóżeczku na przewijaku), na nie zadecydowało przednie (zbyt małe) kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: quinny buzz spacerowka-opinie 20.07.06, 10:44 Absolutnie w niczym nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: quinny buzz spacerowka-opinie 20.07.06, 11:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36415&w=45277590&a=45281343 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar chcialam Mutsy ale..... 20.07.06, 12:42 spacerowka jest nisko po zlozeniu bardzo duzy i ciezki Buzz lekki , maly po zlozeniu fajny wyglad jezdzilam Graco quadro delux porazka nie polecam jedyny plus tego wozka to duzy kosz.Bardzo ciezki, duzy po zlozeniu, kolka plastikowe. wkladka dla noworodka malutka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 Re: quinny buzz spacerowka-opinie 23.07.06, 23:07 absolutnie nie przeszkadza. Ja w kazdym razie rzadko kladlam malego zupelnie na plask, wolal na polsiedzaco, ma wtedy wieksza kontrole no, ale on tak zawsze. Ale nadszedl ten czas, gdy trzeba bylo sie pozegnac z buzzem, mlody zaczal niezle popylac na wlasnych konczynach, wiec sie przesiedlismy do zappa. Buzz stoi, a ja ogladam zdjecia z czasow, gdy maly byl maly -------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix to pelna geba poltoraroczniak !!! a tu sa nowe zdjecia, nowe wpisy, cos o zabawach dla malcow i o chustach. Czekam na komentarze! Felix for beginners Odpowiedz Link Zgłoś