zieloneoczko 24.07.06, 15:26 dla malego stosowałam jelp i kiepsko spierał plamki, teraz mały ma prawie rok i chciałabym zmienic proszek na "dorosły" dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 24.07.06, 15:59 persil i ariel.jak dla mnie to najlepsze proszki na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 24.07.06, 16:36 "Persil sensitive" chociaż ja bym się jeszcze bała, ja nadal urzywam Jelp, ale wczesniej waniszem spryskuje plamy i najwyżej wstawiam na dodatkowe płukanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 24.07.06, 16:40 Ja jelpa używałam przez około 3 miesiące, potem zwykłe proszki. Wrzucałam 1 rzecz, jeśli dzieciaki nie dostawały wyprysków na skórze prałam całość. Dla mnie najlepszy jest ariel, szczególnie oryginalny niemiecki (można kupić na allegro, albo od kogoś kto przywozi z Niemiec). Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 24.07.06, 16:48 łomatko miało być "UZYWAM" !!! sorki za byk tak straszliwy. A wracając do tematu, jeśli twoje dziecko nie jest na nic uczulone, to możesz spróbować, ale jeśli cokolwiek je uczula, nawet składnik jakiś pokarmowy, to nie ryzykuj Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneoczko Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 24.07.06, 16:54 mój mały pije mleczko bebilon pepti(podejrzenie uczulenia na białko krowie), takze jednak chyba sie wstrzymam! dzieki za cenną uwagę-o tym nie pomyślałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneoczko Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 24.07.06, 16:47 dzięki wam kobitki) serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luxure w Polsce?? ...żaden 24.07.06, 19:38 Ariel, Persil czy Vizir w Polsce to nędza w porównaniu z tym co jest na rynku zachodnim. Nawet zapach nie utrzymuje sie dłużej niż pół dnia po wyschnięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ania Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 25.07.06, 10:03 niemiecki Dash super spiera plamy Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 a wiecie, ze Niemcy... 27.07.06, 20:37 ...nie maja proszkow dla dzieci? wszystkie sa na tyle dobre, ze mozna prac i alergikowe i niemowlece. na poczatku nastawia sie podwojne plukanie, pozniej nawet nie. proszki sie lepiej wyplukuja niz plyny, wiec zalecaja uzywanie proszkow. I sorry, ale mowienie, ze sie pierze w jelpie, bo sie boi alergii, a rownoczesnie uzywa sie vanisha na plamy...to dopiero jest chemia! -------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: a wiecie, ze Niemcy... 27.07.06, 21:32 Mój synek do roku przejawiał objawy alergii na mleko krowie, a prałam ubranka w proszku odkąd skończył 8-9 mies. Dodam, ze po roku wszelaka alergia minęła, więc chyba ubranka prane w proszku nie pogarszały sprawy. Prałam w niemieckim Persilu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow niemiecki Ariel.... 28.07.06, 11:02 polecam niemiecki Ariel Mild&Rein-idealny zarówno dla dzieci jak i dorosłych- jest bardzo łagodnym proszkiem. Fantastycznie dopiera wszelkiego rodzaju plamy. www.ariel.info/de_DE/arielmild.html Pozdrawiam Anna Grzesiu na plaży Wikunia w morzu Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: niemiecki Ariel.... 28.07.06, 12:06 Ja też polecam ten Ariel. Używam go, bo moje dziecko miało uczulenie na Jelpa. O różnicach w dopieraniu to już nie wspomnę - Jelp to tragedia - wszystkie plamy zostają. Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 27.07.06, 21:37 SA8 PREMIUM z Amwaya.Rewelacja.Używam od lat+ w przypadku trudnych plam odplamiacz bezchlorowy BLEACH+ odplamiacz Pre Wasch w sprayu. Odpowiedz Link Zgłoś
tohvri8 Re: Jaki najlepszy proszek do prania możecie pole 02.10.06, 14:29 spoty.blox.pl/2006/10/Ariel.html Odpowiedz Link Zgłoś