monix123 31.07.06, 21:55 Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie moge na śląsku pooglądać/kupić wóżki maclarena?Gdzie jest ich spory wybór??Dzięki z góry za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
detinka Re: maclaren śląsk 31.07.06, 22:02 hmm... jakby to powiedzieć polecam zerknąć na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: maclaren śląsk 31.07.06, 22:27 A w jakich okolicach Śląska mieszkasz? Do pooglądania i Sosnowiec, i Zabrze. A do zakupu - nasza Detinka ma za super cenę maclareny, lokalizacja Bytom, za tyle ,gwarantuję, nie dostaniesz nigdzie w okolicy. Mam od tygodnie Maclarena od Detinki a na plusie 116 zł )) Odpowiedz Link Zgłoś
izawojcik1 Re: maclaren śląsk 31.07.06, 22:23 Gdzie konkretnie na Ślasku? Bardziej Wroclaw czy Katowice? Jesli Katowice to w C.H. Plejada w Sosnowcu stoi troche parasolek ale nie przygladalam sie dokladnie, bo nie bylam nimi zainteresowana. Sklep jest na przeciwko Smyka ale nie pamietam nazwy. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: maclaren śląsk 31.07.06, 23:33 hmm..jakby to powiedziec..okolice katowice,gliwice..potrzebuje na jutrohehe Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: maclaren śląsk 01.08.06, 01:06 Sosnowiec Plejada Beby Exclusive i Zabrze Bociek. W Sosnowcu więcej zobaczysz na miejscu, Bociek ma tylko techno, volo i quest sporadycznie, ale może akurat (i na pewno będzie Ci je wszystkie odradzał...). Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: maclaren śląsk 01.08.06, 08:39 No właśnie znam tylko Boćka i jestem na niego uczulonaKoszmar jakiś - jak dla mnie. I oczywiście odradzał strasznie Dzięki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: maclaren śląsk 01.08.06, 08:53 a który model chcesz zobaczyć bo mam na stanie do macania TECHNO i Volo resztę trzeba macać gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: maclaren śląsk 01.08.06, 09:11 Właśnie chyba najbardziej zależy mi na Quescie i Volo. Bo Młoda już ma 2,3 lata i chodzi nam o cos co zajmuje malo miejsca. Myslalam właśnie,że masz do pamacania wszystkieSzkoda Odpowiedz Link Zgłoś